Hımm anladım.:cat: Yeni ayna için servise gitme bence, Sahibinden.com'da daha ucuza bulabilirsin.
eyvallah zaten ilk oraya baktım ama 99 tl demiş sanki 100 den çok ucuzmuş gibiii
Hımm anladım.:cat: Yeni ayna için servise gitme bence, Sahibinden.com'da daha ucuza bulabilirsin.
Arkadaşlar bir konuda yardım edin,
Motorun göstergesinde, benzin göstergesiniğn sol tarafında bir gösterge daha var,hararet göstergesi olduğunu anladım, yolda giderken güneş ters açıyla gelince gördüm.Çünkü;
anahtarı 1 konumuna aldığımda benzin göstergesi ışıl ışıl ama, hararet göstergesi karanlık, hiç bir şey göstermiyor.Şimdi;
-Sizin motorlarda da böyle mi?
-Bu lamba-gösterge, sıcaklık çok yükselince mi aktif olup yanıyor?
-Yoksa, benim motorun göstergelerinde bir sorun mu var?
Arkadaşlar bir konuda yardım edin,
Motorun göstergesinde, benzin göstergesiniğn sol tarafında bir gösterge daha var,hararet göstergesi olduğunu anladım, yolda giderken güneş ters açıyla gelince gördüm.Çünkü;
anahtarı 1 konumuna aldığımda benzin göstergesi ışıl ışıl ama, hararet göstergesi karanlık, hiç bir şey göstermiyor.Şimdi;
-Sizin motorlarda da böyle mi?
-Bu lamba-gösterge, sıcaklık çok yükselince mi aktif olup yanıyor?
-Yoksa, benim motorun göstergelerinde bir sorun mu var?
gidip bakmadım ama modeline ve km'sine bakarsan adamın hafta sonu gezmelerine kullandığı belli sık sık motora binmediği yoksa km'si fazla olurdu zaten :cat: az çok motora binenlere sor bi ayda kaç km yapıyorlar
Arkadaşlar ben o motora gidip baktım resimdekilerle alakası yok motor kazalıydı sağ,sol,kuruk'ta hasar vardı ama kaskosu var yaptırıp vericem diyordu haberiniz olsun..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:10 PM ----------
selam ya millet tank,gidon ve depo ped olarak ST nin takımını nerden bulabilirim? geçen hafta nette gezerken görmüştüm bu hafta alayım diyorum ama aradım bulamadım yaa varmı istanbulda bildiğiniz yer
Sado selam zeytinburnu'nda carizma motor diye bir yer var orada vardı ama ben 2-3 hafta önce almıştım 1 tane kalmıştı sahibinden.com'da ilanları vardı telefonla sorabilirsin gelmiş mi diye tank,gidon ve depo güzel oluyor.
Hararet göstergesi 250'liklerde çalışmıyor çünkü hararet müşürü yok. 650'liklerle 250'liklere aynı gösterge paneli koyulduğu için şüpheye düşüyorsunuz. Çalışmaması gayet normal yani.
Sado selam zeytinburnu'nda carizma motor diye bir yer var orada vardı ama ben 2-3 hafta önce almıştım 1 tane kalmıştı sahibinden.com'da ilanları vardı telefonla sorabilirsin gelmiş mi diye tank,gidon ve depo güzel oluyor.
Arkadaşlar ben o motora gidip baktım resimdekilerle alakası yok motor kazalıydı sağ,sol,kuruk'ta hasar vardı ama kaskosu var yaptırıp vericem diyordu haberiniz olsun..
Sağolasın, nette de araştırdım aynı sonuç çıktı, ama, doğru bilgiye ulaşmak açısından, burada sorup öğrenmek daha sağlıklı.
Hyo'lara koruma topuzu takılamıyor, sebebi hikmeti: Şaseleri farklı.Honda'dan, Yamaha'dan, v.b den farklı bir şasesi var.
İlla -"Koruma topuzu takacağım" diyorsan, kaynakçıya bir aparat yaptırman lazım, o da zor iş, aparat yapılacak, takılıp bakılacak, ölçü tutmayacak, gir kaynakçıya, değişiklik yapılacak, tekrar motorcuya,.., oldu oldu olmadı pilav suyuHüklasa zor bir iş koruma topuzu yaptırmak.Motorcuya yakın bir kaynakçı bulmak ve sabırlı olmak lazım.
[/COLOR]![]()
aha şu FL yazan boşta işaretinin yanındaki mi?
Soruları gördükçe ve 250R tecrübem (23200km) yettikçe bilgim olması halinde yanıtlamaya çalışıyorum.
Söz gelmişken, ben çok memnunum 23200km oldu ufak tefek sorunlar harici sorun çıkarmadı iyi bakılırsa ihtiyaçları görülürse sorunlu bir makine olduğunu düşünmüyorum.
2007 Nisan ayında aldım. Yeterli param olduğunda 600'lük bir motor almayı planlıyorum ve 250R'ı da şimdi olduğu gibi şehir içinde işe gelip giderken kullanmayı 600'lüğü ise hafta sonu kullanmayı düşünüyorum. Herkese de tavsiye ediyorum.
saolasın hocam motorun o kadar yatmasındada elbet bişeler olabilir tabiki ama birde şuna bak
motorun kazası var ama kaza sonucunda şasede bir sorun varmı bu 1
2. ciğeri sağlam mı?
bunlar sağlamsa adam motoru yaptırsın yap pazarlığını al motoru derim km'si az neticede bunuda hesaba katmak lazım yani motor illaki yan yatar düşer bunlar önemli şeyler değil önemli olan motorun şasesi yürür aksamı ve ciğeri gerisi yapılabilecek şeyler :cat:
İlkay selam abi ben aylar oluyo o makina'ya bakalı ben başka aldım 1 ayı geçti ben sizi bilgilendirmek amaclı söyledim) daha doğrusu alacak olan arkadaş bilsin diye söyledim ilanda yazılmamış çünkü yan yatması var falan diye boşu boşuna gidilmesin diye.
ya arkadaş hyosung başlığı altında bu motorda bulunmakta zaten sadece bir distribitör değişti diye bunca şeye gerek yoktu (=