kaza ettik

geçmiş olsun dostum eksper gelmediyse motoru tandıık bi ustaya götür sağdan soldan extra yapsın bişeyler o yolunu bulur hasarı 2 katı göster sigortadan parayı 2 katı alırsın buda motorun tam hasarı eder aynı şeyi arabadada yapın

Geçmiş olsun kardeşim mal canın yongası ama şükür sende bir şey yok gerisi zaten teferruat :rendeer:

geçmiş olsun dostum eksper gelmediyse motoru tandıık bi ustaya götür sağdan soldan extra yapsın bişeyler o yolunu bulur hasarı 2 katı göster sigortadan parayı 2 katı alırsın buda motorun tam hasarı eder aynı şeyi arabadada yapın

Sayende meziyetlerimiz arasına sigorta dolandırıcılığı da eklendi. Katkıların için teşekkür ederim. :farao:

Sayende meziyetlerimiz arasına sigorta dolandırıcılığı da eklendi. Katkıların için teşekkür ederim. :farao:

adam sormuş nasıl hallederiz diye bende yolunu söyledim.cebinde parası olsa zaten yapmaz ;) hee kaldı ki yaparsada sigorta şirketi batmaz.kazanın nasıl oldugu bile belli değil belkide adamın hiç suçu yoktu polis yine motorluya giydirdi suçsuz yere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar