debriyaj değişti motor 8.800 de 500 km önce değişti herşeyi
yok kardeş aslında benden kimseye zarar gelmez hayatımda kimseyle kevga etmedim hiç motor üzerinde çekilmiş resmim yok ama sizler için en kısa zamanda çektirip siteye ekleyeceğim ama motoruma dokunacak kirli ellerin ....... gerisini var siz anlayın.
arkadaşlar bu arada şu motora bir bakın sanki 150 hs - 151 rs karışımı bir motor yapmışlar renkler bile sanki iki motor un karışımı
![]()
banarlı kardeşim bende dğiştirmedim hiç bir şeyini allaha şükür nasılsa bu çinliler bu modeli yaparken özenmişlermi ne yapmışlarsa allah razı olsun sağlam motor ama bne bir iki kaza başıma geldi şu plastik arçalarından çok dertliyim
Arkadaşlar herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım ve 150 hs motorumla ilgili bir sorum olacak 4 ay önce aldığım motorum dan son derece memnunum fakat motor ara sırada olsa kendigilinden stop ediyor şu an 1500 km de ilk bakımını 650 km de yaptırmıştım neden stop ederki motor
Genelde motoru ilk çalıştırdığım zaman 1dk sonra stop ediyordu dün motorumla işe giderken seyir halindeyken stop etti neyden kaynaklaniyor acaba?
cevaplar için teşekkür ederim bugün motorumu servise götürdüm ama bişey bulamadılar belki buji den olabilir diye değiştirdiler bakalım gene aynı problemi yaşayacakmıyım. herkeze kazasız belasız sürüşler.