Son 2 Gün Kaldı, Bakalım Katılım Artacakmı?
Son 2 Gün Kaldı, Bakalım Katılım Artacakmı?
usta olmadı şimdi :mrgreen: benim motor gitmez mi diyorsun şimdi :mrgreen:
:mrgreen: ne hacet efendim ister 1000 likle git ama sonuçta kaza cc tanımıyor:bounce:
Selam arkadaşlar ben yarın Bursa dan yola çıkacağım. 4 arkadaş daha gelecekti ama 3 ü iptal etti, 1 i ise bugün ufak bi kaza atlattı motorun inmesi gerekli. Sedat-ss kardeşime burdan bir daha geçmiş olsun diyorum.(kendisinde bişey yok, olan motora oldu)
yola yalnız çıkıyorum. Bandırma taraflarından gelen varsa yolda buluşabilirsek güzel olur.
Eşimi otobüs ile göndericem. (ilk uzun yolum olacağından tereddütlüyüm ve eşim de 30-40 km sonra yoruluyor zaten)
Bursa22dan Karacabey,Bandırma,Biga,Çan güzergahını izleyeceğim. Saat 11:00 civarı marşa basmayı düşünüyorum. Eğer yolda beni alacak varsa arayabilirse sevinirim. 0535 236 41 32
Bursa22dan Karacabey,Bandırma,Biga,Çan güzergahını izleyeceğim. Saat 11:00 civarı marşa basmayı düşünüyorum. Eğer yolda beni alacak varsa arayabilirse sevinirim. 0535 236 41 32
Bursadan saat 11 de çıkacağına göre bizden önce gideceğin kesin biz istanbldan saat 13.30 daçıkacağımızı göz önüne alırsak , karşılaşmamız baya zor olur fakat yinede yalnız gitmek istemiyorum dersen.Selam arkadaşlar ben yarın Bursa dan yola çıkacağım. 4 arkadaş daha gelecekti ama 3 ü iptal etti, 1 i ise bugün ufak bi kaza atlattı motorun inmesi gerekli. Sedat-ss kardeşime burdan bir daha geçmiş olsun diyorum.(kendisinde bişey yok, olan motora oldu)
yola yalnız çıkıyorum. Bandırma taraflarından gelen varsa yolda buluşabilirsek güzel olur.
Eşimi otobüs ile göndericem. (ilk uzun yolum olacağından tereddütlüyüm ve eşim de 30-40 km sonra yoruluyor zaten)
Bursadan saat 11 de çıkacağına göre bizden önce gideceğin kesin biz istanbldan saat 13.30 daçıkacağımızı göz önüne alırsak , karşılaşmamız baya zor olur fakat yinede yalnız gitmek istemiyorum dersen.
Tel.05392281104.
gittim gördüm az önce 145 km lik yolu bitirip eve döndüm buda ramzeyimin ve benim rekorum: 24 saatte 365 kmhep merak ettiğim mutto'nun 50 cc liğini gördüm
kendisiyle tanıştım buna vesile olan herkeze teşekkürler...