slmlarr

Arkadaşlar ben motor dünyasına yeni yeni girmeye başladım ve sizlere birkaç sorum olacak..
Öncelikle sizce hangi motoru almalıyım? başta yzfr 125 düşünüyordum ama çevreme sorduğumda olumsuz yanıt aldım çünkü daha motor kullanmak konusunda hiçbir bilgim yok. Scooterla başla diyorlar ama ben bunu hiç istemiyorum ne dersiniz bu konuda ve de kask ve montla ilgili hangi markayı önerirsiniz??

Aramıza hosgeldin ;

YZFR 125 e okadar para vermeye gerek yok... hyosung iidir...GT 250 R

Hoşgeldin arkadaşım yzf alabilirsin sorun yok :)
Sen çakoya bakma hyodan iyidir yzf :p

::hosgeldi

84i64hugfu.gif

Ya tecrübeli kişlerin dediklerine uyarsaın yada acemiliğini istenmeyen sonuçlar doyuracak şekilrde kendin tecrübe edersin.

Cbr 125 te olur bence ama sanırım ehliyetin yok istersen ilk önce ehliyet al...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aramıza hosgeldin ;

aaa aip aip :D veriLmezmi ölüsü Para bea :D onun ciğeri 2 tane Gt 250 R çıkartır :D krank mili 5 tane Gt 250 R krankı çıkartır :d daha sayimmi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 PM ----------

:cat::cat::cat::cat:

Sonrada Bitane YBR 125 aL Sonra büyütürsün

Aramıza hosgeldin ;

para vermeye gerek yok ne demek yau? =) alan insanların aklı yok mu? demek ki o kadar parayı hakedecek birşeyler var o makinede. Parça kalitesi benim kawasaki'den iyiydi resmen. Yanına gidince hayran kaldım. Herşeyiyle dört dörtlük bir makine. Ben tavsiye ederim. Hyo'lara her kaldırımda rastlanıyor artık. Hiçbir albenisi kalmadı gözümde. Ha yzfr125'ten Hyo performansı beklenir mi? Beklenmez tabi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 AM ----------

hyo :)hem 250 lik yzf 125 cbr 125 den hantal dioalar ya da cbr 125 al çok para vermemiş olursun

kim diyor cbr125'den hantal diye? o diyen kişiyle bi konuşmak isterim. Yzf'nin tek dezavantajı fiyatıdır bence. Ama maddi durumu iyi olan birisi tabi ki cbr125 almayacaktır. Parayı bastırır alır yzfr125'i.

cbf 150 al:cat:
ama önce ehliyet

demişsiniz ama motor kullanmayı bilmeden nasıl alıcam ki ehliyeti sonuçta orda direksiyon sınavına sokuyolar ayrıca racing motor yani motorun üstünde turbosu var yzfden bahsediyorum bunla başlamam bu yüzden bana biraz zor gibi geliyor ama bi bakıma da tipten beni kendine çekiyor:):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:37 AM ----------

hem bir de benim boyum kısa 1.64 bu boyla onu kullanabilir miyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar