İstanbul Şişlide Motosiklet kazası...:(

arkadaşlar dün iş yerimden çıkmış eve doğru gidiyodum motosikletimle. Her gün kullandığım yok trafiğe kapalıydı. Polis kimseyi sokmuyodu yola...

merak ettim ne olmuş diye uzaktan yerde bi motosiklet ve duvara girmiş bi araba gördüm. :cyclopsan Motosikleti görünce öyle hemen daldım içeri polis falan dinlemedim. Ve baktımki motosikletten eser kalmamış. Resmen dümdüz olmuş:pale:

sonra bi kaç kişiye sorup öğrendim ki motocunun hiç bi suçu yokmuş. Bütün suç araba kullananınmış. Çok hızlıymış Hızını alamayınca önce bi transportre çarpıyo ve ardındanda motosikletliyi almış altına. Ben gittiğimde hastaneye götürmüşlerdi.

Kaza geçiren motorcu arkadaşımıza eğer Ölmediyse Allahtan acil şifalar diliyorum. Ve Allaha şükrediyorum... Çnkü o yol benim her gün kullandığım yoldu. Ve ben iş yerinden her zamanki saatte çıkmış olsam eminimki şu an o motorcunun yerinde ben olacaktım... Tam çıkıcam iş yerinden bi aksilik oldu çıkamadım. Falan filan derken 1,5-2 saat geç çıktım iş yerinden. Erken çıksam :pale: kimbilir ne olurdu. Allaha şükürler olsun.

oraya kadar gibip bakmışken pkakasını alsaydında belki tanıdıgınız olabilir dimi arkadaşım
geçmiş olsun arkadaşa bu arada :rendeer:

Eğer ölmemişse Allah acil şifalar versin. Çok şükür haline ve halimize.

böyle bir şey başımız gelir diye korkuyorum...sakin sakin adam gibi yolunda gidiyosun ve biri gelip senin hayatını kaydırıyor...yok böyle bir kader...

Eğer ölmemişse Allah acil şifalar versin. Çok şükür haline ve halimize.

amin. inşallah

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:43 PM ----------

böyle bir şey başımız gelir diye korkuyorum...sakin sakin adam gibi yolunda gidiyosun ve biri gelip senin hayatını kaydırıyor...yok böyle bir kader...

eee'!!!! naparsın allah c.c. takdiri biz kimseye zarar ve rerek sorumluluk almayalımda sorun yok ozmn

Bu aralar zaten kaza haberleri arttı birde böyle eşekler gelip suçsuz insanların hayatıyla oynayınca tepem atıyor.

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
İnşallah birşey olmamıştır kardeşime.Gene trafik canavarı arabalar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
acil siflaar dilerim gecmis olsun o arkadaşa ve cumlemize..

allah kardeşime acil şifalar versin öldüyse hiç aklımdan gecirmek istemiyorum ama mekanı cennet olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar