[Gaziantep - MT]

Yedi il yediyüz moturcu

19/04/2009 tarihinde düzenlenen kaskı giy bayrağı alda gel kampanyasına yaklaşık yedi yüz motorcu yedi ilden katıldı. Gerçekten mükemmel bir anı oldu benim için. Emeği geçen tüm her bireye teşekkür ediyorum. Özellikle Hayali abime ve Osmaniye Emniyet Müdürlüğüne sayın Halil yılmaz beye(Emniyet amiri)
teşekkür ederim.

işte buda video

http://video.turk.net/video/izle/10613/--Kaski-tak--bayragi-al-gel---kampanyasi---OSMANIYE/

Merhaba arkadaşlar,
Havalar ısındı motosiklet sayısı artmaya başladı Gaziantep' te. Ve yarış yapan, kasksız motosiklet kullananların da sayısı arttı.
Pazar günü Kızılhisar kavşakta bir kaza vardı, noldu nasıl oldu bilmiyorum. Çevre yolunda da her zamanki gibi yarışan bir sürü mobiletli vardı. Polisin de her yerde kontrolleri vardı. Şahsen bu kontrolleri sonuna kadar destekliyorum.

Lütfen arkadaşlar hepimiz kasklarımızı takalım, kask takmayanları uyaralım yoksa bu sene yine çok canlar yanacak, bizler herkese örnek olalım.

Bu forumu takip eden emniyet mensubu, motosiklet bayii var ise onlara da seslenmek istiyorum, lütfen siz de Osmaniye Emniyetinin yaptığı gibi bir organizasyon yapın burada, insanların bilinçlendirilmesi lazım. Bu da ilgili herkesin katkısıyla olur ancak.

Kazasız ve kasklı sürüşler dilerim.

Gaziantep İl Temsilcisi
Merhaba arkadaşlar,
Havalar ısındı motosiklet sayısı artmaya başladı Gaziantep' te. Ve yarış yapan, kasksız motosiklet kullananların da sayısı arttı.
Pazar günü Kızılhisar kavşakta bir kaza vardı, noldu nasıl oldu bilmiyorum. Çevre yolunda da her zamanki gibi yarışan bir sürü mobiletli vardı. Polisin de her yerde kontrolleri vardı. Şahsen bu kontrolleri sonuna kadar destekliyorum.

Lütfen arkadaşlar hepimiz kasklarımızı takalım, kask takmayanları uyaralım yoksa bu sene yine çok canlar yanacak, bizler herkese örnek olalım.

Bu forumu takip eden emniyet mensubu, motosiklet bayii var ise onlara da seslenmek istiyorum, lütfen siz de Osmaniye Emniyetinin yaptığı gibi bir organizasyon yapın burada, insanların bilinçlendirilmesi lazım. Bu da ilgili herkesin katkısıyla olur ancak.

Kazasız ve kasklı sürüşler dilerim.

Evt bizim de temenlimiz o pazar günkü kaza yapan arkadaş ölmüş herhalde bizim trafıkcı arkadaş öyle diyordu...

merhaba arkadaşlar

kısmetse ağustos başı gibi yaz tatilimizi eşimle birlikte linkteki rotayı yapmayı planlıyoruz
bir gece de Antep de konaklayacağız

mümkün mertebe çadırda olmadı pansiyonda yada otel de konaklamak istiyoruz
konaklayabileceğimiz yerler konusunda önerebileceğiniz ucuz temiz ve güvenli yerleri bekliyoruz

ayrıca gitmişken görmeden gelme diyeceğiniz yerler nereleridir

yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi yukarıdaki linkteki konuya bekliyoruz
geldiğimizde görüşmek üzere :)

Gaziantep İl Temsilcisi
merhaba arkadaşlar

kısmetse ağustos başı gibi yaz tatilimizi eşimle birlikte linkteki rotayı yapmayı planlıyoruz
bir gece de antep de konaklayacağız

mümkün mertebe çadırda olmadı pansiyonda yada otel de konaklamak istiyoruz
konaklayabileceğimiz yerler konusunda önerebileceğiniz ucuz temiz ve güvenli yerleri bekliyoruz

ayrıca gitmişken görmeden gelme diyeceğiniz yerler nereleridir

yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi yukarıdaki linkteki konuya bekliyoruz
geldiğimizde görüşmek üzere :)

buyurun gelin elimden geldigi kadar yardımcı olurum..

slm abi yeni gezi var mı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:50 PM ----------

abiler ben yeni üye oldum da acaba antep de yeni gezi var mı varsa nezaman saat kaç da nasıl bilgi alacam acaba..

Gaziantep İl Temsilcisi
slm abi yeni gezi var mı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:50 PM ----------

abiler ben yeni üye oldum da acaba antep de yeni gezi var mı varsa nezaman saat kaç da nasıl bilgi alacam acaba..

kimsin necısın hele bı kendını tanıt dostum...:cat::cat::cat:

aramıza hoşgeldın..:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
içim deki 2 tekere sevda 2 haftadır yol yapamam nedenıyle çiğ gibi büyümüştu ben yollara ben dağlara ben mavişime sevdalanmiştim

Nihayet bu hafta sonu bu hasret cok güzel bir pazar günü ile son buldu ben ve eşim sabah 6:00 da güzel bir kahvaltı güzel manzara eşligin de ögleden sonra 15:00 kadar devam etti..

bundan sonrasını fotolar anlatsın.

58148234.jpg

yoldan manzaralar

84903953.jpg

53998858.jpg

yaklaşik 35 km sonra mesire alanı olarak kullanılan su kenarına geliyoruz..manzara cok güzel sabah erken oldugu için bizden başka kimse yok..

87842340.jpg

eşim sağolsun hemen kahvaltıyı hazırlıyor..:queen::queen:

68762058.jpg

cevreden göruntuler..

16345280.jpg

010opu.jpg

012vmw.jpg

kahvaltı hazır..

015qik.jpg

sizce bu kask bence degil...:queen::queen:

016dkg.jpg

motorcunun termusu tabıkı kask tan olacak.

017kpa.jpg

018drj.jpg

019lpy.jpg

eşim

020spz.jpg

ben

021grb.jpg

022rau.jpg

suyun kaynagı..

023ksu.jpg

025o.jpg

026nnj.jpg

tekrar yollardayız..

027zzt.jpg

95167551.jpg

029d.jpg

ve rumkale 45 km den sonra görunuyor.

031sbq.jpg

032mjf.jpg

033xug.jpg

035mwk.jpg

şu manzara bitiriyor beni..

036f.jpg

038q.jpg

039kjq.jpg

040zkg.jpg

041exi.jpg

043z.jpg

044vep.jpg

güneşin suya yansıyışi..

045yiq.jpg

046obp.jpg

047x.jpg

048qgd.jpg

rumkaleden görunum.

049ewg.jpg

050uxk.jpg

tekneler

052s.jpg

istemiyerekte olsa bu güzel yerden ayrılmak zorun da kalıyoruz

055n.jpg

tekrar yollara düşüyoruz..

056mtv.jpg

057b.jpg

uzaktan benım köyüm.

058b.jpg

061i.jpg

ve köydeyiz mavişim dinlenmede.

062q.jpg

2 saatlık bir köy macerasından sonra tekrar şehire dönmek zorun da kalıyoruz.

063czo.jpg

yine işiklar yine kalabalık şehır yine sitres yıne koşuşturmaca yeniden başliyor...

066r.jpg

Bir geziyi daha kazasız belasız gecirmenın sevinciyle evimize dönüyoruz

son resim BENve MAVİŞİM

065h.jpg

GAZİANTEP'DEN TÜM 2 TEKERCİLERE SELAMLAR:cat::cat::cat:

Abi valla sizi tutana aşk olsun. Yengemde motora çabuk ayak uydurdu. Gezinizin daim olmasını diliyorum.Bu arada Senden Gıcık alim İşallah bir sonraki motorun kırmızı olur :)

abi tek tabanca takılıyorsunuız ama olmazki
elinize sağlık süper gezi oluş ama.
abiş o termosa hasta oldum ama ha süper bişeymiş ya.

Gaziantep - MT'ye istanbul mt olarak slmlar (= dün akşam itibari ile ayak basmış bulunmaktayım güzelim şehrinize

oteli ararken bana 15 farklı yolu tarif eden kafası güzel antep vatandaşlarına'da ayrıca teşekkürler (=

neyse saadete gelicek olursak arkadaşlar akşam müsait olan varsa mt'den görüşmek istediğimi belirtir saygılarımı sunlarım

muhtemelen akşama kadar internete giremeyeceğim için buradan iletişimim olmayacaktır
kimseninde numarasını bilmediğim için numaramı bırakıyorum ben

0555 562 07 48

6774_103301797071_633922071_1987275_16471_n.jpg

şole bi araç görürseniz şaşırmayın ben içinde olurum :p

Gaziantep İl Temsilcisi
Gaziantep - MT'ye istanbul mt olarak slmlar (= dün akşam itibari ile ayak basmış bulunmaktayım güzelim şehrinize

oteli ararken bana 15 farklı yolu tarif eden kafası güzel antep vatandaşlarına'da ayrıca teşekkürler (=

neyse saadete gelicek olursak arkadaşlar akşam müsait olan varsa mt'den görüşmek istediğimi belirtir saygılarımı sunlarım

muhtemelen akşama kadar internete giremeyeceğim için buradan iletişimim olmayacaktır
kimseninde numarasını bilmediğim için numaramı bırakıyorum ben

0555 562 07 48

6774_103301797071_633922071_1987275_16471_n.jpg

şole bi araç görürseniz şaşırmayın ben içinde olurum :p

hoş geldin sefalar getirdin ilkay kardeşim ...

hoş geldin sefalar getirdin ilkay kardeşim ...

sende saolasın aydemir aradın bu akşamda beni ama gündüz bir plan değişikliği oldu program değiştiğinden akşam orada kalamadık antakyadayım şu an
teşekkür ederim aradığın için ama işten sonra kısmet diyorum :cat:

Herkese merhaba,

Bu bölümde genelde buluşma ve gezi organizasytonları konuşuluyor sanırım ancak benim başka bir sıkıntım var.

SYM marka bir scooter almayı düşünüyorum (fiddle II) antepteki SYM kullanıcılarına ulaşmak istiyorum, servis ile ilgili bilgi alabilmek için..

Genel olarak istanbulda çok iyi servislerin varlığından sözetmiş herkes, bu durum antebimizde nasıl acaba? şehitkamil ve şahinbey olmak üzere 2 tane servis var.. motoru alacağım yer haliyle "servis çok iyi", "zaten servise gitmezsin hiç" gibi net olmayan şeyler söyledi.

doktorum ve çok sorun çıkarmayacak bir makina arıyorum eğer problemler olursa da (ki olur) garip servislere gidip heder olmak istemiyorum. Sırf bu yüzden sym ye alternatif bir honda modeli düşünüyorum..

ilgilenirseniz bu konudaki başlığım:

http://www.motosiklet.net/forum/mar...m-fiddle-ii-honda-activa-karsilastirmasi.html

herkese şimdiden teşekkürler, en kısa zamanda organizasyonlarla tanışmak dileği ile, hoşçakalın.

Merhaba,

Öncelikle şunu söyleyeyim SYM yi hiç bilmiyorum. Diğer forumdaki yazılarınızı da okudum. Yaklaşık 4 sene önce ilk motor olarak HONDA DYLAN aldım, yaklaşık bir sene kullandıktan sonra sattım yeni motor aldığım için ama hala içimde uktedir. İmkanım olsa Dylan' ı satmaz ikinci motor olarak garajda tutar, şehir içinde kullanırdım.
Dylan ile şehir içinde çok dolaştım, bir iki defa otobandan K.Maraş' a kadar gidip geldim hem motoru hem kendimi test etmek için, hiç sorunsuz ve çok keyifli kullandım. Dylan konusunda da ciddi olarak düşünmenizi tavsiye ederim. En güzel tarafı kalın tekerli olması ki bu özellik scooter sürüşünde güvenlik açısından büyük avantaj.
Servis konusunda ise Honda dışında başka marka motosikletim olmadı hiç, dolayısıyla diğer servislerle Honda servisini ( sağlam ticaret ) karşılaştırmam doğru olmayabilir. Şahsi fikrim, şu an 3.motorumu kullanıyorum ve hepsi de Honda idi ve servis hiçbir zaman sorun olmadı.
Honda' nın en nefret ettiğim özelliği aksesuar bedellerinin çok yüksek olması. Ama scooter için aksesuar ihtiyacınız olmayacağı için bu problem değil.
Son söz, Honda Dylan' ı da görün ve öyle karar verin bence.

Tabi ki ehliyetiniz olmadan, hele de kask ve korumalarınız olmadan asla trafiğe çıkmayın. Kazasız sürüşler şimdiden.

Başka sorunuz olursa memnuniyetle yardımcı olmaya çalışırım.

Herkese merhaba,

Bu bölümde genelde buluşma ve gezi organizasytonları konuşuluyor sanırım ancak benim başka bir sıkıntım var.

SYM marka bir scooter almayı düşünüyorum (fiddle II) antepteki SYM kullanıcılarına ulaşmak istiyorum, servis ile ilgili bilgi alabilmek için..

Genel olarak istanbulda çok iyi servislerin varlığından sözetmiş herkes, bu durum antebimizde nasıl acaba? şehitkamil ve şahinbey olmak üzere 2 tane servis var.. motoru alacağım yer haliyle "servis çok iyi", "zaten servise gitmezsin hiç" gibi net olmayan şeyler söyledi.

doktorum ve çok sorun çıkarmayacak bir makina arıyorum eğer problemler olursa da (ki olur) garip servislere gidip heder olmak istemiyorum. Sırf bu yüzden sym ye alternatif bir honda modeli düşünüyorum..

ilgilenirseniz bu konudaki başlığım:

http://www.motosiklet.net/forum/mar...m-fiddle-ii-honda-activa-karsilastirmasi.html

herkese şimdiden teşekkürler, en kısa zamanda organizasyonlarla tanışmak dileği ile, hoşçakalın.

Abi, dylan artık üretilmiyor ve dylan yerine çıkan modeli de pek sevemedim tip olarak..

zaten şöyle bir sıkıntım oluştu dün farkettiğim. önümüzdeki ehliyet sınavının direksiyon sınavı 12-13 eylülde ve bu tarihte ankarada başımızın belası olan uzmanlık sınavı (TUS) var. velhasıl kelam alamıyorum ehliyet ve bi sonraki dönem de kasımın sonunda..

şu an başka bir yolunu bulamazsam, beklemeye geçeceğim.. activanın yeni kasası çıkacak seneye diyorlar (daha doğrusu yeni kasa çıktı ama daha TR'ye gelmedi) SYM kullanıcıları da artacaktır.. bekleyip bahara doğru alacağım bu hesapta..

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim forumu takip edeceğim sürekli, motoru alamasam da buralardayım yani ;)

Merhaba arkadaşlar,

Bir arkadaşımın aşağıda bilgilerini verdiğim motosikleti İstanbul' da birkaç ay önce çalındı. Olur da karşınıza çıkarsa bir şekilde bilginiz olsun.

34 ff 7795
Siyah Suzuki Burgman 400
18000 KM

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar