Şırnak'tan sevgililerle-2

MERHABA ARKADAŞLAR GEÇEN HAFTASONU MOTORUMUN BAKIMI VE ŞIRNAK'TAN SIKILDIĞIM İÇİN ATLAYIP ZEYTİN'İME CİZRE'YE GİTMEYE KARAR VERDİM.YANIMA DA FOTOĞRAF MAKİNEMİ ALDIM Kİ BU KISA AMA HOŞ YOLCULUĞU SİZLE DE PAYLAŞAYIM DEDİM BUYRUN FOTOLAR

İLK YOLA ÇIKIŞ VE GİDİŞ

YOLDA PLAKAM DÜŞTÜ.YAKLAŞIK 30-35KM KADAR PLAKASIZ GİTTİM.CİZRE'DE TAMİRCİDE TAKDIRDIM AMA MOTORUMUN BAKIMINI YAPTIRAMADIM ÇÜNKÜ USTANIN İŞİ ÇIKTI VE ALELACELE GİTTİ.BENDE CİZRE'Yİ DOLAŞAYIM DEDİM. BUNLARDA CİZRE FOTOLARI.

NUH PEYGAMBER TÜRBESİ

AHMED-İ CEZERİ TÜRBESİ

KIRMIZI MEDRESE

CİZRE'DE ŞAPŞAL ŞAPŞAL DOLAŞIRKEN BİRDEN ÖNÜMDE BİR CEP TELEFONU GÖRDÜM.ETRAFA SORDUM AMA MAALESEF 3-5 TANE TÜRKÇE BİLMEYEN AMCA VARDI ONLARLADA ANLAŞAMADIM ZATEN.TELEFONU ÇANTAMA KOYDUM VE SAHİBİNİN ARAYACAĞINI UMARAK ETRAFTA DOLAŞMAYA DEVAM ETTİM.SAHİBİDE ARADI. NE GÜZEL BİR DURUMKİ TELEFONUN SAHİBİDE MOTORCU ÇIKTI.ADI EMİN OLAN BU GÜZEL ARKADAŞIMIZ BENİ CİZRE'DE GEZDİRDİ.DAHA SONRA ÇALIŞTIĞI YER OLAN ÖĞRETMENEVİNE GİTTİK.ORDA ÇAY,KAHVE İÇTİKTEN SONRA BİRDE FOTO ÇEKTİRDİK.

VEEE DÖNÜŞ YOLU.YOLDA BİRDE KAZA GEÇİRDİM AMA ALLAH'TAN TAM KORUMALI OLDUĞUM İÇİN BİRŞEY OLMADI.SOLUMDA VİRAJA GİRERKEN BİR TIR BELİRDİ YOLUN DIŞINA KADAR SIKIŞTIRDI.YOLDA BİRDEN BOZULUNCA DENGEMİ KAYBETİP SOL TARAFA YATARAK YAKLAŞIK 10-15 M SÜRÜKLENDİM AMA NE BENDE NEDE MOTORDA HİÇBİ SORUN YOKTU ÇOK ŞÜKÜR.

güzel bir gezi olmuş.eline sağlık.bu arada zoraki şırnak olduğuna göre memur olmalısın...?

çok güzel..jandarma mı yoksa kk mi?tayin ankara ya çıkacak o zaman? :) memleket de ankara ise tadından yenmez. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm guzel bir gezi olmus,ellerine sağlık, benım dıkkatımı 3 foto çekti; Taş üzerine kırmızıylya yazılmıs 600 sayısı,motoru neden yere attınız,deredekı kısıler balıkmı tutuyorlardı_?

çok güzel..jandarma mı yoksa kk mi?tayin ankara ya çıkacak o zaman? :) memleket de ankara ise tadından yenmez. :)

jandarmayım abicim.memlekette ankara.tadından da yenmiyor zaten.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:07 PM ----------

Slm guzel bir gezi olmus,ellerine sağlık, benım dıkkatımı 3 foto çekti; Taş üzerine kırmızıylya yazılmıs 600 sayısı,motoru neden yere attınız,deredekı kısıler balıkmı tutuyorlardı_?

o yazı benimde dikkatimi çekti o yüzden çektim fotosunu çektim.yere atmadım kaza yaptım sola yattı motor.evet ağ atıp balık tutuyorlar.

Ne güzel memleketler var şu ülkemizde..gidip göremiyoruz türlü sebeplerden...
fotolar harikaymış..

Çok hoş fotograflar.
Elinize sağlık.
Kaza için de geçmiş olsun. Allah (cc) beterinden korusun.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Dogudan çok arkadasimiz var forumda aslinda ama hiç kimsenin yasadigi yerle ilgili biseyler yazmak istegi yok gibi geliyor bana.
Sirnak Cizre gibi memleket parçalarini sadece haber bultenlerinde terore konu olarak taniyoruz.
Halbuki biz orada yasayan sizleri merak ediyoruz.
Oturulan evleri, yasam tarzini, dusunceleri.
En azindan bu konuda bir pencere açan guzel bir topic olmus, eline saglik.
Bana yabanci yerler degil oralar, çunku askerligim Besta'ya iç guvenlik hazirlayan bir yerde geçti.
Oralara asker de goturdugum için taniyorum.
Ama memleketimin bana uzak ve hiç tanimadigim bir çok bolgesi var.
Fakat bir çok arkadasimiz nedense kendi bolgesini tanitmiyor bize.
Gerçi bunu ben de yapmiyorum.:)
Bu eksikligi gidermek için bir çalisma yapmak lazim.
Tekrar ellerine saglik.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel fotoğraflar..Paylaşım için teşekkür...

O güzergahı görmüştüm..Ama çok sıcak zamanlardı.... Bir an önce cizre ye varmam lazımdı... Biraz çabuk varmak zorunda kalmıştım... Detayları fotolardan görmek de güzel... :rendeer:

selam hocam, paylaşım için teşekkürler.silopide 15 ay civarı bulundum, cizreye çok gidip geldik, zor yerler
kaza için geçmiş olsun

Gaziantep İl Temsilcisi
eline koluna sağlik dostum senın sayende oralarıda görmüş olduk kaza için geçmiş olsun rabbim seni ve ordakı tüm mehmetcıkleri korusun....

Tutamıyacam kendimi;
Sen bütün ticreti,medyayı,para idaresini
İstanbul-Gebze-Kocaeli de sıkıştır
ondan sonra güzelim araziler boş bakir kalsın
insanlar topraklarından göçmek zorunda kalsın
kalanlarda ekmeksizlikten eline tüfek alıp
her sene değişen, ne olduğu belli olmayan ideallerle
asker şehit etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar