Yarın da Ankara yağışlı ama geç olsun güç olmasın derler. En fazla 1 hafta içinde inşallah havalar ısınır da rahat rahat gezeriz.
Anlıcağın bende tatlı su motorcusuyum.
Bu sene yıllık izinde bende Kastamonu ya gitmeyi düşünüyorum. Gidiş geliş 600 km ama yeter benim için tabi nasip olursa.
Benim 3 hafta iznim var ama nereye gideyim akrar veremedim. Biraz da maddiyat tabi karar vermemi etkileyen.
Evde oturmak bana ters bi hareket. Evim arabam yok. Ama custom bobber'ım var. Emin misin? Hala tanımayayım mı seni![]()
Kardeşim benim olurmu hiç :cherry:
VALA HACIM BENİM YILLIK İZİN OLSAYDI BU SENE ANKARA -ANTALYA YAPACAKTIM Bİ 10 GÜN ZÜPER OLURDU HAA AMA KISA YOLA GELİRSEN 1 GÜNLÜNE GİDİP GELEK Bİ ARKADAŞ DAHA VAR MACİTCİ Bİ ESKİŞEHİR YAPAR GELİRİZ
Abi doğru söylüyosun ama 400-500 iyi para şu an için Ağustos ta bakalım yaparız belki bişeyler
geçen sene marmok festivaline gittiğimde 210 tl benzin yaktım. 290 tl de ben yedim. 500 tl ye 5 günlük bi tatil yapmıştım.
Abi benim de kanım kaynıyo ama bütçeyi düşündükçe soğuk terler basıyo. Ama cesaretlendirdiğiniz için teşekkür ederim inşallah bu sene yapıcaz bişeyler.
210 tl benzinle kaç km yaptın
Eyvallah abi.