Dn 01 ve ben

DN 01 tek kelımeyle motor harika sadece sızın alıp gezıye cıkmanız kalıyor 680cc hacminde 4 supaplı triptonik olması gezide yayıla yayıla kullanacagınız anlamına geliyor.Fiyat 33 milyar yeni olması bide özellıklerınden farklı olması fiyatı cazip kılıyor:cat::cat:

görüntüsünü sevmiyorum bende bu motorun yhaa ama kesin 10 numara bi makinadır:wiinkk:

Valla ben herşeyini beğeniyorum:) bir sponsor bana alsın bu makineyi bakın dünya turuna çıkıcam.:):)

köpek balığı burnu gibi duruyor önü..makina 10 numara ama çok sert rüzgar vuruyor yüzünüze vucudunuza.. ama şöle demek lazım ' bu makina benim olsun yerim rüzgarı :) '

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
honda efe değil mi orası... :mrgreen:

motor kesinlikle süper. bence koncept tasarımdan hayata geçen ender motorlardan ve başarılı olacağı kanısındayım. gelecek tasarımları konusunda fikir veriyor...

Türkiye de aman aman boyutlarda satilacagini sanmiyorum, ama 3-5 zengin alir sonra satar 5000 km de böyle olacagi kesin. Yoksa kimse gidip krediyle yada biriktirdigi parayla bunu almaz 33 bine, cok daha iyi makinalar varken bu fiyata üstelik.

İddialı bir tasarım. Genele değilde, daha elit bir zümreye hitap ettiği aşikar.
Bana bilimkurgu filmlerinden fırlamış hissi veriyor.

Tercih meselesi tabiiki ama 33.000 liraya çok daha keyifli makineler alınabileceğini düşünüyorum.

Bu makinayı alsam kapının önüne koyamam korkumdan. Bir tane de maaşlı bekçi tutarım

Mersin İl Temsilcisi
burgman rakibi...
fiyat fahiş...

alırmıydım? tereddütle :(

Ön tasarımı gerçekten etkileyici, sürücü pozisyonu ve triptronik vites konforlu sürüş sağlayacaktır ona şüphe yok da...
Yandan ve arkadan bakıldığında çooook çirkin :farao:
Ve kesinlikle 33bin TL verilmez, 15 tane motorum olsa bir tane bundan almam...

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
5 kuruş para vermem bu oyuncaktan bozma motora, ne olduğu bile belli değil tarzı yok arada kalmıs saçma sapan bisey.

boy

dn01_us_5.jpg

DN01_2.jpg

Çinliler yakında kopyalarlar.

Zaten bu tarz var geçenlerde gördüm.Markasını bile ezberlemeye çalıştım aklımda tutamadım domado mu damoda mı neydi.Ama chooper tarzı gibi yapmıslar SS yede benziyor fakat incelediğime göre scooterdı.Vites ve Ayak freni yoktu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar