bu sefer 200km'de yaktı ışık =)
Arkadaşlar şu yağ akıtma mevzusundan bahsetmiştim önceki mesajlarımda. Yağ aktığında şaşırdığım konu yağın aşırı temiz olmasıydı. "ulan hidrolik mi bu" diye bile düşündüm. Bugün servise gittim ( Maslak Süleyman Memnun ) yağı bi boşalttık ziftin peki olmuş! O an anladım ki benden akan nane motor yağı değil. Baktık antifriz akıyor. Termostatın ordaki conta kaçırıyor. Motor sıcakken susturunca bir fokurtu geliyordu, kaynama sesi. O ses de o yüzden geliyor sanırım. Düzelttik, eve bi geldim ki tam oturmamış conta.. Antifriz akıyor... Hadi bidaha gittim. Öğlen 12den akşam 8:30'a kadar bütün cumartesim sanayide geçti =) Motoru yıkattım, pırıl pırıl oldu. Plakanın da etrafındaki siyah kısımları kestim. Eve gelince de taş motoruyla kenarlarını düzelttim. Daha derli toplu durdu. Ayrıca bu ay çok fena battım.. 450 lira muayene, trafik sigortası, ruhsat devri vb işlemlerine gitti. Motoru alırken 240 lira da notere... Motoru aldığım kredinin ilk taksidini de ödedim 500tl. Bugün de servise 165 ödedim epey bi hafifledim. Üst üste geldi mi insanın moralini bozuyo.. ama güzel makine be =)