arka amortisör fiyatı 110 tl dediler tekinin fiyatı, o kadar edermi, orj dedi adam.
yan sanayi var abi çifti 50 lira birebir aynisi:wiinkk: ben kullaniyorum tek teker ramço bilir beşik gibi yaylaniyo:cherry::cherry:
VaScO1925 ; bende debriyaj balatalarını değiştirdim, fark etti motor ama vibrasyon var biraz bende ve 4.viteste gaz verince motordan hır hır hır belli saniye aralıklarında ses geliyor; yamaha servisine gösterdim ve ustanın dediğine göre titreşimin ve 4.vitesteki hadisenin krank bilyalarından kaynaklandığını ama motor için bi tehlike olmadığını; eğer istersemde 200 Tl civarına değişimi yapabileceğini gösterdi bende kalsın dedim; yağ olarakta yaza yaklaştığımız bu günlerde yağ kalınlığını hafiften arttırabilirsin zaten İzmir sıcak bi memleket 15w-40, 20w-40 falan işini görür heralde..
VaScO1925 ; bende debriyaj balatalarını değiştirdim, fark etti motor ama vibrasyon var biraz bende ve 4.viteste gaz verince motordan hır hır hır belli saniye aralıklarında ses geliyor; yamaha servisine gösterdim ve ustanın dediğine göre titreşimin ve 4.vitesteki hadisenin krank bilyalarından kaynaklandığını ama motor için bi tehlike olmadığını; eğer istersemde 200 Tl civarına değişimi yapabileceğini gösterdi bende kalsın dedim; yağ olarakta yaza yaklaştığımız bu günlerde yağ kalınlığını hafiften arttırabilirsin zaten İzmir sıcak bi memleket 15w-40, 20w-40 falan işini görür heralde..
arkadaşlar yan sanayi arka amortisör kullanan varmı aranızda???
:silent::silent::silent:
eyw szr :cat::rendeer: agip koymus benım motorun sahibi hep daha önce. bu servis debriyaj değiştirdiğinde ne koydu bilmiyorum ama gene agip koymayı dusunuyorum bakalım. zamanım yok suan işlerden guclerden bu hafta sonuna kadar degıstırırım buyuk ıhtımal
ben ybr alacam da son hız kaç görür? Kullanacağım yerler dağlık yerler dişliyle oynasam bi sorun olur mu???
Arkadaşlar merhaba. Bugün yeni bir YBR 125 aldım. İlk motorum olacak, bu hafta içerisinde de teslim alacağım. Motosiklet seçimimde sağolsun sitede birçok kişi fikirleriyle yardımcı oldu, şimdi sizlerde yardımcı olursanız sevinirim. İlk motosikleti olan birine ne önerirsiniz, neler yapmam gerekir ilk aldığımda motosikleti, ne tür benzin kullanmalıyım.....? gibi konularda yardımcı olursanız sevinirim. YBR başlığını okuyorum fırsat buldukça ama 428 sayfa olduğu için hepsini okumak zaman alacakTecrübeli arkadaşların tavsiyeleri benim için çok faydalı olacaktır. Sevgilerle...
soruma cevap arıyorum ama verirseniz sevinirim...
daha çıkmaz mıydı...