aksilik çıkmazsa uğramaya çalışırım malum iş durumlar
çalış çalış nereye kadar bilader ; denize karşı çakalım birer tane miller...
hadi artık uyan kış bitti yaz geliyor yaaaaaaazzzzz
aksilik çıkmazsa uğramaya çalışırım malum iş durumlar
yaza tam geldikmi rahatım ben![]()
Ya cumartesi günü yapsanız olmaz sanki ha ben cumartesi motorla izmirde olucam:salut:
sen hani izinliydin![]()
![]()
erhan gelmedimi daha yaz![]()
şu komitayı 45 i .güren varmı davutu unutu bizi galiba :mrgreen::rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:53 PM ----------
abi fıçı oldum vallah sağolsun bülent kaptan baya bi ilgilendi çok sellamı var bütün dostlara :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 PM ----------
haferim gökhalp çok iyi tanımışsın beni:mrgreen:![]()
şu komitayı 45 i .güren varmı davutu unutu bizi galiba :mrgreen::rendeer:
takibimdesiniz daima abi unutmam sizi evlilik hazırlıkları iş falan derken kendime zaman bulamıyorum belki uğrayabilirim görüşürüz herkesciklere selamlarrr....:cat:
yeter abi 1 hafta izin özledim hepinizi görüşemiyoz bi toplaşalım şööle geyik sohbet muhabbet havalarda süper ötesi çok güzel olur:rendeer:
tüh be her şeyde serbestmiş,
kaçıracam malesef bu toplantıyı, bir haftdır sizden ve internetten uzaktayım.ale:
ama madem siz sahildesiniz bende boğaza nazır bi sahilde eş zamanlı bir toplantı yaparım uzaklarda
iyi eğlenceler izmir, özledim be :rendeer:
arkadaslar tam buluşma yerimiz neresi?
alsancaktan konaga geliosun sahilden ordan üçyola cık metro nerde desen gösterirler,betonyol tarafına gir orda japon pazarı var saat 7 bucukta ordan 2 tane japon balıgı alırken biz senin yanına geliriz:queen::queen: