vay be çoşkun abi ben sen.. demekki hemi kuşcu hemi ybr ci üç kişi oılduk şuan için...
ben doğma büyüme istanbuldayım ama aslen erzincan. üniversitede öğrenciyim adım ömer faruk liseyi erzincanda millieyet anadolu öğretmen lisesinde okudum. yazları erzincana gelince kesinlikle cimin yaparım üzümümü yerim ve çay bahçesinde çayımı içerim![]()
vay be çoşkun abi ben sen.. demekki hemi kuşcu hemi ybr ci üç kişi oılduk şuan için...

abicim kısmetse yazın ordayım gelincede bir aksilik olmazsa yanına bir uğrarım...beklerim arkadaşlar buyrun gelin üzümünü yemeden suyunu içmeden bilemezsiniz üzümlüyü (cimini). ömer faruk iyi bilir.bu arada memnun oldum ömer.benim ismimde şuayip. bekliyorum haaa.
arkadaslar gene egitim pistinde dolanırken düstüm rodaj bitmeden motor eskicekbu sefer engel kacma calsıırken kacamadım kukanın ustunden gecince dengem bozulup sagdan yapıştım yere
gösterge paneli yamuldu bıraz farın kenarı cizildi,benim kaporta sağlam.. Allah'tan parcalar ucuz
ilerleyen zamanda toptan bakıma sıkcam
motor 88 km oldu iki kere düştüm
![]()
Eğitim pistinde düşmüşsün, yolda trafikte düşmekten her zaman daha iyidir, olacaksa eğitimde olsun yani. Motora bir koruma demiri taktırırsan iyi olur sanıyorum.
hayırlı olsun... ben 4 kişilik almıştım. denedim gayet hoş ve güzel...şimdi uyku tulumunda sıra................
bim'lere uyku tulumu gelmiş geçen gün. bir bak hala duruyor bizim burdakinde. oralarda da vardır.
fiyat uygunmudur acaaba.....
bim'den uygun bulacagını sanmıyorum. hoş dandik de olabilir ordaki, yine de bir bak belli olmaz.
Ramco sanada hayırlı olsun
Evet ben de şimdi uyku tulumu düşünüyorum..
Aslında bu cadırı gecen sene görmüştüm ama bi daha gidişimde bulamamıştım bu sene kaçırmayayım dedim..
Ya bu 3 kişilik bu bile bana büyük geldi...
Uyku tulumu shielt falan ben de düşünüyorum
Bu bim dekinin fiyatı nasıldır acaba rulman ?
bulut4535 Bi plan yok kardeş kafanın estiği yöne göre değişir belki zamanım da olmaz da eğer bi yandaş bulursam hafta sonları bile bi atraksiyon yapabilirim
Ramco sanada hayırlı olsun
Evet ben de şimdi uyku tulumu düşünüyorum..
Aslında bu cadırı gecen sene görmüştüm ama bi daha gidişimde bulamamıştım bu sene kaçırmayayım dedim..
Ya bu 3 kişilik bu bile bana büyük geldi...
Uyku tulumu shielt falan ben de düşünüyorum
Bu bim dekinin fiyatı nasıldır acaba rulman ?
bulut4535 Bi plan yok kardeş kafanın estiği yöne göre değişir belki zamanım da olmaz da eğer bi yandaş bulursam hafta sonları bile bi atraksiyon yapabilirim