Sevgili E-M-R-E ve Ailesine Tesekkurler

arkadaşlar cadı kaza yapmış buda olay yerinde fotosu... spatulası olan yardıma gitsin lütfen

yazık ya süpürgeyi de yeni almıştı rodaj yapıyodu

:queen::queen: biraz gülelim dedim... 1 kahkaha 1 kilo büftek yemiş kadar ii geliyomus... yersen:p

İçmeyin ve uçmayın yazıyor ya altında da.Arılar mı sıkıştırmış bunu acaba? Ah şu dört kanatlar ah:p

E-M-R-E, B-A-N-U ve tüm aileye teşekkür ederiz keyifli bir geceydi özellikle yemekler ve acı biberler süperdi:) şimdi emrelere gidiş yemek ziyafeti gece kalmamız sabah kahvaltımız ve pazar günü Caddebostandan kareler geliyooor. :)

burda olmasa başka yerde tartışacaktınız sorun değil, ikinizde sevdiğim hatta birbirinizi seven insanlarsınız birbirinizi yargılamanın hiç alemi yok çünkü kimse yaşantısını bir başkası için değiştirmez size yakışan karşılıklı konuşup anlaşmanız veya anlaşamamanız iki sonuçta olabilir ama yakıştığı biçimde . .

Son düzenleme:
bengeldimmmm naber millet :p

arkadaşlar cadı kaza yapmış buda olay yerinde fotosu... spatulası olan yardıma gitsin lütfen

yazık ya süpürgeyi de yeni almıştı rodaj yapıyodu

len inkarda edemem çoraplar aynı :queen:

evet arkadaşlar malesef tatsız bir kaza geçirdim. ama agaçta fazla hasar yok benim süpürgede ufaktefek çizikler var ama hiç önemli değil. benim burnum içeri göçtü çarpmanın etksiyle genzimden geri ittirip çıkarabildik gayet iyiyim yani :p

erhan ve cem dogru söyleyin kim kimin gözünü morarttı :p
ikinizde canımsınız biara ikinizin birden hatırlatın kafanızı kırıyım :p :bounce:

yok böyle bir mevzuuuu gece bizde kalan şafak kardeşimin durumu içler acısıydı haliyle benim pijama kapri gibi oldu bide hafif sıktı sanki :mrgreen:
gecede cem abi aparat sağ olsun sabaha kadar horul horul uyudu aynı odada kalan 3kişi (biri ben) odadan şöyle sesler yükseliyodu "offf" , " haydaaaa" , "Allahım yaaa", :mrgreen: :mrgreen:

bune yaa şafak!!!!!!!

hacı taytda açmış seni hee :)

Hacı resimde pek belli olmamıs ama harbıden fena sıktı valla.aksam uyuyamadım.Ben ilkerle uyumaya calıstım valla emrenın halı perisandı.Cem abı lavaboya gıttıgınde herkes bıranda hadı abı uyuyalım dedı.cok komktı.

Eyvallah Hell(Adını bilmiyorum, bir ara bağışlarsın) Bu arada ikinizde haftaya kibirinizi bırakın.Herkes bıraksın.Haftaya hem gelin sohbet edelim.Hemde şu muhabbeti Cem abi ve diğer büyüklerin yanında halledin.Ayrıca bizde bir gitar bir de bağlama var.Sana gitar klavyesi Erhan'a da bağlama klavyesi hediyem olsun.Orada atışırsınız.Tartışmaya giren 3. kişilere de bi keman klavyesi veririz olur biter:p Teklifte ciddiyim.Kuyucadısı organizasyonluğunda aynı tayfayı ve daha fazlasını bekliyoruz.Herkese saygılar

sağol kardeşim teklifin için...
benim adım cem...
kaçıcak göçücek biri olmadığımı herkez bilir...
çağla yeri zamanı adresi versin kim geri vites yapıcak görücez...
azını bozma erhan evli barklı adamlarız...
bu kadar rezillik yeter...
ilk buluşmada hallederiz mevzuyu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar