far uygulaması, nasıl olmuş yorumlayın

perşembe günü motordan düşünce siperlik çatladı biraz zarar gördü.
değiştirmek istiyodum zırıltı yapıyodu, bahane oldu.
arkadaşın birisi apache ye yapmıştı ordan aklımda kaldı

bu eski hali

2upwnq1.jpg
2irn5uc.jpg
xpvl07.jpg

bu yeni hali beğenirsiniz umarım, kafam karışıkta, yakıştı gibi :)

14xfhh2.jpg
adkjzt.jpg
2vlv96b.jpg

on numara olmuş kardeş,yamahanın da en begendigim modeli bu,grenajlı modeli hiç hoş degil,seninkide süper olmuş :cat:

on numara olmuş kardeş,yamahanın da en begendigim modeli bu,grenajlı modeli hiç hoş degil,seninkide süper olmuş :cat:

sağol kardeş yorumun ilaç gibi geldi, :cat: bu aralar garipsedim motoru ama hoş oldu.
aydınlatma desen süper, önceki ampül var bundada, kat kat daha iyi aydınlatıyo. usta dedi içi kristalli iyi olur diye.

yok bencede guzel olmus yuvarlak farlı modelleri her zaman severim kusura bakma :)

yalnız bu cakma yamaha :queen:

eh biraz öyle, ybr alamadım çakması oldu idare etcez gali:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 PM ----------

::biggrinn

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 PM ----------

çok güzel olmuş

eyvallah bilader

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 PM ----------

farkındayım kardeş,elemanda yamahaya benzetmiş zaten,güzelde olmuş :):)

maksatım o değil aslında zırıltı yapıyodu birde çok kabaydı, düşünce bahane oldu banada

Çok yakışmış bak benden bi tavsiye jantları tel jant takarsan brazilya yapımı eski ybrlere benzer daha güzel olur :)

güzel olmuş:cat:

eyvallah sağol

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:31 PM ----------

yok bencede guzel olmus yuvarlak farlı modelleri her zaman severim kusura bakma :)

eyvallah bilader

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:32 PM ----------

Çok yakışmış bak benden bi tavsiye jantları tel jant takarsan brazilya yapımı eski ybrlere benzer daha güzel olur :)

sağol, doğru diyosunda çelik jant severim bende

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
gerçekten güzel olmuş ybr ye benzemiş,bende yeni cikan ybrlerdeki kafaları begenmiyorum zaten

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
On numara olmuş.Zaten en sevdiğim far türü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar