Sonunda eĞİtİm İÇİn tÜrkİyenİn İlk teker makİnasini yaptik

ne kadar gerçekçi olur bilemem ama...
sonuçta yolda giderken olan rüzgar direncide önemli bir konu...

Elinize,emeğinize sağlık.Peki bunu test edebilecek miyiz ve edebileceksek, nerde?

bu similasyon sadece gaz ayarı için denge de zaten makina tarafından sağlanmış bir motosiklet fuarında vardı bundan ancak söyle bişi var yol durumu rüzgar denge bunlar saf dışı kalmış burada asfalt yolla parke yolda bile lastik durumuna göre teker yapmak değişkenlik gösterir

çok iyi olmuş bence.bu sayede çok insan motoru kafasına geçirmekten kurtulacak :p

gayet guzel guven vericek bişey. Direk yolda deneyip sakatlanmaktan sa bunda bi temel oluşturup bişeylere niyetlenmek daha mantıklı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel :)

hayırlı olsun fakat oradaki teker yapma ile asfalttaki teker çok farklı burda yapan asfalttada yapar diyemeyiz

DÜZELTMEDİR :

Cooper061 in makina hakkındaki yorumunu , üreticinin yaptığı yorum gibi algıladığım için sert bir üslüp kullandım , bunun için cooper 061 den özür dilerim.

Son düzenleme:
o dünyaya yakın biri değilim. ama makineni hareketlerine bakılırsa çok gerçekçi durmuyor..

Yukarıdaki üslüp biraz sert olmuş , başlığı açan Cooper061 in yorumlarını , makinayı üretenin yorumları gibi algılamışım.bunun için cooper 061 den tekrar tekrar özür dilerim. sözüm size değil böyle bir makina yapanaydı.

ama zaten ülkemizde eğitimsizlikten , cehaletten , aşırı cesaretten ( ki cesaret bazen cehalletten gelir ) hava atma sevdasından, başkası yaparsa bende yaparım mantığından zaten yeterince kaza oluyor , gencecik insanlar sakat kalıyor ve ölüyor.böyle riskli ve tehlikeli hareketlere özendirecek bir makina tasarlamak , bence gereksiz bir iş. ama kullanmak isteyen elbette çıkacaktır. sonrada bu işte usta olduğunu zannedip çoğu insanımız kaza geçirecektir. umarım bunlar olmazda ben yanılmış olurum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İnsanlığın tarihi yeniden yazılacak... Süper icat...:silent:

iyi olmuş ta, ben birşeyi anlamadım ,makinenin arka tekeri gerçekten dönüyormu, yani gaz debriyaj ayarına göremi kalkıyor, yoksa farklı bir sistemmi kullanıldı, videoda fazla göremedim, birde bence iyi neticede gerçek kullanımda denemek isteyipte, kafasını gözünü patlatmaktansa milletin ve hasar vermektense motoruna, çevresine, baya tecrübe yapar simülasyonda, ben de tek teker denemelerimde, baya zorlanıp makineyi devirmiştim kaçkere, gerçi ufak cc ile zor oluyor 125 lik makinelerdi, sonradan yüksek cc lerde baya kolay geldi, ama neticede trafikte tehlikeli denememek lazım ,neticede bilmekte yarar var ,motor hakimiyeti açısından ,ama trafikte artistlik yapmak tehlikeli ,,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar