Çok sağol sedat_57 içim rahat etmemişti. İlk zamanlar insan daha bir tetikte oluyor herhalde. Yağmuru yiyince biraz çamurlu pis oldu motor, nasıl neyle temizlesem diye düşünüyorum. Motoru nasıl temizlememi tavsiye edersiniz zarar vermeden?(Su, sabun,...?) Birde motosikleti kullanırken sağ ayak topuğum ayaklıkta, ayak uçlarımda arka frende oluyor, bu şekilde kullanmam doğru mudur? İstemdışı arka fren yapmak istemiyorum.
duruş şeklin olması gerektiği gibi aksi takdirde ani durmada zaman kaybı veyada heyecandan şaşırma ihtimalin yüksek üzerine bastırmadıkça fren yapmaz merak etme...
yıkamaya gelince su sabun fırça veya sünger kullanabilirsin susuz temizleme bez ve ilaçları var ama hiç kullanmadım bence gereksiz araştır istersen bir...
tanzikli suyla yıkama mümkün oldukça... gerçi ben mecburiyetten yıkıyorum:queen::queen:
sıf ybr ile değil her motorla yapılır forumda ararsan arazide bir sürü scooter resmi bulabilirsin ama motor açısından pek sağlıklı olmaz...YBR ile hafif çaplı enduro olmaz değil,
yinede resimler güzel yakışmış yani ybr ye :cat::rendeer:
Son düzenleme: