izmir mt .15.05 .cuma.toplaşması inciraltı da çayırçimen sahil piknikherşey serbest

bu haftaki toplantıya gelemesemde inşallah haftaya cuma toplantıya ordayım cesurum yap bakalım bi organize:p şimdiden iyi muahbbetler afiyet olsun....:)

şu komitayı 45 i .güren varmı davutu unutu bizi galiba :mrgreen::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:53 PM ----------

abi fıçı oldum vallah sağolsun bülent kaptan baya bi ilgilendi çok sellamı var bütün dostlara :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 PM ----------

haferim gökhalp çok iyi tanımışsın beni:mrgreen::p

kardeşim bir tanedir benim.dışı neyse içi öyledir.SAG OLSUN.43 YILIN ARKADAŞLIGI DOSTLUGU VAR BİZDE.NELER YAŞADIK NELER GÖRDÜK:cat:

takibimdesiniz daima abi unutmam sizi evlilik hazırlıkları iş falan derken kendime zaman bulamıyorum belki uğrayabilirim görüşürüz herkesciklere selamlarrr....:cat:

wawww kimleri görüyorum,aman Tanrım düğün var desene :)
gelirsen yüzünü görürüz uzun süre oldu görüşmeyeli :rendeer:

mrb arkdaslar bende çok gelmek istiyorum ama benim 2 .işimden dolayı gelemiyorum ama yanınızda olmak istrdim neyse bi dahaki buluşmaya ihş müsait olurum ve gelirim.ii eğlencelerr

yeter abi 1 hafta izin özledim hepinizi görüşemiyoz bi toplaşalım şööle geyik sohbet muhabbet havalarda süper ötesi çok güzel olur:rendeer:

hava harikaydı bugun akşamüstü Alsancak nemliydi umarım yarın böyle olmaz; üstümüz başımız yapış yapış olmasın yaaa :)

tüh be her şeyde serbestmiş:p ,
kaçıracam malesef bu toplantıyı, bir haftdır sizden ve internetten uzaktayım. :pale:

ama madem siz sahildesiniz bende boğaza nazır bi sahilde eş zamanlı bir toplantı yaparım uzaklarda

iyi eğlenceler izmir, özledim be :rendeer:

tüh be her şeyde serbestmiş:p ,
kaçıracam malesef bu toplantıyı, bir haftdır sizden ve internetten uzaktayım. :pale:

ama madem siz sahildesiniz bende boğaza nazır bi sahilde eş zamanlı bir toplantı yaparım uzaklarda

iyi eğlenceler izmir, özledim be :rendeer:

İstanbul havası yaramıştır sana pişmaniye getirirsin artık bize :p
Allah içine sindirsin geldiginde görüşürüz Mustafa abim

ben gelmeyecem büyük ihtimal, uğrarsam sürpriz olur...
herkese iyi eğlenceler :cat:
resim çekmeyi unutmayın :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar