Ayna İle Motosiklet Sürmek

COQ

Motosiklet Eğitmeni
@ boy

:cherry: oleeeeeee

Ayna takmak mecburi ... tamam hatta ok :cherry:.. takmayan da ahmak :p... otobanda 280 legiderken birinin seni geçmesi çokmu akıllıca veya yasal ...

Memedim özledim seni yoksun bu aralar .... yolar pist değildir deyip bi beylik lafta ben kesmek istiyom .. şöle muz orta yapim bi Coq"a

Boy'un mesaji gorunce;

"merdi kıpti şecaat arzederken sirkatin söyler. "

diye yazacaktim.:p

Ama alingan adam.
Zaten zar zor geliyor foruma.:)

Ama madem pasi attin yazayim.

Yahu Memet!!!
Senin ozrun kabahatinden buyuk valla.:cherry:

senin bahsettiğin kahramanlar çok uzakta değil bizzat bizim aramızda sitede mevcut bunun münakaşasını onunlarla yapmaya gerek yok eğitim şart bilinçsizlik diz boyu. .

ayna çogu kişi söker...
maksat görüntü...
onu oraya koyan mühendislerinde vardır elbet bir bildigi..

Motosikleti
Hornet
ßen aynasız motosiklet süremem istesemde..Çünkü kullanırken önümden çok sağa sola ve arkaya bakıyorum:mrgreen:

Apithin kardesimize biraz fazla yuklendik galiba.:)

Benim yazdigim yazi genel anlayisa yonelik bir yazidir.
Yani yaziyi apithin için yazmadim.
Bu nedenle uzerinde fazla durmaya gerek yok.

Soyle bir gerçek var.
Eger surucusu hiç bir zaman bakmayacaksa, aynalarin takili olmasinin bir onemi yok.
Bu nedenle tartismak gereksiz.
Herkese kazasiz surusler dilerim.

aynalı aynasızlar diye bir başlık altında tartışabiliriz bu konuyu :cherry: bu konuyu açan biri olarak sendemi aynalı aynasızlardansın diye bir soru sorucam :p cevabını bekliyorum :queen:

Bu konuyu aktif halde tutarak sanki tartışılabilecek bir konuymuş gibi yorumlar yapılması çok yazık. Trafiğe çıkıyorsun tarlada sürmüyorsun motosikleti.

boy

@BBRR
Ayna takmak mecburi ... tamam hatta ok .. takmayan da ahmak ... otobanda 280 legiderken birinin seni geçmesi çokmu akıllıca veya yasal ... Memedim özledim seni yoksun bu aralar .... yolar pist değildir deyip bi beylik lafta ben kesmek istiyom .. şöle muz orta yapim bi Coq"a
Barış naber yaaa? Çok sık takip edemesem de arada bakınıyorum foruma. Abi yarış olayları bitti mecburen otobanlara döndük ne yapalım.. Birkaç kişi ayarlamaya çalışıyorum piste gitmek için, pist işi tek başına olmuyor. Bir şekilde gazlamam lazım değil mi, stres atacaz abicim.. Ayna takmamak gibi otobanda 280 km/h yapmak da yasal değil tabi ki..

@coq
Boy'un mesaji gorunce; "merdi kıpti şecaat arzederken sirkatin söyler. "diye yazacaktim. Ama alingan adam. Zaten zar zor geliyor foruma. Ama madem pasi attin yazayim. Yahu Memet!!! Senin ozrun kabahatinden buyuk valla.
Horooooooooz naber? Abi alınganlık etmeyecem bu sefer, ne diyorsanız doğrudur.. Senin de altındaki motorla hız sınırını geçmediğini biliyorum zaten :mrgreen:

boy

@FAHRETTİN METİN
herkesin düşüncesi kendıne ister söker ister sökmez nede olsa her can kendınden sorumlu bende söktum aynamı zaten türkiyede sanırsam epey motordada ayna yok etrafa bakılınca mutlaka bı aynasız geçiyor
Trafikte herkes sadece kendinden değil, başkalarından da sorumlu olmak zorundadır. Sana ne olursa olsun beni ilgilendirmiyor, başkalarının hayatını risk etmedikten sonra rahatça kendi canına kıyabilirsin ama ayna takmadığın için başkalarının hayatını tehlikeye sokma ihtimalin çok yüksek.

@coq

Horooooooooz naber? Abi alınganlık etmeyecem bu sefer, ne diyorsanız doğrudur.. Senin de altındaki motorla hız sınırını geçmediğini biliyorum zaten :mrgreen:

bu horoz soruma neden cevap vermiyor aynalı aynasızlardanmı acaba mehmet sen biliyorsundur horozun maceralarını :p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
bu horoz soruma neden cevap vermiyor aynalı aynasızlardanmı acaba mehmet sen biliyorsundur horozun maceralarını :p

Yahu aynasiz gezilir mi hocam?:)

Sorumu bu simdi.
Trafikte 381km/h ile giderken ne olur ne olmaz diye devamli kontrol ederim arkami.:p

Bakarsin hizla bir uçak gelir.:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Sorumu bu simdi.
Trafikte 381km/h ile giderken ne olur ne olmaz diye devamli kontrol ederim arkami.:p

381 km hızda kafan oynuyormu bari?.... Siperlikten çıkarma aman.... :queen::queen::queen:

takacan bu aynayı motora arkadan geleni kollama gibi bir derdin kalmıyacak..
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Senin de altındaki motorla hız sınırını geçmediğini biliyorum zaten :mrgreen:

Ben biraktim bu isleri abicim.
Evimin adami oldum.
Lastikleri degistirdim.
R1 le tarla suruyom.:p

[YT]uzgbmr-sc6A[/YT]

Kuş uçmaz kervan geçmez yerlerde bile aynayla devam...:) Aksi söz konusu olamaz.

s6001283.jpg

aynam kırıkken servise gidene akdar anam ağladı yaw aynasız süremiyorum motoru diken üstünde oluo insan. aynayı sökenler herhalde aralardan kolay geçmek için söküyorlar

Sorumu bu simdi.

olayı çarpıtmayalım horoz bey ben aynanız yok demedim hani aynası olupta aynasına bakmayanlar var ya onlardanmısınız diye sordum cevabımıda aldım 381 le giderken bakamıyormussunuz :p

Aynalarla ilgili yorum yapacaktım ama baktım öğüt verenler bile "otobanda 280'le giderken biri sizi 299'la geçerse" falan gibi yorumlar yapmış...
Otoban da "trafiğe açık" bir alan olmuyor mu?
280'le gitmeye hadi laf etmedim diyelim de, sizi örnek alanlar var, çoğu da genç, sizin öğütlerinize rağmen kocaman motorlar alıp sizin yaptıklarınızı yapmaya çalışıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar