günaydın milleet coşmuş burası yaaa
Günaydın Canerim avatarın güzelmiş.:queen:
Son düzenleme:
günaydın milleet coşmuş burası yaaa
Günaydın Canerim nickin güzelmiş.:queen:
:queen::queen::queen: günaydın avatar olmasın o:queen: :queen:
tamam sahibine ulaşırım ben teşekkürler yardımlarınız için :rendeer:
cantayı bulan arkadaşıma sağol.gerci çantamın içinde bişey yoktu cıkarmıştım.iyikide telefonla makineyi bırakmamışımiçinde eticin ve bir gözlükte var
)kuyucadısı sağol şişli tarafına gelirsen alırım sizden yoksa sizde dursun bir ara alırım
tşler.:cat::cat::cat::cat:
Günaydın tatlı su motorcusu :mrgreen:
:queen: :queen: :queen: :queen: yeni gördüm ksra bakma abi günaydın
Senmi oluyorsun tatlı su motorcusu.![]()
o çanta senin değilmiş sanırım![]()
benim canta)) şaşalın markası hayatsu
)))))):queen::queen::queen::queen:
günaydın diye ben yazmıştım bende önce de yazan olmamış bana geldi diye düşündüm ayrıca derenin suyu tuzlumuydu ?? :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
günaydın diye ben yazmıştım bende önce de yazan olmamış bana geldi diye düşündüm ayrıca derenin suyu tuzlumuydu ?? :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
cantayı bulan arkadaşıma sağol.gerci çantamın içinde bişey yoktu cıkarmıştım.iyikide telefonla makineyi bırakmamışımiçinde eticin ve bir gözlükte var
)kuyucadısı sağol şişli tarafına gelirsen alırım sizden yoksa sizde dursun bir ara alırım
tşler.:cat::cat::cat::cat:
Sadece su şişesi var diyor..çantada
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff...................
nasıl canım sıkılıyor, gelemedim ya!!!!!
ortak üzülme bir dahakine inş.kib dostum
Hocam tanışamadık seninle ogün sanırım.ale:
Ben bir korkut tanıyorum gezide ama sanırım sen başka korkutsun buradan da olsa mrb korkut görüşmek üzere Tüm MT ye selamlar...
:rendeer:
Serk21 ve Ümit çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz. Ümit senin doğal halimizle yakaladığın görüntüler harika. Gezinin havasını olduğu gibi bizlere tekrar yaşattın.
Herkezin ve benim fotolarımı çeken Ümit kardeşime teşekkürler ellerin dert görmesin,herkes öğrenmişsin işi diyo ama bence makine iyihahah zira senide ben çektim hiç fena çıkmamış ben hiçbişey bilmiyorum gerçi ayarları sen yaptın ya çaktırma..
Fotoğraflar konusunda Ümit çok başarılı bir çalışma yapmış.. eline sağlık.. :cat:
ümit kardeşimiz uyuduğum anı kaçırmamış ve eline sağlık fotolar süper ona da bi tebrik :rendeer:
Geziye katılan ve emeği gecen herkeze teşekkürler, dönüşü erken yaptığım icin tek geldim, pek tatsız oluyor toplu gidip tek gelmek. tek basıma yakalanmısım resmi çeken arkadasa tesekkürler
![]()
herşey çok güzeldi arkadaşlar.... herkese teşekkür ederim... Ümit ayrıca resimler harika olmuş ellerine sağlık...
fotoraf ceken ümit arkadaşın ellerine salık güzel fotolar:cat:
Herkeze iyi akşamlar.Gezi için teşekkür etmek istedim.Organizasyon güzeldi fakat taniştirma komitesi gelmemiş sanirim. :bounce: Kuyu Cadısı arkadaşımız saolsun görevi üstlendi ona çok çok teşekkür ederim kendi adıma.Ümit'in de ellerine sağlık resimler harika çıkmış.Kendimi hiç bu kadar "Net" görmemiştim :rendeer: