ne adamsın sen yaaa:cherry::cherry::cherry:
turkuazın karşısından tın tın gidip bulucaz artık birbirimizi komple sahil bizim SIĞMIYORUZZ!! :cherry:
ne adamsın sen yaaa:cherry::cherry::cherry:
bu haftaki toplantıya gelemesemde inşallah haftaya cuma toplantıya ordayım cesurum yap bakalım bi organizeşimdiden iyi muahbbetler afiyet olsun....
![]()
takibimdesiniz daima abi unutmam sizi evlilik hazırlıkları iş falan derken kendime zaman bulamıyorum belki uğrayabilirim görüşürüz herkesciklere selamlarrr....:cat:
arkadaslar tam buluşma yerimiz neresi?
bidefada sorun çıkarmasan olmicak he bilmiyonmu incir altını östünü :queen:
nazi kaskını takmayı düşündügünden beri böyle oldu bi haller var Ermanda çözemedim:queen:
nazi kaskını takmayı düşündügünden beri böyle oldu bi haller var Ermanda çözemedim:queen:
ifadesini alırıs toplantıda merak etme![]()
nazi kaskı deyip geçmeyin acil durumlarda yumurta haşlamak içinde kullanılabiliyo![]()
yumurta haşlamakta ne ki ben kuru fasulye yapanı gördüm ama biber koymayı unutmuşlar altını da fazla açmışlar suyunu cekecekti haberleri yok:queen::queen:
aaa bak tas kebabı müthiş oluyo o kaskta denemeni tavsiye ederim :queen:
tamamdırr :cat: kampa gittigimizde deneyeyim ; sabahta üstüne bi tane daha koyup çay demlerim :queen:
çay güzel olmuyo yaa tadını bozuyo tavsiye etmem![]()
o zaman uykumuzu açmak için güzel bir nescafe güne başlamak için iyi gider![]()
güzel fikir :wiinkk:
uyarıdan çok kafama bi tas pardon kask yemekten tırstım ben![]()
:queen::queen::queen:: vay vay istanbulular basmış bizim topiyinazi kaskı deyip geçmeyin acil durumlarda yumurta haşlamak içinde kullanılabiliyo![]()
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
extreme1925, hızlıcesi2+, chatkut
Aykut okuya okuya bişey yazamadın yaw![]()
mesajı yazdığın saatte ben çoktan uyumuştum, kendin mi ekledin adımı :queen: