yeni motorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kullan arkadaşm

kazasız belasız kullanman dileği ile arkadaşım.. güle güle kullan

herkeze tşk ediyorm motor 2009 model 3000km deydi sahibi cok iyi biriydi gercekten bana her konuda yardımcı oldu 14geldi alım satım filan derken 15 olucak sanırsam ben 2006dan beri gözüm bunda idi hayalime kavustum inş herkezin dilekleri hayalleri gercek olur istedigi motoru alır. naked olarak tavsiye demiş bir arkadasımız valla bu sitede benden cok üstün insanlar bulunmakta bunu ben söyliyemem fazer gsr vediger naked tarzı motorları kullanmıs kişiler arasındaki farkı anlar teknik özellik bakımından üstün bir naked oldugunu düsünüyorum

Maşallah, yalnız bu motorun çok agresif olduğunu biliyorum.
Yalnız sadece kask takarak binmiyorsundur inşallah...
Güle güle kazasız belasız sürüşler

hayırlı olsn abime.Ah ah neler yapılmaz onla...(Bnm için ancak rüya süsü)

vay be deli makina zevkli birimiymişsin besbelli racer sevmem naket on numara nazar degcek kesin ben sana diyim :) maşallah Allah kaza bela vermesin dikkatli kullanmanı dilerim

Maşallah, yalnız bu motorun çok agresif olduğunu biliyorum.
Yalnız sadece kask takarak binmiyorsundur inşallah...
Güle güle kazasız belasız sürüşler

takımları toplamaya calısıyorum :D kask mont dizlik bellik vs.. o eski motorumdan kalan kask yeni alıcam işte marka model arayışındaym

Hocam Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesın cok guzel maşallah :) Ama O Eldıvenler O Polar ve O kask ıle kullanmadıgını var sayıyorum o motoru :) Zaten O kaskla cok komık duruyorsun motorun ustunde :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vay siyah renk cihaz harika aman hocam güle güle kullan çok güzel vallahi..:rendeer::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar