[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar,resimlerin devamını atıyorum.dün akşam,imageshack beni çıldırttı.başka programla yüklüyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

boracım biraz da sen çıldır daha ben atmadım gerçi ben farklı başlık açıcam ÖZ ADANA mt gezisi diye:mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
boracım biraz da sen çıldır daha ben atmadım :

-yav arkadaş,çoklu resim ,(resize) yaparak bir tek imageshack'ta var.diğerlerinde ya tek tek,yada resize yapamadan atıyorsun.benimkilerde bu defa resize olmadan oldu.
-d.gürsel,şu resize programını ve kullanılışını bana özelden detaylı olarak yazarmısın kardeş.

sonra banada at özelden bende akşam atayım

Günaydın Herkese. Yine yapmışsınız yapacağınızı. gezi süper olmuş anlaşılan. Bizde burada kös kös oturalım ohh ne güzel adana bee.

Adana İl Temsilcisi
ÖNEMLİ GENEL BİLGİ

http://www.motosiklet.net/forum/511739-post4.html

bu mesajda anlatıldıgı gibi yaparsanız fotografları tek tek yükleme sorununuz ortadan kalıyor. Topicte anlatılan ayarları yaptıktan bütün resimleri mesaj yazdıgınız bölüme sürükleyerek yükleyebilirsiniz. Yani 2-3 tıkla 100-150 fotoyu yükleyebilirisiniz.

İmageshack toolbar'ı yükledikten sonra linkini verdigim topigi okuyunuz.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar,resimlerin devamını atıyorum.dün akşam,imageshack beni çıldırttı.başka programla yüklüyorum.
sende bu avatar seçimini bi türlü yapamadın ya sende bizi çıldırtacaksın abi, bu ne böyle boyalı saçlarla:p
-yav arkadaş,çoklu resim ,(resize) yaparak bir tek imageshack'ta var.diğerlerinde ya tek tek,yada resize yapamadan atıyorsun.benimkilerde bu defa resize olmadan oldu.
-d.gürsel,şu resize programını ve kullanılışını bana özelden detaylı olarak yazarmısın kardeş.
dur şu yükleneceği yeri bulimde.
arkadaşlar fotoyu yükleme sitesinde deyil:cyclopsan öncesinde bilgisayarınızda çevirin sonra yüklemeye başlayın.yüksek pixelli olduğu için yüklerken kendinizde çok zaman harcıyacaksınız:pr:
Günaydın herkese :wiinkk:

günaydında arkadaşım niye göz atıyorsun:bounce:, söyle bakim

boracım o bıyıklar yüzünden daha büyük görünüyor,photoshopla küçült biras

Adana İl Temsilcisi
sende bu avatar seçimini bi türlü yapamadın ya sende bizi çıldırtacaksın abi, bu ne böyle boyalı saçlarla:p

yav boyalı değil saçım,yıllar önce çekilmiş bir resim.:p

vazgeçtim..........bora abi 2006 nın olayına uğraştırıyorsun beni:farao:

valla çok haklısın.sabahtan beri aynısını yaptım,olmadı olmadı işte.bende tekrar yükledim tker teker link attım ve oldu.resimleri düzelttim artık kolay açılıyor.

boracım o bıyıklar yüzünden daha büyük görünüyor,photoshopla küçült biras

nasıl bıyık ama kamyoncu işi :queen:

Son düzenleme:
karaambar kamyoncular derneğine direk üye olursun bu bıyıkla

öncelikle gürsel olduğumu belirtim:bounce:

valla çok haklısın.sabahtan beri aynısını yaptım,olmadı olmadı işte.bende tekrar yükledim tker teker link attım ve oldu.
ya önce kendin bir dene bakalım ne oluyor.boşuna toolbar yüklettin banada:mrgreen:
burası deneme tahtasımı yaw :mrgreen:
ne var kardeşim nerede deneyeceğiz:pr: rahatsızmı ettik yav:bounce:
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
sen kıbleyi hesaplamadın galiba gürsel abi :)
abi buna neyi hesaplasan fıs, heryolunu denedim olmuyor:pr:

yav boyalı değil saçım,yıllar önce çekilmiş bir resim.:p

valla çok haklısın.sabahtan beri aynısını yaptım,olmadı olmadı işte.bende tekrar yükledim tker teker link attım ve oldu.resimleri düzelttim artık kolay açılıyor.

nasıl bıyık ama kamyoncu işi :queen:

Bence kara haydarın bıyığına benzemiş bora abi.:queen::queen::queen:

iyi akşamlar herkeşe,resim atmanın kolay yolunu buldum foto makinasının programında önce küçültüyorum sonra www.resimload.org dan yüklüyorum

iyi akşamlar herkeşe,resim atmanın kolay yolunu buldum foto makinasının programında önce küçültüyorum sonra www.resimload.org dan yüklüyorum
ozaman madem işin kolayını buldun sen çek ,kaydet.:salut:yoksa gelmediğin zaman makinanı bana ver ben çekerim,sonrada sana bırakırım.daha sonra yüklemeni yapar bizlerden alkış alırsın.:rendeer:nedersin yiğt karseşim benimmmm:queen::queen::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar