CBR600F Nasıl Touring'e çevrilir? Türkiye'de ilk Sisy Bar'lı 600F :)

cbr 600f e sissy bar diye görünce bayağı bi önyargı olmustu bende ama gercekten yakışmış

Fena olmamış ama abi bence sat şu CBR'ı, al bir PanEuropean veya VFR falan, rahat rahat gidin :)

Sağolun arkadaşlar.:)

Khutuck, bakalım kısmetse ileride ya bir VFR ya da V-Strom gibi enduro bir motor almak niyetim zaten.:cat:

Eline,emeğine sağlık çok güzel olmuş :cat:
Umarım artçı konforunu arttırabilir

Kıroo :p

E madem bu kadar uğraşılmış , bir de topcase olabilir arkaya veyahutta küçük seyahat ıvırzıvırlarını taşımak için , yanlardaki softcase'ler gibi küçük bir çanta... Yakışır da :)
Hatta madem uzun yol için , gece görünebilmek için sidebar arkasına ekstra bir ledli stop takılabilir. :)
Bu arada güzel olmuş demeyi unuttum... çakma görünmüyor kaliteli olmuş.
Ilk içimden neler geçirdim :)P) , ama işçilik güzel olunca sırıtmamış.
Fakat şu an ayarı çok yüksek , anten gibi duruyor arkaya biri oturmayınca :cherry:

cok acimasiz yorumlama sende yaw:cat:eek:n numero olmus :)orjinal.yengeyi nasil daha cok ruzgar yicek diye dusunmus olsa gerek...:pale:
ama sakin kullanim icin ideal

oo meraklı bekleyişimiz sona erdi. çok güzel olmuş, uzun yola gidileceği zaman takılır şehir içinde sökülür. ayrıca işçilik çok iyi uydurma bi görünüm vermemiş. uzun uzun yollarda güle oynaya kullanın.

cok acimasiz yorumlama sende yaw:cat:eek:n numero olmus :)orjinal.yengeyi nasil daha cok ruzgar yicek diye dusunmus olsa gerek...:pale:
ama sakin kullanim icin ideal

Zaten sakin sakin, geze geze gitcez bakalım.:cat:
Hızlı kullanımda depodan tutma seçeneği halen mevcut.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:38 PM ----------

oo meraklı bekleyişimiz sona erdi. çok güzel olmuş, uzun yola gidileceği zaman takılır şehir içinde sökülür. ayrıca işçilik çok iyi uydurma bi görünüm vermemiş. uzun uzun yollarda güle oynaya kullanın.

Sonunda bekleyiş bitti evet.:cherry:
Teşekkür ederim, aynen dediğin gibi faydalı bir çalışma oldu.:)

resimleri görünce , direkt olarak kendi kendime evlimi acaba dedim :mrgreen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Yok artık :mrgreen:

yaratıcılık bu olsa gerek,tebrik ederim çok işlevsel bir çalışma olmuş

Herkes pek bi beğenmiş ama bence motorun ruhunu silmiş götürmüş.

Zevk meselesi ne diyelim :p

dreamdark alınma ama bir cruiser'e grenaj nekadar yakışırsa senin motorada sisy bar okadar yakışmış.:)

Hadi çantalar neysede o sisy bar hiç yakışmamış. Mazallah japonya honda motoru görse imajının zedelenmesi nedeniyle geri ister:mrgreen:

600f amacına biraz daha yaklaşmış :p :)

Arkaya topcase uydurarak hem sırt dayamayı hem bagaj kapasitesini elden çıkartırdın sanki be emrecim :mrgreen: hayırlı olsun yeşime, sağ sol kol dayamalarda sıra :cherry:

Herkes pek bi beğenmiş ama bence motorun ruhunu silmiş götürmüş.

Zevk meselesi ne diyelim :p

dreamdark alınma ama bir cruiser'e grenaj nekadar yakışırsa senin motorada sisy bar okadar yakışmış.:)

Hadi çantalar neysede o sisy bar hiç yakışmamış. Mazallah japonya honda motoru görse imajının zedelenmesi nedeniyle geri ister:mrgreen:

Yok canım alınmıyorum.:) Böyle bir uygulamanın bu motorun kimyasına ters olduğunun ben de bilincindeyim tabiki arkadaşlar:wiinkk: ama görsellikten ziyade işlevsel olsun biraz dedik, uzun yola giderken rahat edelim.:cat:
Yoksa zorunlu haller harici motorun üzerinde kalmayacak zaten bu parça.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:11 PM ----------

600f amacına biraz daha yaklaşmış :p :)

Arkaya topcase uydurarak hem sırt dayamayı hem bagaj kapasitesini elden çıkartırdın sanki be emrecim :mrgreen: hayırlı olsun yeşime, sağ sol kol dayamalarda sıra :cherry:

Hadi ordan fazerci, senin motorunun amacı o:queen::p

Şaka bir yana, başta niyetim topcade idi ama, araştırdım ve çok pahalıya geliyordu. 46 lt. Topcase ve bağlantı demirleri 600 TL civarı bir rakam çıktı.
Ben de tercihimi bu yönde kullandım.:cat:
Kol dayama fln yok artık, o kadar uzun boylu değil.:queen:

Artçı rahatsız olamayacaksa güzel olmuş motorda bende ilk once rahatlıgını düşünürüm görüntüsünden once :)

Ama şöyle bir topcase daha iyi olabilirdi bencede

2498626539ez9.jpg

Artçı rahatsız olamayacaksa güzel olmuş motorda bende ilk once rahatlıgını düşünürüm görüntüsünden once :)

Ama şöyle bir topcase daha iyi olabilirdi bencede

Olurdu tabii, başta benim amacım da buydu ama, senede bir kere tatile gitmek için şu an o kadar masraf etmek istemedim açıkcası; en yakın çözüm olarak bunu buldum.:)

Son düzenleme:
Bence birinci sınıf işçilik olmuş, zaten fotoğraflardan da anlaşılıyor.Ben beğendim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar