SYM Commuter Xs 125 K

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
MOTOR TİPİ : Tek silindirli, 4 zamanlı
SİLİNDİR HACMİ : 124 cc
ATEŞLEME: Elektronik C.D.I.
ÇALIŞTIRMA: Kick starter/ ayaktan
SOĞUTMA : Hava soğutmalı
MAX. GÜÇ (hp/rpm) : 11.1/8500
MAX. HIZ : 101 km/h
VİTES :5 Vites Manuel
BOYUTLAR (b-e-y): 1933x700x1160
AĞIRLIK : 123 kg
YAKIT KAPASİTESİ : 14.5 lt.
FRENLER : Ön disk / arka kampana
LASTİK ÖLÇÜLERİ : 2.75-18 3.00-18

xs125_p.gif

sym-xs-125-k-mot1.JPG

sym-xs-125-k-ldne3.JPG

sym-xs-125-k-rod7.JPG

fiyat olarak 3,980 ytl diyo bu vatandaşlar. nekadar doğrudur bilmiyorum,ben onların yalancısıyım.
ahanda ilan linki

http://www.sahibinden.com/sym_150_cc_motorsikletWQQaXQQ6214967WQQpXQQdisplayitem

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ybr den daha mı pahalı şimdi bu? fiyat olayını abarttılar sanırım iice...

BU Ybr nin aynısı beee :) bi tek jantlar farklı bence fiyat cok abartılı olmuss hakkı 3200 cıvarı.....

suzuki en125-2a iyice çinliye benziyo ama belki renktendirde bu biraz daha iyi gibi

Buji'nin sağ yanında silindire giren bir hortum var. Ney olduğunu bilen var mı ??

xs125_p.gif

Y1339%20Right_black.jpg

Ne fark varki....

Ama bence fiyat abartılı....bu motorun hakkı 2500-3000 ytl arasıdır...

O fiyata adam gider ybr veya cbf alır...

arkadaşlar şuanki satış fiyatı indirimli 3100 (ötv+kdv dahil) ben sipariş verdim inşallah iyi bir motor çıkar ama eminim ki iyi bi motor çıkacak ybrye kafa tutacak :)

Ybr'ye kafa tutamaz bence.Keşke 500daha verip yamaha alsaydın neyse hayırlı olsun.

Bütün commuterler ybr'ye benziyor denmiş bir tanesi benzemiyor.

CBF 150.:)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoyt, başlık hortlamış:)

symbekir motorun şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle. alınca ve kullandıkça bilgilerini paylaşırsan seviniriz :cat:

tip kayık...ayrıca şaşıracaksınız ama ben dandik motoru garip bir yerinden anlıyorum...

işte bu detay dandik çin mallarına has bir durum...

SYM tayvan malı ve scooter teknolojisi konusunda tartışılmaz...ama viteslisi hikaye gibi geldi bana...bu kaliteye yakışmadı...

motoru ile eksozu neredeyse ybr'ile aynı :cat: ilginç bir durum

motoru ile eksozu neredeyse ybr'ile aynı :cat: ilginç bir durum

motoru pek benzemiyor, egzost da ona keza. ama bir yerleden tanıdık bu egzost. sanırım çinli modellerinde birinde kullanılıyordu.

aslında motosiklet fena degil, rekabetçi bir fiyatla piyasaya girseydi eminim kalıcı olurdu. ama sym'nin fiyatları az buz değil. hoş hakeden motorlar, ama piyasada tutunmak için daha fazla iskontoyla satış yapmalılar bir süre.

hoyt, başlık hortlamış:)

symbekir motorun şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle. alınca ve kullandıkça bilgilerini paylaşırsan seviniriz :cat:

teşekkür ederim kardeş allah razı olsun motor gelsin ben size yazarım nasıl iyi mi kötü mü diye :)

mete_han kardeş çin malını oradan anlıyorsan bide yamahaya bak oda aynı, benim yamaha kötülediğimden değil ama sym'yi ben inceledim çok güzel duruyor parçaları ve kendisi ama sürmedim biz satıyoruz bu motorlardan ben toplantıya gittiğimde toplantıda bize söylenen hyundainin üreticileri yapıyormuş ama söyledim gibi motoru sürmedim dış aksamı çok sağlamdı önce ben kendime aldığım motor ile kontrol edip o şekilde satacağım

Son düzenleme:
teşekkür ederim kardeş allah razı olsun motor gelsin ben size yazarım nasıl iyi mi kötü mü diye :)

mete_han kardeş çin malını oradan anlıyorsan bide yamahaya bak oda aynı, benim yamaha kötülediğimden değil ama sym'yi ben inceledim çok güzel duruyor parçaları ve kendisi ama sürmedim biz satıyoruz bu motorlardan ben toplantıya gittiğimde toplantıda bize söylenen hyundainin üreticileri yapıyormuş ama söyledim gibi motoru sürmedim dış aksamı çok sağlamdı önce ben kendime aldığım motor ile kontrol edip o şekilde satacağım

usta YBR 125 ile commuterde o sınıfta bir Allahın motoru kıyaslanmaz inan...YBR tek ve tartışılmaz bu konuda...ki 2004 te ilk alanlardan biri benim...ybr bu tahta oturma sebebi boşa değil...en azından bşu anki motorlarındna içindeki en kaliteli diyelim...öyle ahım şahım değil ama sağlam makina...daş gibin...benim cbf ninde maşallahı var 36.000 de tık demedi 2.5 yıldır...ben SYM markasına her zaman güvenirim...scooter konusunda Kymco ile birlikte iddia ediyorum eline kimse su dökemez...ama bu kaliteyi çizgiyi bu sonoftada ayağa düşürmeyeceksin...şimdi bir tarzı olmalı veya kalite kendini her zaman belli der...2005 ten beri hayatımız ÇİN olmuş...keewayi kanunisi bilmem nesi hep aynı tıfıl makinalar...bu inşallah bunlardan değildir diyecem ama göz var nizam var kardeş...:cat:

hayırlı olsun şimdiden alana satana...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar