Efsane geri döndü :P Hürgeneralliğe terfi ettim :)

allahdan yuvacığa gelmedi kesin bişiler olurduu :p
otları biçerken demiyonda :wiinkk:
hoşgeldin kardeşim çabucak bitti işde gördünmü :)
dedim 18 ay yapsınlar herkesi diye ama olmadı :p

Hosgeldin Emin'im benim.
Bende diyordum nerde bu cocuk kac gundur :mrgreen:

GKN

adam bilerek yazın geldi hee, kazaları havanın ii olmasınna bağlicaklar.. neyse ben 1-2 arkadaşa tavsiyede bulunimde, emini alsınlar :cherry:

waowwww ne mutlu size

mutlu dönmek, askerlik hatıralarını böyle mutlu anabilmek ne güzel

darısı biz küççüklerin başına :)

Hoşgeldin Emin kardeş.Bende diğer arkadaşlarıma katılıyor ve "Ne çabuk bitti askerliğin?" diye sormak istiyorum:cherry:.Hoş bide sana sormak lazım ya nasıl bitirdiğini oda başka konu.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Hoşgeldin Emincim :rendeer:

emünnnn gelmişşşş hoşgelmişşşş
inan sen gittiginden berii siteye giremez oldun senin yoklugun çok belli oldu be kardeşim
kavuşturan allahıma şşükürler olsunnnn

Trakya gibi Yerde Askerlik yaptı adam :) Talih kuşu Kondu Tepe noktasına adamın :D

emin sen günleri çifter çifter saydın heralde çabuk geldin :p

neyse artık uzun uzun telefonda rahatsiz etmicez birbirimizi. msnden konuşurus bol bol :p

Merhaba arkadaşlarım, abilerim, ablalarım, kardeşlerim, yaklaşık 6 aylık bir aradan sonra yine aranızdayım, vatanıma olan borcumu ödedim artık içim rahat önüm açık, çok garip duygular içindeyim, biraz hüzünlü, biraz mutlu, hem ağlarım hem giderim misali :p askerliğini yapmayan arkadaşlara tavsiye ederim :p askerliğim süresince bulgaristan sınırında kimsenin bilmediği bir hudut karakolunda atikliğim ve çevikliğim sayesinde dosta korku düşmana güven verdim :p neyse uzun lafın kısası yuvaya döndüm bundan böyle yaz sonuna kadar kimse yeni motor almasın, alanlarda benden saklasın :mrgreen: hepinize tekrar merhaba :)
Bu fotoğrafta teröre karşı görev yapan mehmetçikler için, hainlerin tepesine azrail gibi bineceklerinin belgesi olsun...
hoş geldin emoş

genelde biz buna bahçivan diyoz :))

Üniversite mezunu falan dememişler, resmen ot yoldurmuşlar adama.
lachen_2.gif

bend.jpg

Üniversite mezunu falan dememişler, resmen ot yoldurmuşlar adama.
lachen_2.gif

bend.jpg

Hoşgeldin ya doğuda 15 ay yapanlar naapsın çok güzel yerde yapmışsın askerliğini görevin nöbetin de yoktur ohh mis tuncelide yapmıştım ben uzun acaip fark var :cat: nerde yaparsanız yapın ama yapın vatan borcu kutsaldır her şartta gururla yerine getiriyorsunuz darısı gideceklerin yada döneceklerin başına :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar