Amerikalı Sportbike Fischer ilk teslimatı yaptı

Uzun süre önce üretileceği açıklanan Amerika Birleşik Devletleri menşeyli sportbike denemesi Fischer MRX 650 ilk müşterisine teslim edildi...Motosiklette Hyosung GV 650 üzerinden alınma 650 cc 90 derece ile açılandırılmış V-Twin bir motor kullanılıyor...Çift Mikuni 39mm karbüratörlerin beslediği motor alt devirlerde oldukça torklu bir yapıya sahip.6 vitesli bir şanzımanın kullanıldığı sıvı soğutmalı MRX 650 9400 devirde 77 HP. güç üretiyor.Aliminyum şasi elemanları ile öhlins şok emici süspansiyonun kullanıldığı motosiklet sadece 167 kg ağırlığa sahip...Satış adetleri merakla beklenen motosikletin ABD satış fiyatı olarakta 7995 $ etiket belirlenmiş...

Alıntı:http://www.visordown.com/news/article.asp?UAN=7001&v=1

Ekli dosyalar

• haber.jpg
    haber.jpg
    20.2 KB · Görüntüleme: 4,603
Son düzenleme:
Kullanılan motoru tanırım :p

Bence gerçekten çok iyi bir motor. Gerek performansı gerek güç ve tork dengesi, gerek se güvenilirliği hakkikaten diğer tüm 650 cc motorları kıskandıracak kadar iyidir.

Al bu motoru "naked" de kulan, "enduro" da kullan, "touring" de kullan, hatta "cruiser" da kullan. Netice hep iyi olur.

Ancak bu motor ile Spor bir cadde motosikleti ne kadar anlamlı ? Kullanıcıyı tatmin eder mi ?

Bunu da SS kullanıcılarına sormak lazım.

tek kisilikmi ben mi yanlis goruyorum???

jantlar hyosung ile ayni !!!orjinaliteden odun vermisler.

oy oy konuyu sonradan okudumda zaten hyounu parcalarla yapmislaaaaar...
ozur diliyom
sorryyyyy sorryy much

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)

Kıstasın ne ... Hangi motorla kıyasladında bu fikre ulaştın .. motoru denedin de beğenmedinmi :cherry:

8000 USD 12500 tl ediyor. 250 cc SS ler bu fiyata .. ve made in ABD .. bu fiyata ne var.. bana göstersene daha iyi .. SS denemez bu motora .. gücü diğer SS lerle kapışmaz çünki .. Ama bu parayı etmez demek için binmek kullanmak lazım .. ama 12500 e bu motor Türkiye"ye gelir ve satılırsa peynir ekmek gibi satar. Tabiki güçlü bir firma arkasında durur alıcıya güven verirse.

herşeyi güzelde o depo ne öyle ya :cyclopsan çok büyük arkadan depo pek güzel durmamıs ama ışıklar oturaklılık filan hoş olmuş..

o motor abd den 12500 e asla gelmez gelirse 15 16 ya gelir vergisi cartı curtu derken ohho amerika da 25 30 bin dolar fiyatla satılan toyota rav4 türkiyede 70 bin lira gerisini siz düşünün

o motor en az 15 milyar doğru söylüyon fakat benzin deposu hiiç olmamış iğrennç :)

rüyalarıma girmişler ve bu motoru yapmışlar gibi sankı bana ozel:cat:

bence gayet guzel bir motor goruntusu bence on numara ama performansını bilemem

şekil olarak fena durmuyo.fiyatı da fena değil ama sanırım o abd fiyatı tabi buray gelmesi vergisi ö.t.v si 2 katı olmazsa iyi bence

Aynı motoru kullanan motosiklet sayısı artmaya devam ediyor:

Hyosung
GV650, GT650, GT650R

Suzuki
SV650, V-Strom DL650

Ficcher
MRX650

Ne kudretli motormuş :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tasarımcıları cetvelle cızmıs heralde :D hatları hıc hosuma gıtmedı

Motosikleti ilk teslim alan müşteri...İyi bir mühendislik ve harika bir motor sesinden bahsetmiş...Motor dışında kullanılan aksamda genelde Hyosung altyapısını taşıyor...Ayrıca bu sınıfta 167 kg ağırlık değeri oldukça tatmin edici...

Süper Moderatör (BBRR)
Hyosung çin malımıydı :p

Malzeme kaliteside kötüydü :p

1-2 sene sonra görürsünüz diyolardı :)

Amerikalılarda aynı zokayı yutmuşlar demekki ....

Alınmaz bu motor ....:) 1500 $ eder maxsimum :p

bu motorun asıl tasarımcısı hyosung ise gerçekten büyük iş başarmışlar.Bir çok marka bu 90 derece v-twin canavar motoru kullanıyor...GV650 kullanıcısı olarak kendimi süper sportcu gibi hissediyordum bi de bu motoru race kasalara koyunca hislerimde yanılmadığımı hissettim.650cc katogorisinin yüksek hp nadide motorlarındandır.

bence çok güzel..vahşi bir havası var TR'ye gelir ise baya bi tuzlu olur heralde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar