Hangi Full-Face Kask Modeli ? (Anket)

En Güvenli? En iyi Hava tahliye eden ve hava girişi sunan? En iyi ?

• Kullanılan toplam oy
    117
Arai RX-7 Corsair'ın kaş hizasındaki parçaları çıkardı. GP'nin yeni bir versyon olduğunu şimdi öğrendim. Biraz araştırma yaptım ve hiç bir yerde bu parçaların çıktığına dair bir bilgi bulamadım. En sen de denedim diyorsan demek ki eski modelde parçaların çıkıyor olmasının sinir bozmaktan başka bir işe yaramadığını anlayıp açılır / kapanır bir tasarıma gitmişler yeni model için.

Arai RX-7 Corsair'ın kaş hizasındaki parçaları çıkardı. GP'nin yeni bir versyon olduğunu şimdi öğrendim. Biraz araştırma yaptım ve hiç bir yerde bu parçaların çıktığına dair bir bilgi bulamadım. En sen de denedim diyorsan demek ki eski modelde parçaların çıkıyor olmasının sinir bozmaktan başka bir işe yaramadığını anlayıp açılır / kapanır bir tasarıma gitmişler yeni model için.

Ben acaba çıkıyorduda benmi fark etmedim demiştim bi an ama çıkıcak gibi değildi kaş hizasında bariz çenedeki gibi açılan minik 2 tane hava girişi vardı çünkü:) Parça sorun olmadığına göre bu beni rahatlattı diyebilirim dostum:cat:

O zaman geriye benim kıstas olarak alabileceğim x-spirit,rsr2 ve rx-7 gp arasında sadece Ses kaldı?:silent:

Son düzenleme:
paranın alabileceği en pahallı kask ne yazık ki en iyi si oluyor canım ülkemde :mrgreen:

Arai RX-7 GP kullanmış ya da hali hazırda şu anda kullanan arkadaşlar varmı?

marushin yoksa ben de yokum. shoei ve arai kullandim simdi marushin 999rs carbon 1000gr.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arai RX 7 GP iyi ama fiyatı çok tuzlu.

Bu başlıkta tartışalı 1 seneden uzun süre olmuş. Carpenoctem arkadaşım, ne kask aldın söyle artık :) (safebet dersen dövecez ona göre :p )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar