3.Geleneksel Yuvacık Gezisi Resimleri

tamam sahibine ulaşırım ben teşekkürler yardımlarınız için :rendeer:

cantayı bulan arkadaşıma sağol.gerci çantamın içinde bişey yoktu cıkarmıştım.iyikide telefonla makineyi bırakmamışım :)içinde eticin ve bir gözlükte var:))kuyucadısı sağol şişli tarafına gelirsen alırım sizden yoksa sizde dursun bir ara alırım :)tşler.:cat::cat::cat::cat:

cantayı bulan arkadaşıma sağol.gerci çantamın içinde bişey yoktu cıkarmıştım.iyikide telefonla makineyi bırakmamışım :)içinde eticin ve bir gözlükte var:))kuyucadısı sağol şişli tarafına gelirsen alırım sizden yoksa sizde dursun bir ara alırım :)tşler.:cat::cat::cat::cat:

o çanta senin değilmiş sanırım :)

benim canta :))) şaşalın markası hayatsu:))))))):queen::queen::queen::queen:

Gözün aydın o zaman bir çanta mevzusu geçti ama karıştı biraz..:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:32 AM ----------

günaydın diye ben yazmıştım bende önce de yazan olmamış bana geldi diye düşündüm ayrıca derenin suyu tuzlumuydu ?? :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Zeki ve çevik olanından leb demeden:mrgreen::mrgreen:

Serk21 ve Ümit çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz. Ümit senin doğal halimizle yakaladığın görüntüler harika. Gezinin havasını olduğu gibi bizlere tekrar yaşattın.

Beğendiğine sevindim Timuçin abicim..
Seninle 3 yıl önce 1. Yuvacık gezisinde tanışmıştık bir sonraki görüşmemiz iki yıl sonra yine aynı yerde oldu :) Yan tarafta keyfli bir kadroyla neşe içinde muhabbet ettiğinizi görünce rahatsızlık vermek istemedim. Ayak üstü yaptığımız sohbete de ben doymadım açıkcası.. Arayı bu kadar uzatmadan yakın zamanda tekrar görüşmek üzere :wiinkk:

Herkezin ve benim fotolarımı çeken Ümit kardeşime teşekkürler ellerin dert görmesin,herkes öğrenmişsin işi diyo ama bence makine iyi :) hahah zira senide ben çektim hiç fena çıkmamış ben hiçbişey bilmiyorum gerçi ayarları sen yaptın ya çaktırma..

Bir üstteki mesajdan devam ediyorum :) Seninle de geçen seneki 2.Yuvacık gezisinde tanıştık hatırlarsın Hasan'ım.. Bu bir sene de çok uzun zamandır tanıdığım arkadaşların bir çoğundan fazla şey paylaştık ve en yakın dostlarımdan birisi oldun. İşin özü şu ki, MT' nin bu konuda büyük getirileri oldu bize.. Bu platformu oluşturanlardan ve Yuvacık gezilerinin mimarı Sedat'ım dan Allah razı olsun diyorum bir kez daha :rendeer:

Fotoğraflar konusunda Ümit çok başarılı bir çalışma yapmış.. eline sağlık.. :cat:

Çok teşekkür ederim hocam beğendiyseniz ne mutlu bana :rendeer:

ümit kardeşimiz uyuduğum anı kaçırmamış ve eline sağlık fotolar süper ona da bi tebrik :rendeer:

Yakalarım affetmem :mrgreen: Ama çok güzel bi fotoğraf oldu ya, huzur içinde :)

Geziye katılan ve emeği gecen herkeze teşekkürler, dönüşü erken yaptığım icin tek geldim, pek tatsız oluyor toplu gidip tek gelmek. tek basıma yakalanmısım resmi çeken arkadasa tesekkürler :)

mg2101.jpg

Rica ederim üstad.. Seni aynadan gördüm makinayı arka koltuktan alana kadar çoktan önümüze geçmiştin :mrgreen: Eğer profilden yakalayabilseydim çok güzel olacaktı.. Yollarda Aprilla görmek hergün nasip olmuyor :bounce: Tekerin düz bassın..

herşey çok güzeldi arkadaşlar.... herkese teşekkür ederim... Ümit ayrıca resimler harika olmuş ellerine sağlık...

Teşşekkür ederim :) Umarım fotoğrafların arasında sen de varsındır :)

fotoraf ceken ümit arkadaşın ellerine salık güzel fotolar:cat:

Çok teşekkürler sağolun.. Feci gaza geldim yanlız :mrgreen:
Bir sonraki organizasyona çok daha özel bir objektifle gelip özene benzene fotoğraflarınızı çekesim var :mrgreen: Olabilir valla :)

Herkeze iyi akşamlar.Gezi için teşekkür etmek istedim.Organizasyon güzeldi fakat taniştirma komitesi gelmemiş sanirim. :bounce: Kuyu Cadısı arkadaşımız saolsun görevi üstlendi ona çok çok teşekkür ederim kendi adıma.Ümit'in de ellerine sağlık resimler harika çıkmış.Kendimi hiç bu kadar "Net" görmemiştim :rendeer:

Tanıştırmayanlar utansın :) Sizin oturduğunuz masa fotoğraf çekmek için doğal stüdyo niteliğindeydi oysa.. Çok niyetlendim ama rahatsız etmek istemedim. Fotoğraflarını beğendiğine sevindim. Yalova Fest. e gelirsek acısını çıkarırız umarım :) Lucas'a selamlar :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar