Gece 02.05 kapı çalındı. Motoruma çarpmışlar...

Kapı çalındı, uyandım. 02.05 Fethi Paşa Belediye güvenlik motoruna çarptılar dedi. Çıktım cigerparem yat yatmış demir bariyerler ile çelik halat arasına sıkışmış. Biraz yukarda aracın içinde bir bayan tam sarhoş ve şokta. Motordan önce yan eve çarpmış, geri geri gelirken motoruma çarpmış, yukarı çıkıp kapalı yolun demir zincirlerine çarpıp durmuş. Farkında değil...
Benim motorda yan ayaklıklar yamulmuş, artçının ayağını koyduğu sol papuç kırılmış, gidonda hafif çizik oluşmuş...
Onun araba duman olmuş, çalışmıyor bile. Özür üstüne özür, "hasarını öderim"dedi. "Olur böyle şeyler, kaza insana mahsus, bilerek yapmadıktan ve hatasını kabullendikten sonra, söylenecek sadece cana bir şey yok geçmiş, olsun demek" dedim... Evde beyi ile sıkıntısı olmuş .
Netice 155 polisi aradım 15 dakika sonra geldiler. Trafik çağıralım mı dediler. Gerek yok dedim. Bayanı eve bıraktık.. Birazdan gelecek..

İşte kaza insana evde uykusunda bile oluyor. Allah insanı insanla karşılaştırsın..

Hocam çok geçmiş olsun
Gerçekten Allah insanı insanla karşılaştırsın.. Başkası olsa ortalığı ayağa kaldırabilirdi sakin davranmış ve kadının halinden anlamışsın ...

Geçmiş olsun dostum ciğerparen o halde iken gösterdiğin soğuk kanlılığın
taktire şayen:cat: ama alkolün etkisi geçtiğinde seni hatırlamazsa ne olacak:silent::silent:

ama alkolün etkisi geçtiğinde seni hatırlamazsa ne olacak:silent::silent:

40 YIL DÜŞÜNSEM BÖLE BİŞEY AKLIMA GELMEZ :queen::queen:

GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞ EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN HELAL OLSUN VALLA BENCE MOTORU YAPTIRMA SIFIRINI ALDIRTTIR:d :queen:

Geçmiş olsun dostum ciğerparen o halde iken gösterdiğin soğuk kanlılığın
taktire şayen:cat: ama alkolün etkisi geçtiğinde seni hatırlamazsa ne olacak:silent::silent:

Abla şimdi geldi. Balkonda cafe içiyoruz. Allah hiç bir motorcuya kaza nasip etmesin ederse de böyle insan nasip etsin....

40 YIL DÜŞÜNSEM BÖLE BİŞEY AKLIMA GELMEZ :queen::queen:

GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞ EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN HELAL OLSUN VALLA BENCE MOTORU YAPTIRMA SIFIRINI ALDIRTTIR:d :queen:

Aklıma Rahmetli Kemal Sunalın Bi filmi geldi...Sarhoşken Adamla Kankardeş gibi oluyoalrdı. Adam ayık olunca bişey hatırlamıyordu...:cherry:

umarım alkol kontolu yaptırıp ehlıyetıne el koydurmussundur yapmadıysan eger yazık derim...

neyseki hayvanın teki vurup kaçmamış. o zaman düşünemiyorum. sabah ki durumu

arkadas sanırım alkol kontrolu yaptırmamıs bayana :pr:eger bır gun alkollu bir surucu kendısine ailesinden birisinin ölümüne neden olursa o zaman napcak cok merak ediyorum...o zaman bu kadar rahat hareket edecegini sanmıyorum...

Geçmiş olsun. Ya trafikde seyir halinde iken carpsaydı... Bu durum kötunun iyisi yani...

Hiçbirimizin başına kaza gelmesini istemem ama kaza gelirse de böyle kişilerle gelmesi daha iyi;kötünün iyisi. Geçmiş olsun Siyahatmaca...(Karasahin den sevgiler.Kardeş akraba vs. bişi çıkıcaz hehe ;) )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar