ulan ne yürümüştük beeee.............
emin vardı abi yanımızda normaldir:queen:
ulan ne yürümüştük beeee.............
hoşbulduk yasinimhoşgeldin emüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmm![]()
sağolasın alp abi banada çok çabuk geldi inanNe çabuk.... :silent:
Hadi bakalım hayırlısı olsun....
sağolasın tuncerimHoşgeldin Emin.
Geçmiş olsun..
hoşbulduk tuçicikVay vay emin hoşgeldin be !
Ne çabuk geldin , git bir daha gel![]()
eyvallah emrahım sağolasınBi biz gidemedik adamlar gitti geldi bile
Neyse geçmiş olsun diyelim :queen:
sağolasın selocan:salut: Sonunda be abim tekrar tekrar hoşgeldin :rendeer: Eyvah motor alcaktım :cyclopsan![]()
coşkun abi senin gibiler böyle diye diye kısa dönemi uzatıyolar işteyaw bu askerliğide iyice kısaltmışlar
19 ay 10 gün bir fiil askerlik yaptımr:
bu ne ya 6 ay,hele ki emüne
millet rahat rahat 6 motoruna bindiydi:queen:
sağolasın hasan abicimEmüncüm geçmiş olsun Emünlü günler başlar :cat::cat::cat:
eyvallah ercanım aminemin kardeşim hoşgeldin. geçmiş olsun.:rendeer::rendeer:
darısı benim başıma:queen::queen:
sağolasın kısa sürdü hakkatenHoşgeldin, ne çabuk geçti sanki dün gitmiştin![]()
sağolasın gökhanım görev verirlerse giderim diyicem ama bari 3-5 sene sonra olsun daha yeni geldimGeçmiş olsun emin.Görülüyorki askerligi çok sevmişsin. Ne diyelim Allah tekrarını nasip etsin![]()
ne yapacan birader gideceksin tabikiwayy be bu kadar çabuk mu.
benmde kaağıt gelmiş.
napcam diyodum:cherry:
sağol abicimhoşgeldin, tebrikler![]()
sağolasın ayberk abidaha dün 1-bugün 2... ne çabuk......
hoş geldin:rendeer:
binlerce üye arasında laf yetiştiremeyeceğim tek insanarkadaşlar .. şuan aldıgım bilgilere göre M'in askerlik yaptıgı süre içerisinde .. 1 adet tank.. 2 adet renault toros ( kıdemli başçavuş ve bölük komutanı aracı) 1 aphace helikopter ( rambo II filminden hatıra ülkemize hediye edilmişti ) .. 3 adet havan topu ( mekanize bölügüne ayar için gönderildi ve daha haber alınamadı ).. iki adet subay 4 adet astsubay ( b.köy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edildiler diye duydum.. ) 27 adet terlik.. 48 adet iç çamaşırı .. ( haki renkli dantel işlemeli.. g-string ..vb gibi türevler) 33 adet paspas .. 1299 adet köpük çay bardagı.. 3 adet kahve makinası .. 4 telefon kulubesi ( 2 si jetonlu digerleri muhtelif kart ve chipli yeni makinalar) .. 4 adet er ve erbaş cüzanı ... PERT ETMİŞTİR
kendisine bundan sonraki sivil hayatında .. çok dikkat etmeliyiz ( başarılar dilerim diyecegimi sandınız ama yanlıldınız)
o artık aramızda .. heran heryerden çıkabilir.. bilassa " yaww şu motorun üstünde bi fotograf çekinebilirmiyim " ibaresi kullanırken görebilirsiniz ( sonderece tehlikeli bu yaklaşımdan sonra .. motor en az 3 gün en çok 2 hafta sonra pert olacaktır ) bilginize ((((((((((((((((((((((
mt ye yeni katılan arkadaşların bu yazdıklarımı dikaate alması önemle rica olunur...
hoşgeldin emin arikoğlu.. tercih doğru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haberim var merak etme bu yazdıklarının acısını çıkartıcamemin jesse yeni mötör aldı istersen bir incele:queen::queen::queen::queen:
hoşbulduk abiHoşgeldin Emin.:rendeer:
sağolasıngeçmiş olsun =)
eyvallah turgay abi sağolasınallahdan yuvacığa gelmedi kesin bişiler olurduu
otları biçerken demiyonda :wiinkk:
hoşgeldin kardeşim çabucak bitti işde gördünmü
dedim 18 ay yapsınlar herkesi diye ama olmadı![]()
hoşbulduk abicim cerrahim üstadım hocamHosgeldin Emin'im benim.
Bende diyordum nerde bu cocuk kac gundur :mrgreen:
o 1-2 arkadaşı ben tanıyomuyumadam bilerek yazın geldi hee, kazaları havanın ii olmasınna bağlicaklar.. neyse ben 1-2 arkadaşa tavsiyede bulunimde, emini alsınlar :cherry:
teşekkürler sağolasınHoşgeldin, geçmiş olsun.
sağolasın alperim amin .)waowwww ne mutlu size
mutlu dönmek, askerlik hatıralarını böyle mutlu anabilmek ne güzel
darısı biz küççüklerin başına![]()
teşekkürler sağolasınabi harbiden ya ne çabuk geçti 6 ay :S neyse geçmiş olsun hoşgeldin![]()
sağolasın oğuz abiHoşgeldin Emin kardeş.Bende diğer arkadaşlarıma katılıyor ve "Ne çabuk bitti askerliğin?" diye sormak istiyorum:cherry:.Hoş bide sana sormak lazım ya nasıl bitirdiğini oda başka konu.
teşekkürler sağolasınhoşgeldin:rendeer:
hoşbulduk patronum sağolasınHoşgeldin Emincim :rendeer:
sağolasın erdincim hepinizi acayip özledim vallahiemünnnn gelmişşşş hoşgelmişşşş
inan sen gittiginden berii siteye giremez oldun senin yoklugun çok belli oldu be kardeşim
kavuşturan allahıma şşükürler olsunnnn
valla cennetden bi parça trakya, bu kadar güzel olduğunu bilseydim şimdiye kadar onlarca kez giderdimTrakya gibi Yerde Askerlik yaptı adamTalih kuşu Kondu Tepe noktasına adamın
![]()
hoşbulduk kardeşim isocanımHoşgeldin şekerim....![]()
hoşbulduk ismail abiEminim geçmiş olsun ....
Epeyce ot biçmişin anlaşılan :cherry:
yavru çifter değil onar onar saydımemin sen günleri çifter çifter saydın heralde çabuk geldin
neyse artık uzun uzun telefonda rahatsiz etmicez birbirimizi. msnden konuşurus bol bol![]()
hoşbulduk hasanım sağolasınEMİN abi hoşgeldin tekrardan.
hoşbulduk abicim sağolasınhoş geldin emoş
genelde biz buna bahçivan diyoz)
abi kimsenin gözünün yaşına bakmıyolar valla, bu resim çekilirken bi arkeolog arkadaş ile bi de makina mühendisi arkadaşta hemen yanımda çalışıyodu :mrgreen:Üniversite mezunu falan dememişler, resmen ot yoldurmuşlar adama.![]()
![]()
hoşbulduk sağolasınHoşgeldin ya doğuda 15 ay yapanlar naapsın çok güzel yerde yapmışsın askerliğini görevin nöbetin de yoktur ohh mis tuncelide yapmıştım ben uzun acaip fark var :cat: nerde yaparsanız yapın ama yapın vatan borcu kutsaldır her şartta gururla yerine getiriyorsunuz darısı gideceklerin yada döneceklerin başına :cherry:
teşekkürler abi hoşbulduk sağolasınGeşmiş olsun,hoşgeldin Emin
sağolasın hoşbuldukgeçmiş olsun, hoşgeldin :cat:
teşekkürler hoşbuldukHoşgeldin![]()
hoşbulduk okaycım aminhoş geldin darısı başıma![]()
hoşbulduk abicim sağoalsınhoşgeldin paşam....
dahada motora binilmez artık...
hoşbulduk cadıcııımhoşgeldin eminnnn :rendeer:
hoşbulduk kardeşim sağolasınhoş geldin usta geçmiş olsun
hoşbulduk yeşim abla sağolasınHoşgeldin Emin hadi gözün aydın :mrgreen: :rendeer:
hoşbulduk ibrahim abicim sağolasınKardeşim hoşgeldin hayırlı olsun...
sağolasın abicim hoşbuldukvay kardeşim benim...Alemin kralı...sana yakışır teskere...kaçak günlerini hatırlarımda aman abi motoru sat ben ortalıkta gözükmeyim şu sınavları verene kadar dediğin günleri bilirim...şimdi aslanlar kaplanlar çitalar gibi ortalıkta gezin dur...bana da biraz kısa geldi...ben kekoro 18 ay yapınca zoruma gidiyo kanka napim elde değil...
ulan senin şerefine bi buluşma yapılır 20. den sonra olursa gelemem ama çalışıyorum...ne ısmarlayım sana yiğidim...ne canın çekiyo söle...![]()
abicim hoşbulduk sağoalsınEmin hoşgeldin. Ne zaman ıslatıyoruz??? Özledik be yaw. Bulgaristan sınırında aşk dedikoduları geldi. Komşu köylere korku salmışsın![]()
sağolasın emre abicim hoşbuldukGeçmiş olsun Emin, hoşgeldin.![]()
teşekkürler kardeşim hoşbulduk sağolasınhosgeldın emin abimahallemdeki motorcu sayısı yine arttı:cherry:
hoşbulduk gürkan abim sağoalsın hakkaten dün gibi
hahahahhahaha :mrgreen:ulan ne yürümüştük beeee.............
sağolasın dalyan abicimEmin, geçmiş olsun kardeşim![]()
tenk yu veri maç ilhancımne çabuk bıraktılar yav senı km bılır neler yaptın adamlara, daha dun gıtmıstın![]()
eğer hoşuna gittiyse benım yerımede yapabılırsın![]()
velkam tuğ istanbul
bizim karakolda bi arkadaş vardı, 3 gün yol izni olduğundan o da bizlerle beraber çıkabilmek için fazladan bi gün daha kalmak istedi ama bölük komutanı kabul etmedi :mrgreen:bence komutanları bırakmak istemediler elleri mahkum verdiler teskereyi...bende asker ocağında teskereden sonra kalmak isteyen bir Allahın kuluna şahit olmadım...![]()
hoşbulduk sağolasınHoşgeldin adaşım geçmiş olsun..(bnmde isim emin mert onun için..!)
hoşbulduk sağolasınAbi h.g de dosta korku düşmana güwen werdm yazmışsın inş. yanlış yazmışsınıdr![]()
hoşbulduk sağolasınhoşgeldin
hayırlı olsun.
bu imajı nasıl düzelticem çok merak ediyorumemin vardı abi yanımızda normaldir:queen:
sağolasın kardeşim aminGözün aydın abi.Allah hepimize nasip etsin.
neyse uzun lafın kısası yuvaya döndüm bundan böyle yaz sonuna kadar kimse yeni motor almasın, alanlarda benden saklasın :mrgreen: hepinize tekrar merhaba![]()
KesinLikLe KAtılıyorum![]()
h.g demesemmi acaba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 PM ----------
H.g hayırlı uğurlu olur inŞ. AskerLiq insanı düzeLtio diolardı ben qeldiğimde acaba snn bu şansıda düzeLmişmidir bi denesekmi![]()
hoşbulduk erayım sağolasın, sende deneyelimmi ?::winkwink
haftasonu olur diye acele etmiyim dedim, benim için farketmez gerçi deeminn, topic açsana bi nur yüzünü görelim :rendeer:
gkn lanetimden çok nasiplendi bana yeni neferler lazımÇok Teşekkür ederimBen aLmiyim GKN olur bak
R1 Var :d
cumartesi cumartesi :bounce:haftasonu olur diye acele etmiyim dedim, benim için farketmez gerçi de![]()
he ya sorma kenelerde çıkmışaaa havalarda fena ısındı yau
![]()
ok kardeşim yeterki sen isteee buluşma ne zamna nerde:rendeer::rendeer:
cumartesi cumartesi :bounce:
Çok Teşekkür ederimBen aLmiyim GKN olur bak
R1 Var :d
haftasonu olur diye acele etmiyim dedim, benim için farketmez gerçi de
gkn lanetimden çok nasiplendi bana yeni neferler lazım![]()
hoşbulduk sağolasınhocam hoşgeldin son bir haftadır kulaklarını çınlatıyoduk bizde...:rendeer:
hoşbulduk kardeşimhosgeldin abi:rendeer:
hoşgördüm olcanımHoşdöndün Emin...:cat:
Şöyle bir gece vakti olsun buluşma olacaksa da sen anıları anlatırken rahat rahat uyuyabilelim...![]()