boyadan önce attıkları astarın rengini degiştirmişler galiba:cherry:
evett geldim...bana çok enteresan geldi ...bir mevzu var...şimdi arkadaşlar kuryelerin kullanığı dizlikler var ya ...diz örtüsü...onun birde yanlara uzananları var...hani lastik çamur atmasın diye kullanırlar...neyse ben sol ve sağdan kabolyla bağladım...yani yanlarıda kapattım koca kış boyunca...neyse bunları çıkarmak istedim yaz geldi...kablo kaportaya sürtündü doğal olarak oraları kazıdı...
birde ne göreyim...orjinal siyah boyanın sol arkadaki granajın altından KIRMIZI renk çıktı...
sağ taraftan MAVİ renk çıktı...yani artık Honda TR ne yaptıysa bu parçaları boyayıp boyayıp montaj esnası gerimi takıyor 0 motorlara ne dersiniz...garip bir durum değilmi...bunun mantığı nedir beyler ...bu işte bir mokokoluk yokmu
makinam sıfır aldım...servisimdende asla şüphelenmem...Ocak 07 den beri bir kez bırakmadım ...hep yanıbaşındaydım...ee bu ne alaka böyle...orjinalden böyle galiba...yada hep siyah sipariş verildiği için orjinal mavi ve bordoları siyahamı boyuyorlar sizce fabrika...
komplo teorisi üretiyorum tabi...
mete resimdeki alttan çıkan mavi renk tıpkı benim cbf renk i haklı olabilirsinale:
![]()
[
mete resimdeki alttan çıkan mavi renk tıpkı benim cbf renk i haklı olabilirsinale:
![]()
boyadan önce attıkları astarın rengini degiştirmişler galiba:cherry:
Valla bi yaşıma daha girdim diyeyim. Ama şu da var. Siyah grenajların Astarı mavi olabilir. Kırmızıda olabilir. Bu gayet normal. Ama neden biri mavi iken biri kırmızı bunu anlamış değilim. Veya neden siyah astar kullanılmamış buda farklı bi soru olabilir.
Olayın 2. boyutuda Kırmızı da mavide ton olarak kırmızı ve mavi cbf lerin renk tonuyla aynı, buda boya üstüne boya ihtimalinide kuvvetlendiriyor gibi.
Valla bi yaşıma daha girdim diyeyim. Ama şu da var. Siyah grenajların Astarı mavi olabilir. Kırmızıda olabilir. Bu gayet normal. Ama neden biri mavi iken biri kırmızı bunu anlamış değilim. Veya neden siyah astar kullanılmamış buda farklı bi soru olabilir.
Olayın 2. boyutuda Kırmızı da mavide ton olarak kırmızı ve mavi cbf lerin renk tonuyla aynı, buda boya üstüne boya ihtimalinide kuvvetlendiriyor gibi.
şimdi baktım benim silinen bir yer vardı cbf te altından beyz çıkıyo yani astar beyazmış
mavi yada bordo cbf alın orjinal olsun canım:queen:
tırt siyah cbf,
eh artık sizin siyahların degeri düşer bizimkilerin artar herhalde nede olsa orjin boya:queen::queen::queen: