slm bir sorum olcak
bi tanıdıkta hyo gt 250r varda kontağı acınca orda gozuken km servise götürünce 0 landıgını söyledi doğruluk payı nedr. toplma km konsolun baska bı yerınde yazıo felan dedı
güncell
slm bir sorum olcak
bi tanıdıkta hyo gt 250r varda kontağı acınca orda gozuken km servise götürünce 0 landıgını söyledi doğruluk payı nedr. toplma km konsolun baska bı yerınde yazıo felan dedı
ya şaka ya bide motora bakmaya mı gittin yoksa .kingman
![]()
Ulen çatlağı görecem diye fotoğrafa bakarken gözüm bozulacaktı.Böyle şaka yapılır mı?Allah iyiliğinizi versin :cat:
slm bir sorum olcak
Mükemmel fikir.Benim hiç aklıma gelmemişti.İlk fırsatta yapıcam:ancak levha gibi bişey takmak yerine kağıda yazıp motorun bi yerine iliştirsek olmaz mı acaba.Ben dükkanı yeni açtığımda benim hanım kağıtlara arapça dualar yazıp dükkanın köşelerine gizli yerlere koymuştuk.Levha titreşim yapar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 PM ----------
Ruhsat plaka yarın çıkacak.Ben de şehir içinde öylesine geziyorum işte.Güneş gözlüğü takıyodum.Ancak gözlüğü evde unutunca sinek kaçtı gözüme çok fena yaktı.
slm bir sorum olcak
kingman30 dostum hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullanasın.
Bir ricam olacak 2009 modellerin plakalık kısımları farklı olacak deniyordu, sana zahmet motorun arka kısmının resimlerini koyabilirmisin?
allahallah
farklı değil....:silent:
bi kısım 2008lerde de gösterge bu şekilde
Heralde onlar 2008 son çeyrek üretim.Bence o 2009 model ST diye fotoğrafları yayınlanan beyaz grenajlı modeller sadece yurt dışında satılacak.Türkiye'ye ancak 2010'da gelir.Belki senin dediğin kuyruğu farklı olanlar da bu yeni modeldir.
Arkadaşım kilometre sayacı 3 tanedir.Bunlardan bir tanesi odometre.Bu hiçbir zaman sıfırlanamaz.Motorun gerçek kilometresini gösterir.Ancak diğer iki sayaç sıfırlamak içindir.Mesela bir tanesini benzin doldurduktan sonra sıfırlarsın.Bakarsın benzin bitesene kadar kaç kilometre gidecek diye.Diğerini de yola çıkmadan sıfırlarsın.Gittiğin yer kaç kilometreymiş diye bakarsın.Ancak odometreyi sıfırlama diye bir seçenek yok.O mümkün değil.
km sayacına aldanmayın onları sıfırlamak sadece bı paket sıgaaya bakar unutmayın 10 15 tl ya tamam en fazla