Bir Er6-f buldum sizce makul mu?

İlgilenen herkese tekrar tesekkurler. Ve artık sahibi benim ve bu da ilk fotorafım :)

hayırlı olsunda hocam bu resimden bişey anlamadık 640 480 ve daha çok yüklede hayırlayalım

:) peki yarın ceker eklerim.
hayırlayan herkese teşekkürler.

GKN

göztepede 40 yaşlarında biraz kır saçlı bi abidenmi aldın motoru :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun çok güzel bir motor almışsınız. Ben de bir süredir CBF 500 diye tutturmuşken bu motora hayran kaldım kısa bir süre önce. Kesinlikle çok ideal ve canavar gibi makine.

Kazasız belasız nice kmler dilerim. Çok kıskandım çokkkkkkk

Hayırlı olsun çok güzel bir motor almışsınız. Ben de bir süredir CBF 500 diye tutturmuşken bu motora hayran kaldım kısa bir süre önce. Kesinlikle çok ideal ve canavar gibi makine.

Kazasız belasız nice kmler dilerim. Çok kıskandım çokkkkkkk

Boşver cbf 500 ...Bu motosikletler güzel bundan almaya bak derim ben.:cat:

Hayırlı olsun dostum..
er6 piyasasını anlamadım

F lerde grenaj oldugundan daha pahalı olması gerekmiyor mu ben de bakınmıştım bi ara ama N ler daha pahalı gibi geldi bana :silent:

ben bile 2 ayda işe gidip gelirken 1000 km yaptım arkadaşım..... o motorun o kadar zaman o kadarcık az km yapması düşündürücü..... Eğer motorn bakımları servis kayıtlıysa işinm kolay ama değilse kralına götrsen anlayamaz orjinal km olup olmadığını. Mesela ben motorumu şu aralar satmayı düşünüyrm cbf 150 10,253 km de bütün bakımları motorn alındığı yerden yapılmıştır ve hepsi gününe saatine varıncaya kadar kayıtlıdır. Eğer benimki gibiyse yani servis kaytlıysa kaçırma al derim fiyatta iyi geldi bana. İyi araştır.....

ben bile 2 ayda işe gidip gelirken 1000 km yaptım arkadaşım..... o motorun o kadar zaman o kadarcık az km yapması düşündürücü..... Eğer motorn bakımları servis kayıtlıysa işinm kolay ama değilse kralına götrsen anlayamaz orjinal km olup olmadığını. Mesela ben motorumu şu aralar satmayı düşünüyrm cbf 150 10,253 km de bütün bakımları motorn alındığı yerden yapılmıştır ve hepsi gününe saatine varıncaya kadar kayıtlıdır. Eğer benimki gibiyse yani servis kaytlıysa kaçırma al derim fiyatta iyi geldi bana. İyi araştır.....

adam almış tepesine binmiş fotoğraf bile çektirmiş.

hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar