[Adana - MT]

Tüm motosikletler için teoriler:
1-Kasklarının TURUNCU renkte ve FOSFORLU yapılması zorunlu olacak.
2-Motosikletlere çarpma durumunda nasıl ''arkadan çarpan suçlu'' oluyor ise motora çarpanda suçlu sayılacak.
3-Hız sınırları otomobiller ile aynı olacak
4-Motosikletlerden Vergi alınmayacak
5-Apartman dairelerine ince uzun asansör yapılacak motorlarımızı eve çıkartabileğiz

amin

Tüm motosikletler için teoriler:
1-Kasklarının TURUNCU renkte ve FOSFORLU yapılması zorunlu olacak.
2-Motosikletlere çarpma durumunda nasıl ''arkadan çarpan suçlu'' oluyor ise motora çarpanda suçlu sayılacak.
3-Hız sınırları otomobiller ile aynı olacak
4-Motosikletlerden Vergi alınmayacak
5-Apartman dairelerine ince uzun asansör yapılacak motorlarımızı eve çıkartabileğiz

amin

Sen bunları meclise bi sunsana belki meclisten geçer :p :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın millet :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:10 AM ----------

Gürsel kardeş, bildiğim kadar sen yıllardır motosiklet kullanıyorsun ve bize şehir içinde nasıl kullanmamızı ve kendimizi nasıl korumalıyız diye soruyorsun :bounce: Sende bu tecrübe fazlasıyla var, ancak benim burda söyleyebileceğim şehir içinde gözlerini dört değil sekiz açman gerekiyor ve kırmızı ışıkda drag yaparcasına öne fırlaman bir çözüm olmayacağını söylemek isterim. Çünkü memlekete maganda çok ve kırmızı ışıkta geçmek isteyen öküzler olacaktır, bu seferde tam onun önüne düşeceksin :farao: Bence herşeyden önemlisi mümkün olduğunca etrafını dikkatlice izlemek ve mümkün olduğunca her yöne bakmak olacaktır tabiki buna aynalar dahil :cat:

Seninle aynı fikirdeyim muzaffer, bencede ışıklardan bu şekilde kalkmak mutlaka sonunda kaza getirir.... bence ışıklarda mümkün olduğunca geniş alanlarda durup arabalarla birlikte hareket etmek gerek...:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:10 AM ----------

Sen bunları meclise bi sunsana belki meclisten geçer :p :mrgreen:

iyide bunlar yasa değil dua ...sonunda amin diyor bak...:queen:

Günaydın millet :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:10 AM ----------

Seninle aynı fikirdeyim muzaffer, bencede ışıklardan bu şekilde kalkmak mutlaka sonunda kaza getirir.... bence ışıklarda mümkün olduğunca geniş alanlarda durup arabalarla birlikte hareket etmek gerek...:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:10 AM ----------

iyide bunlar yasa değil dua ...sonunda amin diyor bak...:queen:

Aminle biten tüm kelimeleri dua zannetme :p Yazı, kanun tasarısı gibi yazılmış sonunda amin demiş :bounce:

Adana İl Temsilcisi
kırmızı da beklerken,bana yeşil yandığı halde,yinede sağa-sola bakıp emin olduktan sonra geçiyorum.çünkü adam kaptırmış geliyor,kendisine kırmızı yandığı halde jet gibi geçiyor.böyle kazalara çok tanık oldum ve duydum.

Günaydınlar.

vstrom aranıyor 2007 ve üstü olursa iyi olur. bilenlerin yada duyanların müracaat etmesi rica olunur.

kuzi vstorm ne iş? tarzmı deyişiyor yoksa :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 PM ----------

Suzuki > GSR 600
Yamaha > FZ6

Arkadaşlar, adanada trafik kameraları faaliyeti geçtimi :silent: Bileniniz varmı :silent: bu kameralardan hız tespiti yapılabiliyormu :silent:

turgut özaldakiler faal ve hız tesbit ediyor gece bile tikatli ol

yusufum kuzenin dün akşam bir misafir getirdi olcay yada oktay dı ismi onuda bulaştırcakmış ona arıyor

keyfin bilir ister inan ister ceza ye,kocaman direk dikmişler üstünde portakal büyüklüğünde bir kamera o gün senin motorun yanına gelirken gördüm gürselle beraber,yavaş yavaş yayılacak artık kırmızıda geçmek geceleyin yadak akşam üstü redline yapanlar moku yedi

keyfin bilir ister inan ister ceza ye,kocaman direk dikmişler üstünde portakal büyüklüğünde bir kamera o gün senin motorun yanına gelirken gördüm gürselle beraber,yavaş yavaş yayılacak artık kırmızıda geçmek geceleyin yadak akşam üstü redline yapanlar moku yedi

Peki plakayı nasıl okuyacak :silent: hele gece plakayı hiç okuyamaz :mrgreen:

sürüş konusunu sadece kendim için açmadım :bounce:
bütün arkadaşlarımızın kafasında bir strateji oluşması ve hiçbir arkadaşımızın üzücü olaylar yaşamaması:cat:
lütfen hepimiz dikkatli olalım, motoru çalıştırdığımızda kafamızda nasıl trafiğe akacağımız hakkında fikirlerle start verelim:rendeer: lütfen daha çok dikkat:cat:

Günaydınlar.

vstrom aranıyor 2007 ve üstü olursa iyi olur. bilenlerin yada duyanların müracaat etmesi rica olunur.
var, siyah, kappa46 litre topcase var, koruma demiri takılı, ön touring cam zaten standart, fiyat 16 civarı olması lazım yinede bir sorarız.

neyse allahtan öyle huylarımız yok:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 PM ----------

Peki plakayı nasıl okuyacak :silent: hele gece plakayı hiç okuyamaz :mrgreen:

okusaki noolur yani:bounce: :queen:

kavşaktaki ışık aynı pavyon gibi bir dene istersen hem test etmiş oluruz:)

sürüş konusunu sadece kendim için açmadım :bounce:
bütün arkadaşlarımızın kafasında bir strateji oluşması ve hiçbir arkadaşımızın üzücü olaylar yaşamaması:cat:
lütfen hepimiz dikkatli olalım, motoru çalıştırdığımızda kafamızda nasıl trafiğe akacağımız hakkında fikirlerle start verelim:rendeer: lütfen daha çok dikkat:cat:

var, siyah, kappa46 litre topcase var, koruma demiri takılı, ön touring cam zaten standart, fiyat 16 civarı olması lazım yinede bir sorarız.

ABİ LİMİTİ FAZLA AŞMAYACAK 13-14 CİVARI OLACAK AMA 2007 OLACAK :p:queen:

Herkese merhabalar,
motosiklet.net te yeniyim ve adana mt grubunun 19 mayıs gezi bilgisine ulaşmayı beceremedim. yönlendirirseniz sevinirim.

19 Mayıs gezisi henüz planlanmadı sanıyorum.

19 mayısda zaten gezi planı yokki :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:19 PM ----------

Herkese merhabalar,
motosiklet.net te yeniyim ve adana mt grubunun 19 mayıs gezi bilgisine ulaşmayı beceremedim. yönlendirirseniz sevinirim.

hoşgeldin güzel kardeşim, sen kimsin ? nesin ? kendinden bahsetsene :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar