İlkay teşekkür ederim, bu resmi aksesuarcıya göstereceğim.
Selam arkadaşlar.Ben de 4 gündür gt250r sahibiyim.2009 model sıfır aldım.St kanuni başlığı görmeyince ben de yeni başlık açtım.Ancak arkadaşlar aynı motor olduğu konusunda ısrarlı.Ben servis farklı olduğu için servisle ilgili görüşlerimizi paylaşırız demiştim.
Tek kelimeyle mükemmel bir motor.Herşeyinden çok memnunum şu an.Rodajı tamamladıktan sonra uzun yolda da hız testi yapmak istiyorum.Ancak beni üzecekmiş gibi görünmüyo.
İşte bu da benim düldül:
![]()
Sadece distiribütör değişmedi ayrıca motorda değişti.ST kanuniler karbüratörlü değil enjeksiyonlu.
İlkay selam abi ben aylar oluyo o makina'ya bakalı ben başka aldım 1 ayı geçti ben sizi bilgilendirmek amaclı söyledim) daha doğrusu alacak olan arkadaş bilsin diye söyledim ilanda yazılmamış çünkü yan yatması var falan diye boşu boşuna gidilmesin diye.
İlkay teşekkür ederim, bu resmi aksesuarcıya göstereceğim.![]()
ya bunlar olabilecek şeyler ilanı koyarsın motorla kaza yaparsın felan dünyanın her türlü şekli var kaskodan yaptıracam diyor adam ciğeri şasesi ve yürürü sağlamsa o motor alınabilecek bir motordur her motor bir şekilde kaza yapar bunu unutmayın :cat:
ya ilkay sen beni delirtecekmisinabicim ben motoru kötülemiyorum,alan alsın satan satsın,ben sadece ilan numarasını gördüm siz bakıyordunuz bu motora sanırım cakalaz arkadaş ile sizi bilgilendirmek için bilin diye söyledim,yoksa başka bişey için değil yanlızca sizin için
sen zaten konuşmuşsun biliyorsun sanırım alanada satanada hayırlı uğurlu olsun.
benı dün st kanuniden aradılar :s nedenını sormadım unuttum sattım ben motoru dedım sattıgınız kısının numarası ne dedıler sıldım bılmıyorum dedım tsk edıp kapattılar neden aradılar acaba :s
neyse artık bılmıyorum :S
sen almissin hevesi
ben bi alabilsem motoru sen gör km yi![]()