"Deli Emün Hoşgeldin"Buluşması 23 Mayıs Cumartesi 20:00 Caddebostan

Motosikleti
Forza250-cygnusL
siz beni nerden tanıyosunuz? öpmesseniz ben öpebilirim :cherry:

Mesene , feysbuk, me te , alayında kayıtlısın işte arkadaşım.... Tanımasam neden tanıyom diyim.... :pr::pr:

Öpme meraklısımıyım.... Git başkaları öpsün seni..Öpmüyom... :p:p:p:p

::utangac:::utangac: çok utandım ben şimdi, ne desemki..
motorunuz varmı? yoksa evinizden alabilirim :p

utanmayınız kuzummm, motorum var ama kırıldı tamire verdim. Onun için evden alma teklifinize hayır diyemiyeceğim :p hem bu vesile ile deli emün kardeşimizde hayırlı bir işe vesile olmuş olur fenamı. Belki bundan sonra oturduğu motorları pert etmek yerine dokunduğu insancıklara uğur getirir :queen: :queen:

GKN

utanmayınız kuzummm, motorum var ama kırıldı tamire verdim. Onun için evden alma teklifinize hayır diyemiyeceğim :p hem bu vesile ile deli emün kardeşimizde hayırlı bir işe vesile olmuş olur fenamı. Belki bundan sonra oturduğu motorları pert etmek yerine dokunduğu insancıklara uğur getirir :queen: :queen:

sizin motorunuza ne oldu efem, emin in gelecğeiniduydu baştanmı pert oldu :p

sizin motorunuza ne oldu efem, emin in gelecğeiniduydu baştanmı pert oldu :p

yaaa yaa sormayınn bende diyodumki durduk yerde nasıl oldu bu kaza, hiç aklıma gelmemişti eminin geliişii :p desenize artık oturmasına gerek yok varlığı bile yeterli :mrgreen:

GKN

bir aksilik olmazsa aranızda olacağım ;)

senin gelip gitmelerin başlayınca yaz ın geldiğini daha çok hissediyorum :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:40 AM ----------

yaaa yaa sormayınn bende diyodumki durduk yerde nasıl oldu bu kaza, hiç aklıma gelmemişti eminin geliişii :p desenize artık oturmasına gerek yok varlığı bile yeterli :mrgreen:

taam ben size en ince detaylarıyla anlatıcam bu işin aslını ::winkwink

Bismillahirahmanirahim adım yazılmış artık gelmesem olmaz :mrgreen: Orada araba park edicek yer varmı yakınlarda ??? He bide E'mm abi muzlu pasta 8 katlı olsun 7 katı benim :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benide listeye ekliyebilirsiniz caddebostan tayfasını temsilen:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar