belki lazım olabilir arkadaşlarımıza, o zaman seni ararız
belki lazım olabilir arkadaşlarımıza, o zaman seni ararız
motorunu satın alarak sana çok büyük yardım edebilirim mesala![]()
vlad1462
vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Motosikleti: Kawasaki er-5
yakın zamanda er5 arıyodun sanırım
aldın galiba ?
nankör teşekkür ederim. ön disk zorlıycak beni valla![]()
diskiö ölçüsü limitin altında sayılır. ben ölçüsü normal yazmadım. limit değer 4,5 mm benim disk 4,025. limitin biraz altındayım. çok sorun olmaz sanıyorum, disk uyduramazsamda bir takım ön balata işimi görür. bir balata daha götürebilir disk.
6. vites 4000 devirde 90, 5000 devirde 110 görüyorum...aldım bir adet er-5![]()
hazır er-5 başlığını güncellemişken bide burada milletin kafasını şişiriyim. (bugün fazlasıyla tekrarladım bunu ama ) motorum 2005 model ve 30,000 km de. yakıt tüketimi bana fazla geldi. önceki sayfalarda okuduğuma göre fazla zorlamadan normal performansta 100 km de 4 lt benzin civarı yakacağı söyleniyordu. ben 10 lt benzinle 56 km yapabildim. bu denememdede 4,000 deviri geçmeden sürekli üst vitesleri kullanarak yapabildim. buda ortala 100 km de 6 lt benzin tüketimi ederki bu kullanım için çok fazla olduğunu düşünüyorum. motor 4,000 devirde 6 viteste 80 km hıza çıkıyor. bu normalmi. deneyen varsa bilgilendirirse sevinirim. amortisörlerin sertliğinden şikayetçiydim fakat burda yazılanları görünce bunun normal olduğunu tahmin ediyorum. yakın zamanda motorun bakım yaptıran arkadaşlar varsa hangi işleme ne kadar ödediklerini yazarlarsa sevinirim. sanırım ön disk ve balatam ilk etapda değişecek. aldığım arkadaş 30,000 km bakımını yapmış olduğunu söyledi ve balata 5,000 gider dediysede okadar dayanamayabilir ve diskimi ölçtüğümde limit değerde olduğunu gördüm. disk-balata-zincir-debriyaj gibi parça fiyatları hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim:cat:
6. vites 4000 devirde 90, 5000 devirde 110 görüyorum...
motorun 40binde disk değiştirme ihtiyacı hissetmedim, sen neden değiştiriyosunki diski:silent: balatayı değiştir yeter 50-60 tl civarı lucas balatalar...
motorun hayırlı olsun :cat:
diskiö ölçüsü limitin altında sayılır. ben ölçüsü normal yazmadım. limit değer 4,5 mm benim disk 4,025. limitin biraz altındayım. çok sorun olmaz sanıyorum, disk uyduramazsamda bir takım ön balata işimi görür. bir balata daha götürebilir disk.
bugün diski bidaha gözden geçirdim ve disk fiyatlarınıda aklımda bulundurunca değişmeye gerek olmadığına kanaat getirdimbalatalarında biraz daha aşınmasını beklerim ve bi takım balatayla devam ederim. :cat:
İyi Günler. Ben Cbf 150 Kullanıcısıyım Ve Naked Tarzında Cc Yükseltmek İstiyorum. Gs 500 Ve Er5 İle İlgili Fikirlerinizi,Yedek Parca, Parca Fiyatları, Yakıt Tüketimi İle İlgili Bilgi Verebilirse Cok Memnun Olurum.
Herkese Kazasız Sürüsler.