34 TH 9767 plakalı CBR600F motorum çalınmışdır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
qünceL.
Çalınan Motor hakkında...

1.Motorun üzerinde shoei stickerları var ön çamurlukta ve arka tekerin oradaki şasi de...
2.Motorun üzerinde orjinal olmayan yoshimura tüp egzoz var
3.Ön camı siyah
4.Sol aynada az belli olucak şekilde kaynak mevcut,
5.Arka plakalık kesik ve plaka kurğun altında,
6.Sol grenajında diz bölgesine yakın kısmında ufak çizikler var,
7.Ön kafa kısmında farın hemen kenarında (motorun yan kısmında kalıyor) çizik var,
8.Motorun gidonunun orada bir nazar boncuğu asılıydı..
9.Üzerinde beyaz far mevcut.
10.Anahtarın takıldığı kısımda gidonda anahtarın yapmış olduğu izler vardır...

Motorun fotoğrafları

n6463566605856962255.jpg

n6463566605856973691.jpg

n6463566605856996276.jpg

11.CBR yazılı tank pad ve CBR yazılı elcikler mevcut.

qünaydınlar qünceL...

çok geçmiş olsun

çok zor bir durum olduğunu iyi bilirim ,inşallah hayırlısı ile bulursun motorunu

bu gibi durumlarda çok şey söylenir ,ancak bende daha önce böyle bir olay yaşadığım için şunu söyleyebilirim ,genelde parçalanma olayı ilk akla gelen olaydır,ancak benim izlenimlerime göre çalan kişiler ya motoru çok ucuz fiyata satıp elden çıkarıyor(malesef ruhsatı olmamasına ve çalıntı olduğunu bilmesine rağmen koca motoru ucuz diye alan insanlar var ) ya da bir depo gibi bir yere çekip şase ve motor numaraları değiştirilip yine satabiliyorlar.

Kendi imkanlarınla buldun buldun ,yoksa tutanak tutturduğun andan itibaren motorun unutuluyor haberin ola sakın bel bağlama ilgililere...

tekrar geçmiş olsun en kısa zamanda bulunması dileğiyle

hepinize tşkler arkadaşlar umarım bişiler çıkar beklemedeyiz

inşallah kardeşim inşallah bulucaz makinayı tanımayan yok mutlaka birimize denk gelicek...

umut kırmak için yazmıyorum bu satırları ancak şunu söylemeliyim çalanlar sizin bizim gibi kişilerin kullandığı alanda kullanmıyorlar zaten motoru ,bir kaç parça (grenaj ,çamurluk,yada göze batan yerlerdeki parçaların) renklerini değiştirip ,bir iki parça stiker takviyesiyle farklı bir görüntü çıkarabiliyorlar benim motoru bulduğumuzda ilk başta bu benim değil galiba dedim Loft(sedat ) hatırlar yanımdaydı çünkü bir kaç parçası boyanmış, arka çamurluk kesilmiş ,orjinal sinyalleri yerine küçük led sinyaller takılmıştı cantlara CBR yazısı basılmıştı
-------------------------------------------------------------------------
Tavsiye : imkanınız varsa İstanbul ve civarlarında ne kadar motorsiklet tamircisi varsa dolaşın servisleri değil ama salaş olanlarını ..

Son düzenleme:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
güncel....

geçmiş olsun dostum, inan içim cızladı.
umarım bulunur en kısa zamanda..

sabah sabah etmediğim küfür kalmadı bunun sonu ne olacak yaa hepmi çalıncak gözümüzden sakındığımız motorlar:pr::pr:

sabah sabah etmediğim küfür kalmadı bunun sonu ne olacak yaa hepmi çalıncak gözümüzden sakındığımız motorlar:pr::pr:

motorlarınızı 10 dk lık bile olsa kitleyin arkadaşlar bunun sn hesabı bile yok
benim motorda disk kilidi olsaydı eğer motoru götüremezlerdi yürüterek götürdü bunlar motoru disk kilidi diyorum kafama ediim neden takmadımki

benim motorda disk kilidi olsaydı eğer motoru götüremezlerdi yürüterek götürdü bunlar motoru disk kilidi diyorum kafama ediim neden takmadımki

kanka yüklenme bukadar kendine bazı şeylerin önüne geçemezsin...
bak muratlardan iyi haberler geliyo bugün eminim senin motorlada ilgili güzel gelişmeler olucak umudunu yitirme canım :rendeer:

disk kilidi için kendini hiç yeme ,bunlar zaten senin motoru kafaya takmış ve tahminimce bir kaç zamandır senin en müsait anını kolluyorlardır ,disk kilidin olsa bile müsait bir zamanda minibüsle gelip saniyede götürlerdi motorunu ,
ben kendi motorumu tamir için araca yüklediğimizde gözümle gördüm iki kişi bu tür motorları kucaklayıp kaldırıyor 10 saniyede, görsen aklın durur..
o yüzden kesinlikle ücretli kapalı otoparklarda muhafaza edilmeli bu tür motorlar .. Bu tür motor sahipleri asla bir şey olmaz dememeli adam sendecilik yapmamalı aşırı tedbirli olmalı her an çalacaklarmış gibi..

disk kilidi için kendini hiç yeme ,bunlar zaten senin motoru kafaya takmış ve tahminimce bir kaç zamandır senin en müsait anını kolluyorlardır ,disk kilidin olsa bile müsait bir zamanda minibüsle gelip saniyede götürlerdi motorunu ,
ben kendi motorumu tamir için araca yüklediğimizde gözümle gördüm iki kişi bu tür motorları kucaklayıp kaldırıyor 10 saniyede, görsen aklın durur..
o yüzden kesinlikle ücretli kapalı otoparklarda muhafaza edilmeli bu tür motorlar .. Bu tür motor sahipleri asla bir şey olmaz dememeli adam sendecilik yapmamalı aşırı tedbirli olmalı her an çalacaklarmış gibi..

:cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: katılıyorum bende mondial 150 zc mi otoparkta muhafaza ediyordum en güzeli kafan rahat oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar