@savaskayan:
abi öyle bir yazmışsın ki bunun üstüne söyleyecek birşeyim kalmadı... artık sadece sabır diyorum şu ehliyeti almadan motoru almamak için... yaw nasıl dayanacağım ben ağustos'a kadar? yağmurda mı öğrenecez motora binmeyi?
inşallah Bursa'daki roadstar kullanıcılarıyla denk geliriz....
baklawah arkadaşım bende son ana kadar roadstar almaya karar vermiş ve hatta kıl payı dönmüş veee roadstar hakkında çok araştırma yapmış biri olarak diyebilirim ki.roadstarı tavsiye ederim.çok klasik bir görünüşü var.aslında dışarıdan çok sıska gibi görünsede binmek üzere gidona tutununca oldukça heybetli olduğunu hissettiren ve gerçekten çok piç bir motor

ama çok keyifli bir motor.taktir senin ama senin üzmeyecek bir motor.
savaş abi nasıl gidiyo hayat?bmw ile sorun yoktur umarım.gezi fotoları göremiyoruz ama uzun süredir sanki..takdir senin abi.
bu arada süleyman motor koruma demirini 100 tl'ye halletmişsiniz galiba.bence uygun geldi fiyatı.bizim başlıkta 175 tl'ye yaptırdılar.ömür boyu paslanmazlık garantisi falan varmış galiba.bende daha yaptırmadım ama oradaki arkadaşların yaptırdığı yerden yaptırıp kargo ile getireceğim.
neyse roadstarcı tüm arkadaşlara selam olsun,güneşiniz bol derdiniz sıkıntınız minimum olsun

bir gün bir yerler de karşılaşıp görüşmek dileğiyle.
arkadaşlar ankaradan çıkıp konya üzerinden antalya-serik'e gittim. ısparta , afyon üzerinden geri geldim dün akşam. tam 1222 km yaptım iki kişi ile . tık yok sadece orada znciri yağlattım servise. nasıl ?:queen::queen::queen:
ya sorması ayıp olmasın ama serik'le ilgin ne?neden gittin?ben oralıyım da