"Deli Emün Hoşgeldin"Buluşması 23 Mayıs Cumartesi 20:00 Caddebostan

Oğuz Efendüü size bir soru...Gelmemek ile Gelememek arasındaki farkı bana söyleyiniz...:bounce:

ben boştayım anacım napıyoruz bugün...:wiinkk:ara beni boya beni...

tuçik insanı selam...özletti kendini yavrukurt...:rendeer:

Ben sormuyorum ama adama sorarlar;"Niye gelmeyeceğin organizasyonu yapıyosun?" diye:cherry:.Ben sordummu? Hayır!:p

emin sen geliyomusun?
bilmiyorum gelip gelmeme arasında gidip geliyorum :p
muzlu pasta varsa bende varım bu arada emin hoşgeldin :)
hoşbulduk sametim :) muzlu pastayı söyleyene sorun ben öyle bi demeç vermedim :mrgreen:
Emüüüüüüüüüünnnnn
Son 3 finalim kaldı şu dersleride vereyim vallaha billaha iki gözüm kör olsunki katılıcam:)
Ama bugün gelirsem yanarım
Aye zamanında salla hayatını yaşa demişti fazla salladım şimdiik toparlayayım
29 mayıstan sonra apti tuçiki aranızda...
:p
Kız tuuçe dersler daha önemli tabi, geçen sene gelmiyorum diye banada kızıyolardı ama bende aynı taktiği uygulayıp aldım diplomamı hatırlarsan :cherry:
benim izin durumu bu akşam cepten mesajla belli olacak...:p
bide cepten mesajla? teknolojiye bak be!! maaşlarda MMS ile mi geliyo :p
Ben yorum yapayım mı:mrgreen:
ağzına geleni say :p
Bence biraz daha bekleyelim:cherry:,gerçekten gelmezse ısparta halısının tozunu alır gibi vururuz arkadaşa:mrgreen:.
oğuz abi bence çiğköfte gibi yoğurup kum torbası gibi yumruklayıp yün gibi sopalayıp pekmezlik üzüm gibi de çiğneyelim :mrgreen:
Sen taksim'e kadar git ordan dereboyuna git ne o beşiktaş 'a gideceksin:mrgreen:
Neyse.....:cherry:
:queen::queen:
Bende özledim de hayat işte:mrgreen::p
Bir kaç final kaldı sonra hemen yanınızda bitiyorum:cat:
Emüüüüüünnnnn bu seferliik kuusura bakmican:cat:
yok cimcime ne kusuru telafi ederiz nasıl olsa :wiinkk:

yanımızda emin vardı unuttun heralde usta normaldir öyle aksaklıklar:wiinkk::queen:

ya dimi normaldir :p

Emincim ben malesef gelemiyeceğim :pr: saat 7 de düğün de olmam gerekiyo size iyi eğlenceler.

kalabalıktık bea:cat:

biz biraz erken kalktık,bu arada muzlu pasta yalan olmuş boşuna gittik:p

vay beee...kendi ayarladığım buluşmada yokum..işyerinde malako gibi çalışıyorum...Emin ve diğer arkadaşlar kusuruma bakmasınlar...izin yalan olduğu gibi aşırı yoğunluk var bunaldım valla...şefe şimdi dedim ki...hani verdiğin sözler hani ellerin nerde...:p

vay beee...kendi ayarladığım buluşmada yokum..işyerinde malako gibi çalışıyorum...Emin ve diğer arkadaşlar kusuruma bakmasınlar...izin yalan olduğu gibi aşırı yoğunluk var bunaldım valla...şefe şimdi dedim ki...hani verdiğin sözler hani ellerin nerde...:p

MUZLU PASTA NERDE:pr:

Emincim ben malesef gelemiyeceğim :pr: saat 7 de düğün de olmam gerekiyo size iyi eğlenceler.
canın sağolsun hasan abi bi dahakine inş. :wiinkk:
Eskerde operasyonlara alıştın galiba.... :cherry:
sprma abi uludere, beytüşşebap, cizre benden sorulurdu :p
Kısmetse 23 gibi ordayım... Umarım emin orda olur:)
abi 23:10 da kalkmak zorunda kaldık bi dahakine görüşürüz inş.:pale:
öyledir abi öyledir, senin durumunu tahmin edebiliyorum, bunların hepsinin köküne kibrit suyu, verilen sözler yatak odasına kadar, sonrası yok, sanada öyle olmuş galiba :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar