Mayınlı Saldırı! 9 Şehit...Türk Ulusunun Başı Sağolsun!!!

o noktalar bu itlere az gelir:pr:

sözün bittiği yerde bizim yüreklerimiz çıkıcak ortaya...

Haydi MT haftasonu her gittiğimiz yerde kırmızı beyaz şanlı bayrağımızı göğsümüzü gere gere taşıyalım:cat:

Meclise kadar girdiler daha ne Allah hepinizi bildiği gibi yapsın .......İLK önce meclisten pkk lıları çıkarın ey EY DEVLET BÜYÜKLERİ.............

yok ya kimse ya bişey yapmıyor yada ben mi görmüyorum 9 şehidimizden sonra bitane daha :pr:

ben ne diim daha ya yazıklar olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
..................................................................... küfür etmicem diye pisikoloğa söz vermisdim ama ne yazıkki ediyorumm allah belanızı versiz ş.. bunlar normal doğmamıs fırlamıslar bunlar... ::angry2::::rantinp:::ranntign

Ben hazırım yürümeye...

Ben hazırım yürümeye...

..................................................................... küfür etmicem diye pisikoloğa söz vermisdim ama ne yazıkki ediyorumm allah belanızı versiz ş.. bunlar normal doğmamıs fırlamıslar bunlar... ::angry2::::rantinp:::ranntign

bu sefer çok haklı nedenleriniz var ama

bizim her camda bayragımız sürekli asılıdır
bigün demişler niye bayrak hep duruyo bu evde diyenlerde komsumuza gelen misafirleri !!! yırtmaya kalkmışlar
demişler napıyosunuz saçmalamayın elimize geçirirsek parçalarız biliyolar
ahh ahh heryerdeler maalesef

"vatanını milletini sevmeyen terk etsin kardeşim benim atalarımın kanlarını dökerek yaşadığı bu toprakta benim kanımıda dökmeden kendi bayrağını dikemez o kadar"

Şehitlerimizin ruhuna Allahtan rahmet diliyorum..bu vatan ki toprakları kanla sulanmış bu vatan ki yokluk içinde inanılmaz zaferler elde etmiş bu vatan ki 7 düveli tirim tirim titretmiş...3-5 vatansız topraksız hayine mi yenilecek?kürdistan rüyaları Türk askeri cellatı sınır dağlarıda mezarları olacaktır bu hayin şerefsizlerin!

Bu tepkiye bende katılıyorum... maalesefki istediğimiz gibi yazamıyoruz...
bu hafta sonu bayrağım motorumda olacak......

yaa ben bunlara edecek küfür bile bulamıyorum adi şerefsizler bi noktada benden....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Mersin İl Temsilcisi
haberi okuduğum anda gözlerim doldu.... Allah rahmet eylesin, şanlı ordumuz ne kadar yıpratılmaya çalışılsa da "DAHİLİ VE HARİCİ MİKRAKLAR" gerekli cezayı bulacaktır..
kardeşi kardeşe düşürmeye güçleri yetmeyecek. yeter ki kardeş olan kardeşliği bilsin... ya sevecekler ya sevecekler...

çok fazla siyasi konuşmak ve yazmak istemiyorum ama yiğit olan çıkar kendini gösterir. korkak ve hain olmasalardı ne arkadan vururlardı ne de ihanet edebilirlerdi!!!

şehitlerimiz için fatiha duamızı eksik etmeyelim...

Mersin İl Temsilcisi
Bir Türk Cihana Bedeldir

Her Bir Türk Askeri Kaç Cihan Eder, Sayabi,len Var Mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar