16 mayıs cumartesi ankaraya gidiyoruz....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Topic ilk açıldığından bu yana takip ediyordum geldi çattı gün birde ben yazayım istedim:)
Anıtkabire girerken dikkat edin motorlarla (06) bizi bile almıyolar.:mrgreen: Ara sokaklardan birine girerseniz uygun biryere yanyana bıraktınızmıydı sorun olmaz. Eğer gezmek isterseniz ihtiyaç duyarsanız bana ulaşabilirsiniz... RM MK :cat:

Serdar
505 329 53 70
(diğer arkadaşlarımızla beraber yardımcı oluruz...)

Son düzenleme:
Topic ilk açıldığından bu yana takip ediyordum geldi çattı gün birde ben yazayım istedim:)
Anıtkabire girerken dikkat edin motorlarla (06) bizi bile almıyolar.:mrgreen: Ara sokaklardan birine girerseniz uygun biryere yanyana bıraktınızmıydı sorun olmaz. Eğer gezmek isterseniz ihtiyaç duyarsanız bana ulaşabilirsiniz... RM MK :cat:

Serdar
505 329 53 70

Teşekkür ederiz edostum.:rendeer: Şahsen Ankaraya ilk gidişim olacak , dolayısı ile bir yer bilmiyorum. Diğer arkadaşlarım yardım teklifine net cevap verirler.:cat:

Teşekkür ederiz edostum.:rendeer: Şahsen Ankaraya ilk gidişim olacak , dolayısı ile bir yer bilmiyorum. Diğer arkadaşlarım yardım teklifine net cevap verirler.:cat:

hacı ankara bizim nereye götürürse yol oraya gideriz ben bi kez arabayla gitmiştim anitkabire motorla ilk kez cok heycanliyim sanki motoru dün almişim:p:p:p

Serdar
505 329 53 70

ankaraya defalarca geldim ama hiç gezmek nasip olmadı..ya iş amaçlı ya ablamın yanına ( demetevler) yada çin çin mahallesine kuzenlerin yanına... sedat ta aynı ..yani kardeş yardımına ihtiyacımız olacaktır....

yolunuz açık olsun arkadaşlar. :) Eskişehirden geçicek olursanız sedatta numaram olması lazım :)

:queen::queen::queen::queen:

temmuz başı emoklara gidecez..... kararırımız böyle ... bir aksilik olmazsa temmuzda eskişehirdeyiz yai....ybr ile türkiye turuna bile çıkarım ama sponsorum yok...............:queen::queen::queen:

hacı senin geziler cok uzun vadeli ya sana kalsak bi sezonda 3 yere gitcez yaz bitecek:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ankaraya defalarca geldim ama hiç gezmek nasip olmadı..ya iş amaçlı ya ablamın yanına ( demetevler) yada çin çin mahallesine kuzenlerin yanına... sedat ta aynı ..yani kardeş yardımına ihtiyacımız olacaktır....

eyvallah kardeşlerim her zaman yardımcı olurum numaramı yukarıda yazdım zaten saat 2 den sonra işten çıkıyorum. Anıttepe ye yakın işyerim. Haber verirsiniz gelirim. Özel olarak gitmek istediğiniz yer olursa gideriz. Yoksa da ben birşeyler ayarlarım...:mrgreen:

eyvallah kardeşlerim her zaman yardımcı olurum numaramı yukarıda yazdım zaten saat 2 den sonra işten çıkıyorum. Anıttepe ye yakın işyerim. Haber verirsiniz gelirim. Özel olarak gitmek istediğiniz yer olursa gideriz. Yoksa da ben birşeyler ayarlarım...:mrgreen:

bize çadiri dikebilecegimiz yeri göstersen yeter:queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bize çadiri dikebilecegimiz yeri göstersen yeter:queen::queen::queen:

Atatürk Orman Çiftliği fena fikir olmaz. Aklıma başka biryerde gelmiyor aslında çünki Ankara da hiç başımıza gelmedi çadır kurma işi:p

hacı ankara bizim nereye götürürse yol oraya gideriz ben bi kez arabayla gitmiştim anitkabire motorla ilk kez cok heycanliyim sanki motoru dün almişim:p:p:p
hiç sorma , benim hisler de farklı sayılmaz. :p:p:p

yolunuz açık olsun arkadaşlar. :) Eskişehirden geçicek olursanız sedatta numaram olması lazım :)
özellikle senden kaçmak için sakarya üzerinden gidiyorum.:p Dostum şaka bir yana , bakalım belki dönüşte rotam Eskişehir üzerinden olur. Olmadı zaten Eskişehir için de bir güzellik düşünüyorum.:cat:

Atatürk Orman Çiftliği fena fikir olmaz. Aklıma başka biryerde gelmiyor aslında çünki Ankara da hiç başımıza gelmedi çadır kurma işi:p
Sizin evin-sitenin bahçesi yok mu ? :queen::queen::queen:

Ben hazırım dostlar , motoru yükledim , çıkış saatini bekliyorum. Yollarda görüşürüz. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sizin evin-sitenin bahçesi yok mu ? :queen::queen::queen:

valla hacım bizim bahçe yok amma keçiören in heryeri yeşillik park dolu buralar en kötü ihtimal çiftliği düşünmezseniz bizim park bahçeler olabilir güzel de fikir...

Saat kaçta çıkıyorsunuz yola
Benim telefonu da kaydetmeyi unutmayın Ankara yakınında bile olsanız yardımcı olurum.

valla hacım bizim bahçe yok amma keçiören in heryeri yeşillik park dolu buralar en kötü ihtimal çiftliği düşünmezseniz bizim park bahçeler olabilir güzel de fikir...

Saat kaçta çıkıyorsunuz yola
Benim telefonu da kaydetmeyi unutmayın Ankara yakınında bile olsanız yardımcı olurum.

Dostum , ben saat 12:00 gibi yola çıkacağım. İstanbul grubu ile Sakaryada saat 14:30 - 15:00 civarı buluşmayı planlıyoruz.
Yer konusuna gelince , olmadı sizin mutfağa çadır kurarız olmamı:queen:
sorun değil, koca memlekette yer mi bulamayacağız.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar