Kaza yaptım.Yedek Parça fiyatları için yardım

Arkadaşlar bu sabah evden çıktım.daha bir km yapmamışken yan yoldan çıkan bi arabayla çarpıştık.Bende herhangi bi kırık gibi bişey yok.Sorun şu ki,
Ön amortisor yamuldu, değişmesi lazım ve ön far kırıldı.

Servise götürücem.Ama fiyat olarak ne kadar tutar acaba?Bu konuda bilginiz varsa lütfen yardım edin

Motosiklet: Honda Cbf 150

geçmiş olsun.....sende bişi olmaması iyi gerisi nasıl olsa halledilir..bende dün iki aynamı birden kırdım tanesi 100 liraya olurmu bole saçmalıkkk

Aynalarda pahalıymış...Benim için şu an en önemlisi amortisorler.En aznından motor yürür hale gelicek.Bakalım bilen var mı?.Ön amortisor çifti kaça patlıcak bana görücez.

rapor tutturmadınmı.arac onune cıktıysa suc onda,onun sıgortasından alırdın masrafını.ama gecmıs ola.cbf kullanıcıları bılgı verırler

Aynalarda pahalıymış...Benim için şu an en önemlisi amortisorler.En aznından motor yürür hale gelicek.Bakalım bilen var mı?.Ön amortisor çifti kaça patlıcak bana görücez.

Bizim aynalar 33tl, üstteki mesajda Hyo GT250R aynasından bahsediliyor.

Amortisörü bilmiyorum ama tam far takımı 45 lira diye hatırlıyorum.

amortisör ler değilde amortisör milleri var,
onlar eğildiği zaman tornacılar değil fakat tahta takoza bağlayım presle düzeltildiğini duymuştum,
eskısı gıbı olmadıgından sağlıklıda değil tabii,

ama tornacı işi değil o iş,
bir tornacı olark bu kesin...

rapor tutturmadınmı.arac onune cıktıysa suc onda,onun sıgortasından alırdın masrafını.ama gecmıs ola.cbf kullanıcıları bılgı verırler

aynen rapor tutsaydın kardeşim ehliyet sigorta muaynen yokmu tut raporunu sen ne ugraşıyosun KAÇA PATLAR diye :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar