Efsane geri döndü :P Hürgeneralliğe terfi ettim :)

hoşgeldin emüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmm:D
hoşbulduk yasinim :)
Ne çabuk.... :silent:

Hadi bakalım hayırlısı olsun....
sağolasın alp abi banada çok çabuk geldi inan :)
Hoşgeldin Emin.
Geçmiş olsun..
sağolasın tuncerim :)
Vay vay emin hoşgeldin be !
Ne çabuk geldin , git bir daha gel:p
hoşbulduk tuçicik :) bi daha gitmiyim ya sırası gelenler gitsin :p
Bi biz gidemedik adamlar gitti geldi bile :p
Neyse geçmiş olsun diyelim :queen:
eyvallah emrahım sağolasın :) jandarma eve gelince sende gidersin merak etme :p
:salut: Sonunda be abim tekrar tekrar hoşgeldin :rendeer: Eyvah motor alcaktım :cyclopsan :p
sağolasın selocan :)
yaw bu askerliğide iyice kısaltmışlar:p

19 ay 10 gün bir fiil askerlik yaptım:pr:

bu ne ya 6 ay,hele ki emüne

millet rahat rahat 6 motoruna bindiydi:queen:
coşkun abi senin gibiler böyle diye diye kısa dönemi uzatıyolar işte :p
Emüncüm geçmiş olsun Emünlü günler başlar :cat::cat::cat:
sağolasın hasan abicim :)
emin kardeşim hoşgeldin. geçmiş olsun.:rendeer::rendeer:
darısı benim başıma:queen::queen:
eyvallah ercanım amin :)
Hoşgeldin, ne çabuk geçti sanki dün gitmiştin :p
sağolasın kısa sürdü hakkaten :)
Geçmiş olsun emin.Görülüyorki askerligi çok sevmişsin. Ne diyelim Allah tekrarını nasip etsin:p
sağolasın gökhanım görev verirlerse giderim diyicem ama bari 3-5 sene sonra olsun daha yeni geldim :p
wayy be bu kadar çabuk mu.
benmde kaağıt gelmiş.
napcam diyodum:cherry:
ne yapacan birader gideceksin tabiki :p
hoşgeldin, tebrikler :)
sağol abicim :)
daha dün 1-bugün 2... ne çabuk......

hoş geldin:rendeer:
sağolasın ayberk abi :)
arkadaşlar .. şuan aldıgım bilgilere göre M'in askerlik yaptıgı süre içerisinde .. 1 adet tank.. 2 adet renault toros ( kıdemli başçavuş ve bölük komutanı aracı) 1 aphace helikopter ( rambo II filminden hatıra ülkemize hediye edilmişti ) .. 3 adet havan topu ( mekanize bölügüne ayar için gönderildi ve daha haber alınamadı ).. iki adet subay 4 adet astsubay ( b.köy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edildiler diye duydum.. ) 27 adet terlik.. 48 adet iç çamaşırı .. ( haki renkli dantel işlemeli.. g-string ..vb gibi türevler) 33 adet paspas .. 1299 adet köpük çay bardagı.. 3 adet kahve makinası .. 4 telefon kulubesi ( 2 si jetonlu digerleri muhtelif kart ve chipli yeni makinalar) .. 4 adet er ve erbaş cüzanı ... PERT ETMİŞTİR

kendisine bundan sonraki sivil hayatında .. çok dikkat etmeliyiz ( başarılar dilerim diyecegimi sandınız ama yanlıldınız :) )

o artık aramızda .. heran heryerden çıkabilir.. bilassa " yaww şu motorun üstünde bi fotograf çekinebilirmiyim " ibaresi kullanırken görebilirsiniz ( sonderece tehlikeli bu yaklaşımdan sonra .. motor en az 3 gün en çok 2 hafta sonra pert olacaktır ) bilginize ((((((((((((((((((((((:)

mt ye yeni katılan arkadaşların bu yazdıklarımı dikaate alması önemle rica olunur...

hoşgeldin emin arikoğlu.. tercih doğru :p :D :D :D :D
binlerce üye arasında laf yetiştiremeyeceğim tek insan :) bu mesaja pas diyorum :p hoşbulduk kardeşim :)
emin jesse yeni mötör aldı istersen bir incele:queen::queen::queen::queen:
haberim var merak etme bu yazdıklarının acısını çıkartıcam :p
Hoşgeldin Emin.:rendeer:
hoşbulduk abi :)
geçmiş olsun =)
sağolasın :)
allahdan yuvacığa gelmedi kesin bişiler olurduu :p
otları biçerken demiyonda :wiinkk:
hoşgeldin kardeşim çabucak bitti işde gördünmü :)
dedim 18 ay yapsınlar herkesi diye ama olmadı :p
eyvallah turgay abi sağolasın :) 18 ay olsa nolcak sonuçta geri dönücem ve motorlara musallat olucam illaki :p
Hosgeldin Emin'im benim.
Bende diyordum nerde bu cocuk kac gundur :mrgreen:
hoşbulduk abicim cerrahim üstadım hocam :)
adam bilerek yazın geldi hee, kazaları havanın ii olmasınna bağlicaklar.. neyse ben 1-2 arkadaşa tavsiyede bulunimde, emini alsınlar :cherry:
o 1-2 arkadaşı ben tanıyomuyum :)
Hoşgeldin, geçmiş olsun.
teşekkürler sağolasın :)
waowwww ne mutlu size

mutlu dönmek, askerlik hatıralarını böyle mutlu anabilmek ne güzel

darısı biz küççüklerin başına :)
sağolasın alperim amin .)
abi harbiden ya ne çabuk geçti 6 ay :S neyse geçmiş olsun hoşgeldin :)
Hoşgeldin Emin kardeş.Bende diğer arkadaşlarıma katılıyor ve "Ne çabuk bitti askerliğin?" diye sormak istiyorum:cherry:.Hoş bide sana sormak lazım ya nasıl bitirdiğini oda başka konu.
sağolasın oğuz abi :) soğukta zor oldu ama yinede çabuk geçti :)
hoşgeldin:rendeer:
Hoşgeldin Emincim :rendeer:
hoşbulduk patronum sağolasın :)
emünnnn gelmişşşş hoşgelmişşşş
inan sen gittiginden berii siteye giremez oldun senin yoklugun çok belli oldu be kardeşim
kavuşturan allahıma şşükürler olsunnnn
sağolasın erdincim hepinizi acayip özledim vallahi :)
Trakya gibi Yerde Askerlik yaptı adam :) Talih kuşu Kondu Tepe noktasına adamın :D
valla cennetden bi parça trakya, bu kadar güzel olduğunu bilseydim şimdiye kadar onlarca kez giderdim :)
Hoşgeldin şekerim....:D
hoşbulduk kardeşim isocanım :)
Eminim geçmiş olsun ....
Epeyce ot biçmişin anlaşılan :cherry:
hoşbulduk ismail abi :) (abi şu ot biçme olayını herkesin içinde yazmayın yav :p )
emin sen günleri çifter çifter saydın heralde çabuk geldin :p

neyse artık uzun uzun telefonda rahatsiz etmicez birbirimizi. msnden konuşurus bol bol :p
yavru çifter değil onar onar saydım :) ayrıca geçen yoladığım uzun mesajın 2 sini yazıyorum bitince yolluyorum :p
EMİN abi hoşgeldin tekrardan.
hoşbulduk hasanım sağolasın :)
hoş geldin emoş

genelde biz buna bahçivan diyoz :))
hoşbulduk abicim sağolasın :) ya aslında ben ot biçmiyodum arkadaşlar biçiyodu nasıl oluyo diye bende denedim :p
Üniversite mezunu falan dememişler, resmen ot yoldurmuşlar adama.
lachen_2.gif

bend.jpg
abi kimsenin gözünün yaşına bakmıyolar valla, bu resim çekilirken bi arkeolog arkadaş ile bi de makina mühendisi arkadaşta hemen yanımda çalışıyodu :mrgreen:
Hoşgeldin ya doğuda 15 ay yapanlar naapsın çok güzel yerde yapmışsın askerliğini görevin nöbetin de yoktur ohh mis tuncelide yapmıştım ben uzun acaip fark var :cat: nerde yaparsanız yapın ama yapın vatan borcu kutsaldır her şartta gururla yerine getiriyorsunuz darısı gideceklerin yada döneceklerin başına :cherry:
hoşbulduk sağolasın :) yerim rahattı ama nöbet tuttum hemde ocak-şubat-mart aylarında geceleri babalar gibi nöbet tuttum :) onun dışında devriyede atıyorduk mühimmatlı olarak, ama alışınca kolay geldi tabi :)
Geşmiş olsun,hoşgeldin Emin
teşekkürler abi hoşbulduk sağolasın :)
geçmiş olsun, hoşgeldin :cat:
sağolasın hoşbulduk :)
teşekkürler hoşbulduk :)
hoş geldin darısı başıma :p
hoşbulduk okaycım amin :)
hoşgeldin paşam....
dahada motora binilmez artık...
hoşbulduk abicim sağoalsın :) benim için motor bitmiştir dahada binmem diyosun yani :p
hoşgeldin eminnnn :rendeer:
hoşbulduk cadıcııım :)
hoş geldin usta geçmiş olsun
hoşbulduk kardeşim sağolasın :)
Hoşgeldin Emin hadi gözün aydın :mrgreen: :rendeer:
hoşbulduk yeşim abla sağolasın :)
Kardeşim hoşgeldin hayırlı olsun...
hoşbulduk ibrahim abicim sağolasın :)
vay kardeşim benim...Alemin kralı...sana yakışır teskere...kaçak günlerini hatırlarımda aman abi motoru sat ben ortalıkta gözükmeyim şu sınavları verene kadar dediğin günleri bilirim...şimdi aslanlar kaplanlar çitalar gibi ortalıkta gezin dur...bana da biraz kısa geldi...ben kekoro 18 ay yapınca zoruma gidiyo kanka napim elde değil...:p

ulan senin şerefine bi buluşma yapılır 20. den sonra olursa gelemem ama çalışıyorum...ne ısmarlayım sana yiğidim...ne canın çekiyo söle...:p
sağolasın abicim hoşbulduk :) çok çabuk geçti hakkaten, valla hepinizi çok özledim canım bi buluşma çekiyo ısmarlayında hep beraber yiyelim :p
Emin hoşgeldin. Ne zaman ıslatıyoruz??? Özledik be yaw. Bulgaristan sınırında aşk dedikoduları geldi. Komşu köylere korku salmışsın:)
abicim hoşbulduk sağoalsın :) ne zaman isterseniz ıslatırız, bulgarisyanın rezova köyü vardı bize yakın ama ordada sanki hiç insan yoktu, sanki maketden bi köy gibiydi :p ara sıra ortalıkta geziniyolardı sonra yine boş bir köy, o yüzden hakkımda çıkan dedikoduların asılsız olduğunu belirtmek isterim :p
Geçmiş olsun Emin, hoşgeldin. :)
sağolasın emre abicim hoşbulduk :)
hosgeldın emin abi:) mahallemdeki motorcu sayısı yine arttı:cherry:
teşekkürler kardeşim hoşbulduk sağolasın :)

daga dün gibi bu resimlericektiğim akşam ya

hoşgelmişsin kardeşim :rendeer:
hoşbulduk gürkan abim sağoalsın hakkaten dün gibi:)
ulan ne yürümüştük beeee.............
hahahahhahaha :mrgreen:
Emin, geçmiş olsun kardeşim:)
sağolasın dalyan abicim :)
ne çabuk bıraktılar yav senı km bılır neler yaptın adamlara, daha dun gıtmıstın :p
eğer hoşuna gittiyse benım yerımede yapabılırsın :D
velkam tuğ istanbul
tenk yu veri maç ilhancım :p sen gidince senide görücez çabukmu bırakırlar geçmi :p
bence komutanları bırakmak istemediler elleri mahkum verdiler teskereyi...bende asker ocağında teskereden sonra kalmak isteyen bir Allahın kuluna şahit olmadım...:p
bizim karakolda bi arkadaş vardı, 3 gün yol izni olduğundan o da bizlerle beraber çıkabilmek için fazladan bi gün daha kalmak istedi ama bölük komutanı kabul etmedi :mrgreen:
Hoşgeldin adaşım geçmiş olsun..(bnmde isim emin mert onun için..!)
hoşbulduk sağolasın :)
Abi h.g de dosta korku düşmana güwen werdm yazmışsın inş. yanlış yazmışsınıdr :D
hoşbulduk sağolasın :) o işin esprisi canım :)
hoşgeldin
hayırlı olsun.
hoşbulduk sağolasın :)

gene dırahlara girecenmi emin hoşgeldin

hoşbulduk :) dırahlara giricem tabi ki 6 aydır bekliyorum, ben dırah için yaratılmışım :p

Konu barrokas tarafından (Bugün Saat 20:29 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: emin yazacağıma emim yazmışım
bide bi değişiklik daha yapacaksın sanırsam cem in resmi bu benim değil ki :mrgreen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
neyse uzun lafın kısası yuvaya döndüm bundan böyle yaz sonuna kadar kimse yeni motor almasın, alanlarda benden saklasın :mrgreen: hepinize tekrar merhaba :)

KesinLikLe KAtılıyorum :D :p h.g demesemmi acaba :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 PM ----------

H.g hayırlı uğurlu olur inŞ. AskerLiq insanı düzeLtio diolardı ben qeldiğimde acaba snn bu şansıda düzeLmişmidir bi denesekmi :D

KesinLikLe KAtılıyorum :D :p h.g demesemmi acaba :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 PM ----------

H.g hayırlı uğurlu olur inŞ. AskerLiq insanı düzeLtio diolardı ben qeldiğimde acaba snn bu şansıda düzeLmişmidir bi denesekmi :D

hoşbulduk erayım sağolasın, sende deneyelimmi ?::winkwink

GKN

eminn, topic açsana bi nur yüzünü görelim :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:) aaa havalarda fena ısındı yau :)

hocam hoşgeldin son bir haftadır kulaklarını çınlatıyoduk bizde...:rendeer:

Super Moderator
Hoşdöndün Emin...:cat:

Şöyle bir gece vakti olsun buluşma olacaksa da sen anıları anlatırken rahat rahat uyuyabilelim...:p

hocam hoşgeldin son bir haftadır kulaklarını çınlatıyoduk bizde...:rendeer:
hoşbulduk sağolasın :) acayip çınladı hakkatende :mrgreen:
hosgeldin abi:rendeer:
hoşbulduk kardeşim :)
Hoşdöndün Emin...:cat:

Şöyle bir gece vakti olsun buluşma olacaksa da sen anıları anlatırken rahat rahat uyuyabilelim...:p
hoşgördüm olcanım :) anlatmasına anlatırım ama bence uyuyamazsın çünkü çok hararetli olacak helikopterden diğer helikoptere atlarken şarjör değiştirmenin zorluğunu anlatıcam :p ( bu fıkrayı tugayda ziyarete gelip bizimle yemek yerken korgenerale anlattık adam boğuluyodu az kalsın :mrgreen: :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar