arkadaşlar yamaha kampanya yapmış...

Yamaha ötv indirimi haricinde birde kampanya yapmıştı.Şuan tüm modeller kampanyadayken üstüne bazı modellerde kampanya üstüne kampanya yapması taktir edilecek bir olay. Umarım diger firmalarda biraz olsun Yamaha'yı örnek alır.

Yamaha konusunda söyleyebilcegim başka birşeyse ulaşılmalarının kolay olmasıdır. Beldeyama'ya bilgi almak için birçok defa mail attım. 24 saat içinde en fazla 48 saat içinde talep ettigim bilgileri eksiksiz bir şekilde gönderdiler.

arkadaşlar bu kampanyalar artacak bence bi yamaha bayiisi olarak alacak arkadaşlar 15 gün daha bekleyin:wiinkk:

hepsi satamadıkları fahiş fiyat talebinde bulundukları onurlu bir şekilde ticaret yapmadıklarına delildir bu durum..

hepsi satamadıkları fahiş fiyat talebinde bulundukları onurlu bir şekilde ticaret yapmadıklarına delildir bu durum..

+20000:bounce:aşşağı çekin biraz daha bunlarda fahiş ybr 250 nin hakkı taş çatlasın 6....

Son düzenleme:
+20000:bounce:aşşağı çekin biraz daha bunlarda fahiş ybr 250 nin hakkı taş çatlasın 6....

taş değilde biz orta yerden çatlıycaz haci...bunlar sanki gavur evladı gibi bizi sürekli düdüklüyorlar...yahu aynı gemideyiz...sen motor satıcan ben alıcam servisi yedek parçası vs...:pale:çarklar dönecek...noldu şimdi ybr 250 ler elinde patladı...:bounce:

Satmayınca böyle elinde patlar işte :mrgreen: keşke biraz daha patlasada fiyatlar dahada inse :cherry:

YBR 250'yi bu fiyatada satamazlar... Kawa 250R varken ybr 250'ye bu para yine verilmez...

YBR 250'nin ellerinde patlayacağı belliydi... Fiyat böyle olursa patlamaya devam edecek gibi...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kampanyada bir tek alınacak motoru var yamaha'nın o'da ybr,500 gayme daha indirseler olacak bu iş o'zaman patlama olur işte :mrgreen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
taş değilde biz orta yerden çatlıycaz haci...bunlar sanki gavur evladı gibi bizi sürekli düdüklüyorlar...yahu aynı gemideyiz...sen motor satıcan ben alıcam servisi yedek parçası vs...:pale:çarklar dönecek...noldu şimdi ybr 250 ler elinde patladı...:bounce:

Ben bunu daha önce uzun uzun anlatmıştım di mi?

Yurt dışı ile buranın fiyatının karşılaştırılmaması gerekliliğini satış adedi, kar oranları filan gibi bir çok veri anlatmıştım, tekrarlattırma.

Şu an ki ekonomik darlık geçici bir durum olduğu için belkide hiç kar etmeden satış yapmayı göze alırlar, fakat bu durum süreklilik arz ederse işler değişir.

Yani Yamaha veya Honda ucuza motor satsın diye onlardan motor almazsak, onlarda "vay anam bizden motor almıyolar aletler elimizde patlamasın" deyip hayal etttiğimiz rakamlara düşürmezler.

Yapacakları şey belli öyle bir durumda, Türkiye piyasasından çekilmek :)

Ben bunu daha önce uzun uzun anlatmıştım di mi?

Yurt dışı ile buranın fiyatının karşılaştırılmaması gerekliliğini satış adedi, kar oranları filan gibi bir çok veri anlatmıştım, tekrarlattırma.

Şu an ki ekonomik darlık geçici bir durum olduğu için belkide hiç kar etmeden satış yapmayı göze alırlar, fakat bu durum süreklilik arz ederse işler değişir.

Yani Yamaha veya Honda ucuza motor satsın diye onlardan motor almazsak, onlarda "vay anam bizden motor almıyolar aletler elimizde patlamasın" deyip hayal etttiğimiz rakamlara düşürmezler.

Yapacakları şey belli öyle bir durumda, Türkiye piyasasından çekilmek :)

Eyongum az kaldı Yamaha KOÇ la yolları ayıracak az kaldı...duyumlar sağlam..:wiinkk:

YBR 250'nin fiyatı daha uygun olsa, ideal bir başlangıç motoru olarak düşünebilirdim. Fiyatı 1.000 TL daha düşerse cazip olabileceğini düşünüyorum.

9750 YTL lik fiyat tek silindir 250cc ye fazla idi. Bence 8750 değil 7750 liradan satılmalılardı. Bu fiyat hala yüksek derim ben...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
20 beygirlik 250'lik motoru 10.500'e satmaya kalktılar ellerinde kaldı tabi.Daha düne kadar 30 beygirlk gt250r 8.500'e satılıyodu.İndirim yaptıkları motorlar bi moka yaramayan motorlar.Xt 660'ı indirmişler.Kim ne yapsın tek silindirli 660'lık motoru.Hem bi de üst vergi dilimine giriyo.Bana öyle geliyo ki bu yamaha firması son iki yıldır Türkiye de hiç sıfır motor satamamış.Ve böyle giderse de satamıyacak.Bi kaç sene içinde de Türkiye de yamaha diye bir firmanın ne bayisi ne de servisi kalmıyacak.

arkadaşlar motorlar hakkında benide aydınlatırmısınız bayan için en uygun model ve uygun fiyatlı motor hangisi acaba. Ben cruiser çok beğeniyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar