Mayınlı Saldırı! 9 Şehit...Türk Ulusunun Başı Sağolsun!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haberi duydugumdan beri çok kızgınım ve her geçen süre daha çok artıyo
elimizden bişey gelmiyorki yapalım
böyle boşboş bekleyip bu haberleri duymak kanıma dokunuyo:pale:

2007 miydi tam hatırlamıyorum şu kuzey ırak operasyonundan önce ülke ayaklanmıştı sanırım 12 şehit için gerekli operasyon için birşey yapılabilir ..Biz sağnak yağışta 100e yakın araç otobanı tıkamıştık...15 dakika ..Tepki gösterilebilir.. :rendeer:

azdı gene şerefsizler 1 kişiyi daha şehit etmişler artık okulların içine kadar sızıyolar:pr:

başımız saolsun:pale:

ne zamandır aklımdaydı bayraklarımı çıkarıp motoruma takmak yarından tezi yok bayraklarımı takıcam biliyorum bi faydası yok ama gönlümü ferah tutucağına eminim:salut:

2007 miydi tam hatırlamıyorum şu kuzey ırak operasyonundan önce ülke ayaklanmıştı sanırım 12 şehit için gerekli operasyon için birşey yapılabilir ..Biz sağnak yağışta 100e yakın araç otobanı tıkamıştık...15 dakika ..Tepki gösterilebilir.. :rendeer:
yeterki birileri başlasın gerisi gelir
ama önemli olan bizim tepkimizmi tartışılır
işe yarayacaksa günlerce çıkalım kapayalım yolları
artık dur deme zamanı geldi geçiyor bile

azdı gene şerefsizler 1 kişiyi daha şehit etmişler artık okulların içine kadar sızıyolar:pr:

başımız saolsun:pale:

ne zamandır aklımdaydı bayraklarımı çıkarıp motoruma takmak yarından tezi yok bayraklarımı takıcam biliyorum bi faydası yok ama gönlümü ferah tutucağına eminim:salut:

bencede güzel bi davranış olur hem

sanki yaşadıkları yer TÜRKİYE değil sanki bizim bayragımız altında degillermiş gibi bizim ekmeğimizi yiyip, bunları yapmaları insanı çileden çıkarıyor
birini elime geçirmek için hergün dua ediyorum artık

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorum yok ama yürürüm otururum yolun ortasına..:pr::pr: O yolu tıkadığımızda ne polis ne araçlar birşey dedi hepsi korna çaldı... Biz böyle sus pus oldukça bişi olcağı yok..:pr: Sabah neti açıp haberi okuduğumdan beri boğazım düğüm...:pr:

BU VATANIN EKMEĞİNİ YİYİP HİYANET İÇİNDE OLANLAR, BİZİ BU TÜR OLAYLAR YIKMAZ DAHADA GÜÇLENDİRİR . ........

Son düzenleme:
Motorum yok ama yürürüm otururum yolun ortasına..:pr::pr: O yolu tıkadığımızda ne polis ne araçlar birşey dedi hepsi korna çaldı... Biz böyle sus pus oldukça bişi olcağı yok..:pr: Sabah neti açıp haberi okuduğumdan beri boğazım düğüm...:pr:

hepimiz aynı durumdayız eminim
artık yeter ben sevdigim kimseyi ciğeri beş para etmeyenler yüzünden kaybetmek istemiyorum

açalım o zaman bi topic MT üyeleri olarak 10 şehidimizin anısına bayraklarımızı takalım diye?

BU VATANIN EKMEĞİNİ YİYİP HİYANET İÇİNDE OLANLAR, BİZİ BU TÜR OLAYLAR YIKMAZ DAHADA GÜÇLENDİRİR . ........

Allah rahmet eylesin. birisi benim meleketimden.

Manisa Kula.

Mehmet Ali Karaduman.

Uzaktan akrabamız olur. bugün ailesi cenazesini almaya gittiler.

bi yandan memlekette bu üzüntü var.

bi yandan da kendi üzüntümüz.

97 Yaşındaki Dayımız Vefat etti.

Allah ölenlere rahmet eylesin..

Mekanları cennet olsun...

Gencecik çocuklar...

Mehmet alinin bir resmi..

76629_0.jpg

Hepimizin başı sağolsun. Bu köpeklerin havlamalarıyla korkacak değiliz. Türk askeri ölmez. Artık bir şekilde tepki göstermeliyiz arkadaşlar.. Konvoy mu yaparız yolu mu tıkarız bilmiyorum ama bir şekilde artık kimlerle dans ettiklerini göstermemiz gerekiyor.. BAŞIMIZ SAĞOLSUN , Mekanınız cennet olsun kardeşlerim benim..Kardeşlerim...

Bugün Şehit Olan 10 Neferimiz ve Tüm TÜRKİYE için!

turkhanbubayrakdalgalan.jpg

Evet arkadaşlar sizinde bildiğiniz üzere bugün 10 askerimiz hain bir pusuyla şehit edildi...

10 neferimiz ve NE MUTLU TÜRKÜM diyen herkes için artık bayraklarımızı gün yüzüne çıkarıp bu adi insanlara hangi bayrak altında yaşadıklarını ve bir TÜRK için dünyayı yakabiliceğimizi hatırlatmak adına motorlarımıza takmayı planlıyoruz...

Biz bu birlikle ne şavaşlar kazandık ne düşmanlar yıktık onlara bu birliği asla kaybetmiyeceğimizi bi şekilde hatırlatmalıyız...

Havalar artık düzeldi ve hepimiz motorlarımıza biniyoruz bi nebze olsun içimizi rahatlatmak bu hainler böyle planlar kurup uyguluyoken dağa çıkıp savaşamasakta en azından bunu yapabiliriz diye düşünüyorum...

Saygılarımla...

Son düzenleme:

Manisa Kula.

Mehmet Ali Karaduman.

Gencecik çocuklar...

seninde başın sağolsun erhan
allah rahmet eylesin

yani birileri ufak ya da büyük bişiler yapmalı
kerdişim yeni askerden geldi ve bitlis te yaptı
o 15 ay bize 15 yıl gibi geldi
annemin saçları bembeyaz oldu
allaha şükür benim kardeşim sagsalim yaptı ve geldi
ya evlatları dönemeyenler...yerlerine bile koyamıyorum kendimi

yeter diyelim artık

Son düzenleme:
o terorıst seresızlerını ............................................. cocuklarını elıme bı gecırsem olusunu bıle parcalarım ıcımden ole gelıo serefsız adı kopekler :pr:

her hakka bır T.C vatandaşı kadar sahıpler hatta daha fazlasına her yere gırıp cıkarlar butun pis işler bunlarda.guzel ulkemın butun gozde yerlerı zorla yada normAl sekıl ele gecırmışler.hala ne hakkında MUCADELE edıyolar bırde MECLISTE....HALA NEYIN DERDINDESINIZ A.Q

Manisa Kula.

Mehmet Ali Karaduman.

Gencecik çocuklar...

76629_0.jpg

başın sagolsun

Son düzenleme:
.......................
bende çok şey demek isteyip diyemeyenlerdenim boşlukları nasıl isterseniz doldurun..............
zaten hazır benim BAYRAĞIM

.......................
bende çok şey demek isteyip diyemeyenlerdenim boşlukları nasıl isterseniz doldurun..............
zaten hazır benim BAYRAĞIM

aynen katılıyorum bende nokta koyucam uzun uzun ısteyen ıstedıgı gıbı doldursun :)

............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar