hoşgeldin amannn iyiki gelmemişim muzlu pasta bilem yokmuş :queen:
çağlam bende ondan gitmedim
çaktırma:cherry:
hoşgeldin amannn iyiki gelmemişim muzlu pasta bilem yokmuş :queen:
o metehandronun müşteri çekmek için kullandığığ bi taktikmişçağlam bende ondan gitmedim
çaktırma:cherry:
e yuh sana o zaman bilseydim bende arardım hemde altıyüzarar dımtopiği daha şimdi görüyorum
telefonlar taylan haberdar etti saolsun
yoksa boş geçiyodum bu buluşmayı da![]()
selçuk' a bizi götürüp getirdiği için tekrar huzurlarınızda teşekkür ediyorum selocanım kardeşim yeşil cönevarım :rendeer:Öf be yoruldum Emin ve hasan abiyi bıraktıktan sonra eve geldim birde ne göriyim ustamın motoru servisten çıkmış gt250r :mrgreen: Aldım bi 12 den gece 1:30'a kadar bi sahil ohh şimdi kendime geldim işteHerkese teşekkürler çok güzel bir buluşma oldu
o metehandronun müşteri çekmek için kullandığığ bi taktikmiş
e yuh sana o zaman bilseydim bende arardım hemde altıyüzarar dım
selçuk' a bizi götürüp getirdiği için tekrar huzurlarınızda teşekkür ediyorum selocanım kardeşim yeşil cönevarım :rendeer:
MUZLU PASTA NERDEr:
bzde boşuna qittiq zaten![]()
Asıl ben teşekkür ederim abim :rendeer:
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
emin_arikoglu, aYe, ninjet ... murat abi bugün akşam hiç gülesim yoktu halada gülüyorum valla :mrgreen: tmm söz değiştiricem o resmi, ama bu sefer roketatarlısını koysammı acaba![]()
Ayarla gelme! Sonrada ayak yap:cherry:! Anlayan anladı.
Hoşafa dönmüşüm bugün,uzun yol yoruyo adamı.
Akşam bi süreliğine uğradık buluşmaya.Hani elimin kiri anlamında değil,gerçekten kalmak istedim ama yorgunluk izin vermedi.Bundan sonraki buluşmalarda uzun sohbetler etmek dileğiyle.
bende koptum EMİN abi o olaya...
MUZLU PASTA NERDEr:
Ayarla gelme! Sonrada ayak yap:cherry:! Anlayan anladı.
Hoşafa dönmüşüm bugün,uzun yol yoruyo adamı.
Akşam bi süreliğine uğradık buluşmaya.Hani elimin kiri anlamında değil,gerçekten kalmak istedim ama yorgunluk izin vermedi.Bundan sonraki buluşmalarda uzun sohbetler etmek dileğiyle.
kanka pastasını bilmem de sana bir dahaki buluşmada muz ısmarlamak isterim...Hakıkı Uşak Muzu...orda yetişirm deme...görmeden karar verme...:cherry:
bana onumu layık gördünale:
seni şiddetle kınıyorum ve hatta ıkınıyorum::123434::
[
bana onumu layık gördünale:
seni şiddetle kınıyorum ve hatta ıkınıyorum::123434::
biz yedik sana vermediler mi abi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:52 AM ----------
oh be sonunda adam gibi bi avatarın oldu...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:54 AM ----------
sitemizin CANAVARI teşekkürler tekrardan.