- Konu Yazar
maddi sebepler yuzunden benimde uzun zamandır kafamda olması gerekırken sadece aklımda olan bı kask daha nasıp olmadı ama olur inş. bende sıyah sarı yada beyaz sarı olanına bakıyodum bu gosterdıgın modelı deneme amaclı taktım içi goruntusu herseyı super ama yolda test etme fırsatım olmadı.(zaten test etsemde tam anlayamazdım motor 90 ı gecmıyor
fıyat olarak bılgıdım kadarıyla en son 169 euroydu burda.son donemlerdekı zamlar bunada geldıyse bılemıyorum ama tavsıyem iyi bı arastır kullanan bırılerını bul ve sor cunku bıkac kısı marushin cok ruzgar alıyo dıye sitem etmısti forumda..
o kasktan şikayetçi olan çoktu...
rüzgar sesini ıslık olarak aldığına dair söylemler var...
hatta erhanda bu kaskı alıp ses yüzünden bi hafta sonra iade ettiğini sölemişti buralardaysa sana daha çok yardımcı olacaktır:cat:
Marushinlerde arkadaşın dediği gibi bariz bir rüzgar sesi ve yüksek hızlarda aerodinami eksikliği var tecrübeyle sabittir :cat:o kasktan şikayetçi olan çoktu...
rüzgar sesini ıslık olarak aldığına dair söylemler var...
hatta erhanda bu kaskı alıp ses yüzünden bi hafta sonra iade ettiğini sölemişti buralardaysa sana daha çok yardımcı olacaktır:cat:
motoru değiştir önce derim :mrgreen: yanlış anlama bende çin scooter var ls2 kaskım motoru değiştirmeden kask değiştirmeyi düşünmüyorum :wiinkk:
yok o parası sorun değil..sen güsel diosan tamamdırsen kullandınmı daha önce hiç shadow_57 kardeşim?
Daha tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum...