Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Hornet

valla motorunu takip ediyorum..şuan durumum ii olsa ve ayağımda sakatlık (geçici) olmasa garanti taliplerinden biri ben olrdum:)

Boyadıqın zamanı forumda paylaştığın zamanları falan hep biliyorum..Rengi zaten 1o numara:cat:
herşey gönlünce olur umarım kısa sürede satılır:cat:

valla motorunu takip ediyorum..şuan durumum ii olsa ve ayağımda sakatlık (geçici) olmasa garanti taliplerinden biri ben olrdum:)

Boyadıqın zamanı forumda paylaştığın zamanları falan hep biliyorum..Rengi zaten 1o numara:cat:
herşey gönlünce olur umarım kısa sürede satılır:cat:

Büyük geçmiş olsun.İnşallah ayağın hemen düzelir.(benim motoru alasın diye demiyorum ha:p)

thumb_184548218.jpg
[/URL][/IMG]

aldığım ve kullandığım ilk motor kimseye hyom gakkında laf söyletmem

Son düzenleme:
Arkadaşım sen o motora baktın mı gitip te ?

gidip bakmadım ama modeline ve km'sine bakarsan adamın hafta sonu gezmelerine kullandığı belli sık sık motora binmediği yoksa km'si fazla olurdu zaten :cat: az çok motora binenlere sor bi ayda kaç km yapıyorlar

Cakalaz'ın bakmadığı motor kalmadı ki:)

Siz, sahibinden.com'dan ilan numarasını söyleyin, O da motorun künyesini okusun:)

hahaha walla o kadar oldu bi ara kısmet ama

selam :D bende satıcam bi satamadım öss ye hazırlanıyorum o yüzden ilgilenemedim. almak istiyen varsa :D

selam ya millet tank,gidon ve depo ped olarak ST nin takımını nerden bulabilirim? geçen hafta nette gezerken görmüştüm bu hafta alayım diyorum ama aradım bulamadım yaa varmı istanbulda bildiğiniz yer

selam ya millet tank,gidon ve depo ped olarak ST nin takımını nerden bulabilirim? geçen hafta nette gezerken görmüştüm bu hafta alayım diyorum ama aradım bulamadım yaa varmı istanbulda bildiğiniz yer

reklamcıda yaptırsana görkem arkadaşımız o şekilde yaptırmış çok bir fiyatta vermemiş bildiğim :cat:

bilmiyorum ki ne yapsak kafam karıştı:)

bide şu sinyali ben alamadım hala,bugun almaya gittim heryer kapalı olanlardada sarı camlı itici tipli sinyaller var, ledli birşeyler mi yapsam acaba? nasıl yaparım peki bide o var, uygun hazır halde bulursam almak istiyorum ama bakalım.

ya ben de 1 günde 2 aynamı ayrı ayrı yerde kırdım şansmı desem.ne desem bilemiyorum...uygun nereden bulucam onu düşünüyorummm...

Hımm anladım.:cat: Yeni ayna için servise gitme bence, Sahibinden.com'da daha ucuza bulabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar