kaskın içinde yapılmaması gerkenlerden biri daha(hapşırmak yada hapşurmak:P)

He birde yüz kaşıntısı, burun akması, dil ısırması, ağlamak, bağırmak, öfflemek, püffflemek, şarkı söylemek, göz kırpmak, kahkaha atmak, kaş çatmak, saç yemek, burun karıştırmak, kulak kaşımak,v.s.......... yapmamak lazım :queen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

artık kasmıyorum.koyveriyorum:cherry:
benden 2.el kask almayın:p

yemek yerken bu başlıgı okumakta ilginçti D: hapşurmak bi yana ben hemen açarım vizörü yanda çıkıntısı var artık rafleks oldu ışıklarda açmasam buhulanıyor diye.en kötüsü yanagımda yara vardı dişime deydikçe acıyordu :( pazar günü ki gezide kaskı taktım iç süngerleri yanagıma bastırdı ne biçim acıdı :( o yolu git gel yanagımın acısından beynim döndü ama herşeye deyerdi =))

He birde yüz kaşıntısı, burun akması, dil ısırması, ağlamak, bağırmak, öfflemek, püffflemek, şarkı söylemek, göz kırpmak, kahkaha atmak, kaş çatmak, saç yemek, burun karıştırmak, kulak kaşımak,v.s.......... yapmamak lazım :queen:

+ sakiz cignemek cenen cok agriyor:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benimde başıma geldi ama benim bir şansım vardı kaskın altında başlıgım vardı tam hapşırdım başlıgımın içi berbat ama kaskım temiz kaldı... belkide başlık bu durumda işe yariyo ..

Hapşırık anında seri bir şekilde vizörü açabilmek de başarı. Ben yapabileceğimden şüpheliyim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar